Jeg er takknemlig til Gud

af E. Petersen
Lagt på d. 20/02-02



Jeg er takknemlig til Gud for at jeg kjenner at Han arbeider i mitt liv. Jeg er takknemlig for at jeg kjenner meg fri, og for at Herren har gitt meg så mange herlige brødre og søstre i troen. Dette er en skatt – Samfunnet med de Hellige – altså med de som hører Kristus til. Det er så viktig kjære venn, at du forstår dette. Søk samfunn med vennene og vær på den måten med på å oppbygge -Selv om du ikke har så mye å si. Bare det å se at du stiller opp er med på å styrke de andre i troen.

I den siste tiden har dette med sinnelaget arbeidet i meg. Det er så viktig at jeg har et sinn som søker det himmelske. La eders hu stå til det som er der oppe; ikke til det som er på jorden! Kol. 3,2. Ved at jeg gjør dettte, bevarer jeg tankene i Gud. Hvis jeg lar tankene få fritt spillerom er det lett for at det bærer galt av sted med sinnelaget også. Det er viktig at ikke omgivelser eller omstendigheter, andre menneskers -kanskje dårlige- humør, virker inn på meg, på min sinnstilstand, mitt sinnelag. Mitt hus må stå på klippegrunn, klippen er Jesus. Vi blir formant til å ta tankene til fange under lydigheten mot Kristus. Kor 10.5. Dette er et viktig punkt å være oppmerksom på for å bevare et rent sinn.

Tenk på dette, så skal din fremgang bli åpenbar for alle.

Broderlig hilsen Erik P.


Debat: Jeg er takknemlig til Gud

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Assorteret

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation