Mundbind og journalistisk løgn

Lagt på d. 03/10-20Politikere er afhængige af journalister der vil og kan fortælle den politisk korrekte, men meningsløse historie, på en måde der programmerer borgerne til at tro og mene efter politikernes bestemmelser, når de hører bestemte ord. Når jeg siger maske, så hører de fleste smittebeskyttelse - selvom der ikke findes ét eneste studie fra 60’erne og frem, der viser at det beskytter. Selv sundhedsministeren Magnus Heunicke kan ikke begrunde det med andet, end at det er noget vi gør over hele verden, som et redskab vi putter ovenpå social afstand - for det siger WHO1, der som Anthony Fauci har ændret historie fra den oprindelige, der sagde at mundbind ikke nyttede.

Måden borgerne programmeres på er som følger. Trump taler med Biden i den nylige debat, og peger på at han konstant har mundkurven på. Og da Trump nu selv er smittet, så skriver medierne:

Han hånede Biden for at gå med mundbind og være coronabange. Så svarede virussen igen2

Eller Trumps rådgiver Kellyanne Conway, der også er blevet smittet:

Ligesom sin chef, Donald Trump har Kellyanne Conway under coronakrisen sjældent båret ansigtmaske, selv under sit arbejde i og omkring Det Hvide Hus3

Uagtet at ingen videnskab foreligger der viser at masker virker, programmerer medierne folk ved at gentage den politiske historie, til at tro på at de gør - og når folk der ser plottet og påpeger hvad end det er medierne har hjernevasket befolkningen med, kaldes det konspirationsteori og slettes nu fra alle bigtechmedier, så ingen tør eller kan påpege at kejseren er nøgen.

I begyndelsen (i maj måned) sagde Fauci at der ikke er nogen grund til at raske mennesker går rundt med mundbind (se video), og da han ombestemte sig tilbage i juli måned, var det ikke noget problem, for det var korrekt i begyndelsen, og "da det blev tydeligt at smitten kunne spredes af asymptomatiske bærere som ikke ved de er smittede, det gjorde det meget tydeligt at vi på det kraftigste måtte anbefale masker"4. Men selv dengang fortalte Dr. Maria Van Kerkhove som er leder for WHO's enhed for nye sygdomme og zoonoser at asymptomatiske yderst sjældent smitter5.Tilbage til medierne, til journalisterne der bedrager befolkningen, modsat deres egentlige virke at oplyse borgerne. De ved intet om mundbind virker - men alligevel skriver og siger de det, for at støtte politikken. Tilbage i 2008 indstiftede journalistuddannelsen på Syddansk Universitet et journalistløfte: 

I mit virke som journalist lover jeg hermed, at jeg vedholdende og med åbent sind vil opsøge og formidle den bedst opnåelige version af sandheden.

Min journalistik er til for borgerne. Jeg er bevidst om mit demokratiske ansvar og min pligt til at overvåge magthaverne. Derfor vil jeg følge min samvittighed og være både kritisk og selvkritisk.

Min journalistik vil være uafhængig og fair, og jeg vil være åben om mine metoder. Jeg vil bestræbe mig på at fremstille stoffet med sans for proportioner, prioritere det væsentlige og gøre min formidling forståelig, interessant og relevant. Jeg ved, at jeg risikerer at begå fejl, men jeg vil erkende dem og lære af dem.

Endelig er det er min ambition at gå nye veje og bidrage til journalistfagets udvikling.6

Jeg er stoppet med at tro på noget som helst der kommer fra de almindelige medier. De er som deres politikere fulde af løgn, og de er lakajer for professionelle overbetalte løgnere, der styrer land og verden i en eneste retning, og det er i afgrunden der ender med en totalødelæggelse som ingen anden end Jesus kan løfte os ud af.

For os der elsker Ham og har givet Ham vore liv, sker det meget snart, når Han som Kristus henter os før verden styrter. Og da vil samme journalister og politikere fylde verden med løgn omkring os der er bortrykket. For dem, der ikke har givet sine liv til Jesus, vil det ske når Han som Menneskesøn kommer for at dømme og afslutte den galskab vi ser bygges op i hast i disse forfærdelige dage.

1 "Spørg Borgen: Dansen med corona", DR TV, d. 23-09-2020
2 "Han hånede Biden for at gå med mundbind og være coronabange. Så svarede virussen igen", Berlingske, d. 02-10-2020
3 "Hun har også Covid-19", bt.dk, d. 03-10-2020
4 "Fauci says he doesn't regret advising against masks early on in the coronavirus pandemic", The Hill, 16-07-2020
5 Corona, overdrivelse fremmer... målet
6 "Varm luft i en kold tid", Berlingske, d. 03-05.2008


Debat: Mundbind og journalistisk løgn

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [77]; Donald Trump [9]; Fake News [8]; Journalistik [17]; Politik [113];

Flere nyhedsblogs fra 2020