Pavens uendelige angreb på Jesu løn

Lagt på d. 16/05-14


Udskriv


Vi som troende er Jesu løn. Vi er Hans vinding som Esajas siger: "den Herre HERREN kommer med Vælde, han hersker med sin Arm. Se, hans Løn* er med ham, hans Vinding foran ham" (Es. 40:10) - og det er klart, at Satan hader Hans løn. Den forrige pave - Ratzinger - sage i år 2000 at: "Det er ikke desto mindre svært at se hvordan titlen 'Kirke', på nogen mulig måde kunne tilskrives protestantiske samfund"1. Den nye, og måske sidste pave, siger at:

Jesus Kristus faldt ikke fra himmelen som en superhelt der kommer for at frelse os. Nej. Jesus Kristus har en historie. Og vi kan sige, og det er sandt, at Gud har en historie fordi Han ønskede at vandre med os. Og du kan ikke forstå Jesus Kristus uden Hans historie. Så en kristen uden historie, uden en kristen nation, en kristen uden kirken, er ubegribelig. Det hører til i laboratoriet, en kunstig ting, en ting som ikke kan give liv.2


Om muslimerne - ja alle andre religioner siger han at: "Hver religion tilbeder, under de ydre staffager, sin Skaber. Det er den samme Skaber! Om du beder vendt mod øst eller mod et alter, eller om lørdagen eller søndagen, er det alt sammen tilbedelse"3. Jesus sagde at: "ingen kommer til Faderen uden ved mig" (Joh. 14:6), og er man i Satans tjeneste som Francis er det, så er det uundgåeligt at opdage, at moderkirken hader og angriber den eneste, sande vej til Gud - troen på at Jesus er den, Han er. Paven tilbyder liv igennem en nation og kirke med en historie, men Jesus siger: "Tyven kommer kun for at stjæle og slagte og ødelægge; jeg er kommen, for at de skal have liv og have overflod. Jeg er den gode hyrde; den gode hyrde sætter sit liv til for fårene" (Joh. 10:10-11). At paven angriber de sande troende, her under navnet protestantisme, er en klar og tydelig stemme der fortæller os at de troende uden for moderkirken, er på rette vej, livets vej. Ligeledes er det tydeligt at paven som den falske profet, arbejder for en global religion i den gamle hedenske religion fra skøgen Babylon, nu den romersk katolske moderkirke.

Apropos at have en historie, så har moderkirken en lang, blodig historie med korstog imod Guds folk. Mord, afpresning, manipulation, løgn, misbrug igennem både magt og seksuelt - forbrydelser selv mod forsvarsløse børn - lavere bliver det ikke - Satan har haft gyldne tider i moderkirken. For 800 år siden, og godt op igennem historien, blev mennesker mishandlet, tortureret foran sine kære til skræk og advarsel, for at have afvist moderkirkens løgne og latterliggørelser af Jesu værk på korset, at have fornægtet at vi skulle æde og drikke Jesus sprællevende i nadveren.

Det er ganske enkelt ufatteligt at "kristne" ikoner som Kenneth Copeland4 og Ulf Ekman5 fører folket tilbage til Rom. De er ikke de sidste - der kommer flere, og Satan får endnu en storhedstid! Og den nærmer sig i hast. Jesus kommer snart.

1 "Dismay and anger as Pope declares Protestants cannot have churches", Guardian Unlimmited, d. 11. juli, 2007. Se også Den inkvisitoriske profet.

2 "Pope Francis: Without the Church, You Are Not a Christian", The Christian Post, d. 15-05-2014

3 "Mary's Message to the World", af Annie Kirkwood, side 145. Se også Paven messer om global magt og religion.

4 Kenneth Copeland og moderkirken

5 Ulf Ekman (Livets Ord) er konverteret til moderkirken


Debat: Pavens uendelige angreb på Jesu løn

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Én verdens religion [14]; Falsk religion [82]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2014