Pavens engagement i Interfaith

Lagt på d. 08/06-14Det var ikke nok med at Paven i dag forenede Islam, Jødedom og Katolicisme i bøn. Forinden, d. 05-06-2014, var også Mormonerne og protestantiske evangeliske repræsentanter i audiens.

En lille gruppe af politiske og religiøse ledere fra USA, inkl. Senator Mike Lee fra Utah, mødtes privat med pave Francis i Vatikanet i dag.

Som del af en multidag, et uofficielt besøg i Italien for at promovere økumenisk bøn og Interfaith forståelse, blev Lee forenet i den private audiens af tidligere U.S. indenrigsminister, Dirk Kempthorne; Lakewood Church pastor og teleevangelist Joel Osteen; Tim Timmons, en pastor og forfatter fra Newport Beach, Californien; og Gayle D. Beebe, leder af Westmont College, en evangelisk skole i Santa Barbara, Californien. 1


Det er ikke første gang Francis involverer sig i Interfaith (tværgående tro - anerkendelse af at vi alle er brødre og søstre)2:

Under hans tid som ærkebiskop i Buenos Aires, involverede Francis, dengang kendt som Kardinal Jose Mario Bergoglio, sig i aktiv Interfaith dialoger med Rabbi Abraham Skorka, såvel som Sheik Omar Abboud, tidligere generalsekretær for Islamisk Center i Argentina.


Mark Lee er Mormon, som tror på at Jesus og Satan er brødre, at Jesus var menneske på en anden planet men er nu Gud over Jorden, hvortil Han og hans hustru føder børn, ligesom vi som ordentlige Mormoner vil blive Gud over andre planeter, og lave åndelige børn i al evighed. Joel Osteen og resten af de nævnte personer, skulle være evangeliske kristne, men er bedragere. Det er med denne begivenhed bevist!

Der er tryk på heksekedlen i "Babylon, den store, moder til jordens skøger og vederstyggeligheder" (Åb. 17:5). Hvis Francis ikke er den falske profet, så er han den bedste prototype verden endnu har set.

1 "Sen. Mike Lee, Dirk Kempthorne, Joel Osteen meet with Pope Francis at Vatican", Deseret News National Edition, 05-06-2014

2 Læs mere om det I nyhedsbloggen Generalprøve på global religion.


Debat: Pavens engagement i Interfaith

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Én verdens religion [14]; Global religion [21]; Interfaith [7]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2014