Elitens løgn, politikernes blår

Lagt på d. 30/01-14


Udskriv


"Anerkendelsen af vores despot må også komme før ødelæggelsen af konstitutionen; tidspunktet for denne anerkendelse vil komme når folket, udmattet til det yderste af uregelmæssighederne og inkompetencen - en situation vi vil arrangere - hos deres regenter, vil skrige: 'Væk med dem og giv os en konge over hele jorden, som vil forene os og udrydde årsagerne til uorden - grænseområder, nationaliteter, religioner, statsgæld - som vil give os fred og ro, som vi ikke kan finde under vores regenter og højtstående repræsentanter'" (Illuminatis (Sions vises) protokoller, protokol 10, punkt 18)

Det er skræmmende underlødig magtmisbrug, udsædvanlig himmelråbende arrogance der vises fra politisk side, i sagen om DONG. Som Illuminati siger, citeret ovenfor, så har de arrangeret (befordret) inkompetence hos vore regenter - inkompetence til at opretholde og forsvare sit land, ved at indføre kontrol og konspiration, udført med redskaber som Bilderberg gruppen.

I skrivende stund har 5,6% af alle registrerede Danske folkestemmer skrevet under på at de er imod salget af DONG til Goldman Sachs. Det er 22,4% af antallet der har stemt på Corydons parti, Socialdemokraterne. Det er 58% - over halvdelen - af alle stemmer som Radikale Venstre har fået1. Alligevel siger Socialdemokraternes finansordfører, Jesper Petersen at:

Jeg kan sagtens forstå, at der er kritik af Goldman Sachs. Jeg er også selv kritisk over for ting, de har foretaget, Hele den her diskussion, og at der er så mange, der skriver under og alt det, der foregår, det gør selvfølgelig indtryk, og det er noget, vi ser og lytter til… Vi kan bare ikke forsvare, hvis vi tog et tilbud, der var ringere end det, vi kunne få. Man har meget grundigt afsøgt markedet i flere måneder for, hvad der kunne være af forskellige investorer. Mange har meldt sig, men det er den her trio af Goldman Sachs og to danske pensionskasser (PFA og ATP, red.), der var det bedste bud2


Med andre ord - Jesper Petersen lytter, men er bedøvende ligeglad - og desuden enten fuld af løgn, eller uvidende om sagens faktiske forhold, hvilket jeg vil vise dig om lidt.

Inkompetencen kommer næsten utroligt frem i den plagierede kommentar fra de Radikales finansordfører, Sofie Carsten Nielsen. Om det er Jesper Petersen der har været i gang med sukkerknalden, eller om det er Sofie Carsten Nielsen, det ved jeg ikke, men én af papegøjerne har lært den anden at tale:

Jeg er både ærgerlig over det, og det gør da indtryk, at der er så stor skepsis mod den her beslutning, som blev truffet i oktober, og som har været et år undervejs… Jeg har da også selv haft en grundlæggende skepsis, og jeg har stillet rigtig mange spørgsmål og fået gode svar. Men det er min faste overbevisning, at det her er den bedste aftale, der kunne opnås, og vi ønsker ikke, at statskassen skal være garant for fremtidige risikable investeringer hos DONG. Der skal private investorer ind, og det er det, der er ved at ske«3


Det gør indtryk at 76% (hvilket samme artikel estimerer) af de radikale vælgere er uenige i at sælge ud til Goldman Sachs, men de er ligeglade - 39årige Sofie er klogere end 196.736 danskere! Demokratiet er et fatamorgana der fordamper når man forsøger at komme tæt på!

Kim Valentin, den femte mest citerede økonom i 2013, siger at:

»Det er helt i orden at sælge DONG, men jeg synes, det er en forfærdelig idé at sælge til en af dem, der har størst ansvar for, at finanskrisen blev så voldsom. Man kan ikke have så kort en hukommelse. Hvis man sælger til Goldman Sachs, så blåstempler man investeringsbanken og dens forretningsmetoder. Det er nok også derfor, at der er så mange fra blå blok, der synes det samme, for de har mærket det på deres egen pengepung. Man kan ikke være så magtarrogant, at man overser det,« siger han.4


Han har fået øje på en rigtig vigtig ting i denne sag: "det er en forfærdelig idé at sælge til en af dem, der har størst ansvar for, at finanskrisen blev så voldsom". Som jeg fortæller i nyhedsbloggen DONG, Corydon og Goldman Sachs er det Rothschild-ejede Goldman Sachs ét af elitens store godstog, til at kontrollere verdens økonomi med, og lad mig citere eliten igen:

"Vi skal skabe, med alle hemmelige og skjulte metoder som ligger for os, og med hjælp fra guldet som er i vore hænder, en universel økonomisk krise, hvorved vi vil kaste hele folkemængder af arbejdere på gaden på én gang, i alle Europas lande. Disse folkemængder vil med fornøjelse skynde sig for at udgyde blodet fra dem som de i forenklingen af deres ignorance, har misundt fra vuggen, og hvis ejendom de da vil være i stand til at rane" (protokol 3, punkt 11)

Goldman Sachs er én af de skjulte metoder der bruges, som nu køber en femtedel af DONG. Jeg påstår at denne salgsaftale er en tjeneste mellem to brødre forenet i elitens arbejdsgruppe, Bilderberg, og Corydon bekræfter det på følgende måde:

Danmarks omdømme som seriøs aftalepartner vil blive ødelagt i de internationale finanskredse, hvis man ikke sælger de 19 pct. af Dong som aftalt til Goldman Sachs. Sådan argumenterer Bjarne Corydon… Her må Goldman Sachs Corydoner så forklare baglandet, at operationen ikke handler om penge, men om omdømme. Efter sin rolle som førsteskurk i finanskrisen har Goldman Sachs brug for at kunne stive sit ødelagte omdømme af med at blive anerkendt som seriøs aftalepartner af verdens mest artige land, præmiedemokratiet Kongeriget Danmark.5


Goldman Sachs har brug for et røgslør - en ansigtsmaske at skjule sig under, og bruger således Danmark som sminkekost, serveret på et sølvfad af Danmarks finansmister. Corydon giver som brødre der deler, en vigtig suverænitetsfaktor direkte i verdenordnens hænder, spiller hasard et lands evne til at forsyne sig selv. Hvad får Cordyon tilbage? Følg med på hans fortsatte CV…

Kim Valentin siger:

Jeg tror, at DONG vil få et pres på sine priser, når man lukker en spiller som Goldman Sachs ind i folden, for Goldman Sachs går kun ind i det her, fordi de kan se et stort afkastpotentiale. De fordrer typisk et højere afkast end andre spillere og har meget kortere horisont i deres investeringer end f.eks. pensionskasserne4


Vi har her en sag der underviser os i, hvordan eliten arbejder og bedrager - lige efter Illuminatis protokoller!

1 Beregnet ud fra "Befolkning Og Valg", Danmarks Statistik, 26. september, 2011

2 "Jesper Petersen forstår DONG-kritik", Berlingske, d. 29-01-2014

3 "Radikale fastholder støtte til upopulært DONG-salg", Berlingske, d. 29-01-2014

4 "Blå vælgere massivt mod DONG-aftale", Berlingske, d. 29-04-2014

5 "Corydonernes win-win", Berlingske, d. 29-01-2014


Debat: Elitens løgn, politikernes blår

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bilderberg [11]; Energi [12]; Kontrol [92]; Politik [116]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2014