Hamas: Israel har otte år tilbage.

Lagt på d. 19/01-14


Udskriv


I forbindelse med artiklen "Ariel Sharon, Kaduri og trængslens start i 2015?" hvor jeg viser muligheden for et jubelår i 2022, jubelåret der forkynder at Israel skal have sit land tilbage, er det yderst interessant at den dæmoniske verden der står bag Hamas, taler med om dette. Bedrag eller sandhed?

Fathi Hamad, som er Hamas' indenrigsminister, sagde i en tale til ære for Israels "Operation Cast Led" at

"Palæstina" vil erstatte den Jødiske stat i 2022


"Operation Cast Led" var den tre-ugers operation Israel brugte i konflikten i Gazastriben, den 27-12-2008 til 18-01-2009, for at stoppe arabernes raket-bombardement over Israel. Fathi Hamad sagde videre at:

Palæstinensiske arabere vil, ifølge islamiske profetier, træde ind i Al Aqsa Moskéen, "i jubel og sejr ligesom de gjorde det første gang"…"Vi vil ødelægge fjenden", forsikrede Hamad sine lyttere, og bemærkede at målet ville tage "otte år"


Om otte år, i 2022 på det mulige israelske jubelår, vil araberne "i jubel" træde ind i Al Aqsa Moskéen på tempelbjerget. Planerne passer med Bibelen, hvis jubelåret har sin fremtidige opfyldelse i at Jesus genopretter Israel og giver dem landet Han lovede Abrahams efterkommere tilbage til Israel.

Ifølge Bibelen, vil trængslens rasen udrydde to tredjedele af Israel, mens den sidste rest i lydighed til Jesu Ord, vil "flygte ud i bjergene" (Matt. 24:16) - det kan sagtens være til det, de arabiske (dæmoniske) profetier referer, her gengivet af Hamas' minister.

Står vi ved tærsklen til trængslen? Vil den begynde i løbet af det næste årstid? Lad os fortsat holde øje.
Kilde: www.israelnationalnews.com


Debat: Hamas: Israel har otte år tilbage.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [61]; Israel [104]; Mellemøsten [72]; Palæstina [45]; Tidens ende [78]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2014