NA kan give homoseksuelle ligestilling

Lagt på d. 05/11-07



Homoseksuelle i Danmark er kommet stort skridt nærmere fuld juridisk ligestilling, hvis de aktuelle politiske meningsmålinger holder stik. I weekenden meldte Ny Alliance sig nemlig på banen med et forslag, der skal sikre ”med-mødre” i et lesbisk forhold ret til både ”fædre-orlov” samt en hurtigere juridisk anerkendelse som forælder. Og på længere sigt vil partiet desuden arbejde for homoseksuelles ret til adoption


Politik er ikke længere et spørgsmål om at styre landet med ret og orden i henhold til det, der er godt og rigtigt. Det handler om at få vælgere, og midlet helliger målet på en sådan måde, at enhver burde kunne se landets drastiske forfald. Ny Alliances ordfører, Inge-Lene Ebdrup, siger endda:

Jeg vil faktisk mene, at alt andet vil være hyklerisk, når vi nu har givet lesbiske ret til kunstig befrugtning.


Tænk at man nu vil kunne anses for at være hykler, hvis man forsøger at holde en politik, der kan styrke landet. Verden har set mange folkeslag der har forladt den gode samvittighed, gået imod Guds elementære forordninger, og forsvundet. Denne politik er et skridt på vejen til at fjerne Danmark fra verdenskortet. Hos Kristendemokraterne, som af navn kunne forventes at kende Guds retfærdighed, er der ingen modstand at spore. Bodil Kornbek siger:

Grundlæggende mener vi, at et barn skal have en far og en mor. Men nu er loven om kunstig befrugtning jo vedtaget, og derfor handler det for os om at varetage barnets tarv bedst muligt. Og i den sammenhæng kan det da være en fordel, at begge mødre har ret til orlov sammen med barnet, ligesom man kan se på spørgsmålet om, hvornår man er sikret anerkendelse som forælder, siger Bodil Kornbek, som dog mener, at orlov til fædre er et vigtigere spørgsmål.


Kristendemokraterne er villige til at gøre sig uvenner med Gud, for at blive venner med vælgerne. Selvom Kristendemokraterne har en principiel modstand mod kunstig befrugtning af lesbiske, så er vedtagelsen af kunstig befrugtning årsagen til at de følger med - og for hvad andet end for at vinde vælgere?

Kilde: www.kristeligt-dagblad.dk


Debat: NA kan give homoseksuelle ligestilling

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Homoseksualitet [16]; Politik [113]; Samfund [66]; Seksualitet [33];

Flere nyhedsblogs fra 2007