Benny Hinn, falsk profet.

af Kim Andersen
Lagt på d. 03/07-01



TV stjernen / prædikanten Benny Hinn, har utallige gange profeteret falsk.
Selvom hans profetier er blevet afsløret som falske, optræder han stadig over for store mængder på stadier verden over.

Her er et par af hans profetier, som har vist sig at være falske.

I 1989 profeterede han i sin forsamling, Orlando Christian Center, hvad han så for årtiet 1990.

”Herren siger også til mig, at jeg skal fortælle jer, at i midten af 90’erne – omkring 94 eller 95, ikke senere end det, vil Gud destruere det homoseksuelle samfund Amerika...Han vil ødelægge det med ild” Lydklip

”Guds Ånd fortæller mig – at et jordskælv vil ramme øst kysten af Amerika og ødelægge meget i 90’erne”

”Ånden fortæller mig – Fidel Castro* vil dø i 90’erne… Hellig Ånden har lige sagt til mig, det vil blive værre end nogen død du kan forestille dig.! Lydklip

*Fidel Castro er den Cubanske præsident. Han er i dag år 2001 stadig ikke død!

Efter 20 minutters profeti til hans forsamling, virkede Benny Hinn til at være ”fuld i Ånden”. Da han kom til sig selv, sagde han: ”Jeg vil gerne vide hvad jeg sagde. Jeg var fuldstændig væk.”

I 1999 skræmte han de seere som ikke fordoblede deres offer i 99. De ville ikke ”overleve” år 2000.
Selv sponsorerne som allerede havde ringet deres løftesoffer ind, blev beordret til at ringe igen, og forøge deres offer eller acceptere konsekvenserne.
Alene det bekræfter, at Benny Hinn er en falsk profet.
Ser vi tilbage på år 2000, var det et af de bedste år, økonomisk set, vi meget længe har haft.
Diverse økonomiske professorer har spået at der ville blive krise i 1999-2000. Det er højst sandsynligt derfra Benny Hinn har fået inspiration til sin ”profeti”.

Det er vigtigt at følge op på profeters profetier.
At profetere er en meget seriøs affære. Hvis du profeterer falskt, er der muligvis mange mennesker der stoler og handler på den profeti. Det vil sige, at du kan være skyld i at folk farer vild.
For dette er straffen stor, står der i Bibelen. Så man har svært ved at forstå at Benny Hinn ikke selv stopper op og ransager sine profetier. Man skal jo ikke være skarpsynet for at se det ikke er ved Guds Ånd han profeterer!

Se på Benny Hinn og sammenlign hans metoder, hans person, måden han agerer på, taler på, hele hans udstråling, med diverse andre prædikanter, dels i USA, men også i Danmark.
Hvis du tager trosmenighederne i Danmark, kan du se de samme metoder og rutiner.
Jo kraftigere man taler, jo mere dynamisk og autoritær man lyder, jo større er ”salvelsen” i ens liv.
Det er de samme metoder Hitler brugte til at komme frem.

Metoden de bruger er god psykologi, til at fange folks opmærksomhed. Menneskene der hører på deres prædikener, bliver paralyseret og fænget så voldsomt af atmosfæren og deres egne følelser, at de bliver ude af stand til at se og mærke at situationen er meget kritisk.
Der er meget tydeligt Djævelens ansigt vi ser her. Det er en utrolig ukærlig, manipulerende og påtvingende attitude, der arbejdes med.

Når antikrist træder frem, vil det være nøjagtig de samme metoder han bruger. Mennesker vil ikke kunne se løgnen når han taler. De vil ikke kunne gennemskue de newageagtige filosofier og den dæmoniske aktivitet der skjuler sandheden. Han er søn af løgnens fader og vil narre mennesker i Satans snare.
Mange kristne i dag har allerede vænnet sig til metoderne og vil stå i kø for at få antikrist til at tale på deres konferencer og møder. Han vil møde dem med stor overbevisning og ”salvelse” – helbrede og redde menneskers uoverskuelige situationer.

Jeg håber dette har fået dig til at tænke, og at du kan se vigtigheden af ikke at lade sig narre af nye lovende evangelier, der giver rigdom og god samvittighed til at smæske sig i livets glæder, mens ens næste lider nød.
Det virkelige sande evangelium taler om omvendelse, næstekærlighed, synd, dom og retfærdighed. Den rigdom det sande evangelium taler om, er værdier der har evigheds betydning!
Omvend dig fra kærligheden til usande evangelier, falske profeter og alt hvad der behager dit kød. Find kærligheden til sandheden som sætter dig fri. Lad dig ikke narre af flotte ord og udglattende meningsprædikener. De bliver talt med dæmontunger.

Hold dig tæt til Bibelen. Læs den sammen med Helligånden og dit indre vidnesbyrd. Læs den ikke med Benny Hinn eller andre falske gudsmænds øjne, men med sandhedens øjne. Bed Gud om at vejlede dig igennem denne sidste tid, og bed Ham om styrke til altid at have olie og lys i din olielampe!

Jeg fandt dette link som fortæller meget mere om Benny Hinn.
http://www.deceptioninthechurch.com/bhinn.html


Debat: Benny Hinn, falsk profet.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Personer

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation