Paven messer om global magt og religion.

Lagt på d. 14/07-13


Udskriv


I Lampedusa, den største af Italiens Pelagiske øer, holdt Francis en messe. Hertil kommer der immigranter hver dag med skibe, og basen for pavens tale, var en båd der blev brugt af Nordafrikanske flygtninge der søgte et bedre liv.

Til ceremonien, der blev holdt d. 08-07-2013, var alteret placeret på et replika af en båd, og på talerstolen var der påsat et "ror". Ligeledes havde Bergoglio taget et blåt-hvidt fiske kors med.Alt sammen et tema, der umiddelbart taler for en imødekommende attitude fra den romerske moderkirke. Men roret og båden stikker dybere. I sin bog fra 1867 citerer J. A. Wylie jesuitterne og siger: "Lån os jeres magt…og vi vil give jer vores visdom. Vi vil redde statens skib, men kun vi må sidde ved roret"1


Det er politisk tale, og vi ved at den jesuitiske hær i århundrede har arbejdet for at give paven sin temporale magt tilbage. Også religiøst vil denne ondskab stå ved roret. Skt. John Bosco sagde i 1862 - efter en okkult drøm, at "Der vil være kaos i kirken. Ro vil ikke vende tilbage, før paven lykkes med at forankre Peters båd mellem tvillingsøjlerne af eukaristisk helligelse og helligelse til Vor Frue. Dette vil ske omkring ét år før enden af (det 20ende) århundredeskifte", og dette billede blev malet efter drømmen:


Dertil kommer at roret, eller rettere sol-hjulet, er et ikon for soltilbedelse. Det er ikke et ror, men et solhjul - ligesom solhjulet er graveret ned i Peterspladsen.


Sammenlign roret med dette babyloniske solhjul (fra solgudens solvogn) fra Soltemplet i Konark.


Bemærk at "roret" på talerstolen, solhjulet på Peterspladsen og det babyloniske solhjul er opdelt af otte felter, ligesom FN's logo, vist herunder. Disse felter er af okkultister kendt i ritualet "De otte nætter af menneskeofringer", hvilket tidligere heks og Illuminatimedlem Doc Marquis fortæller.


Verden skal forenes I tilbedelse af solguden, hvilket er tilbedelse af Satan selv. Moderkirken har som videreførelse af den babyloniske religion, til alle tider tilbedt solen, og en global religion er kirkens mål. Til denne messe sagde Francis bl.a.:

Jeg tænker også, med kærlighed på disse muslimske immigranter, som i aften begynder fasten Ramadan, som jeg stoler på vil bære rig frugt. Kirken er ved jeres side, når I søger et mere værdigt liv for jer, og jeres familier. Jeg siger til jer: "O' scia'!"2


"O' scia'" er en venskabelig hilsen på den lokale dialekt, der betyder "mit åndedrag" - en anerkendelse af at de (muslimerne) er af os. Det skal ses i et religiøst lys, at vi tilbeder samme Gud. Mange af budskaberne fra moderkirkens gudinde - himmeldronningen "Maria" - har Annie Kirkwood gengivet i sin bog "Mary's Message to the World", hvor ét af budskaberne er:

Hver religion tilbeder, under de ydre staffager, sin Skaber. Det er den samme Skaber! Om du beder vendt mod øst eller mod et alter, eller om lørdagen eller søndagen, er det alt sammen tilbedelse.3


Det er ingen tvivl om at paven i denne messe omfavner Islam, med henblik på at brødføde en verdensreligion.

Om det blå-hvide fiske kors siger Eugenio Mazzarella fra den vatikanstatens "L'Osservatore Romano" at:

Der er tegnet to fisk på korsets arme, hvor naglerne ville være, og i midten et hjerte…Det er et lille rødt hjerte, Jesu hjerte, et barns hjerte som kan græde…4


Moderkirkens fader, Djævelen (solguden) er løgnens fader (Joh. 8:44), og vi kan ikke tro på moderkirkens forklaringer. Hjertet er Himmeldronningens uplettede (syndfrie og perfekte) hjerte, hvortil hele verden ønskes helliget - hvilket også var John Bosco's ord efter sin drøm: "helligelse til Vor Frue". Fiskene har aldrig været et kristent symbol, men er samme symbol som pavens mitre, et ikon for Dagon, fiskeguden - også et billede på Djævelen. Disse to fisk peger begge på Himmeldronningens hjerte, og med Francis' tale er det tydligt at det symboliserer at alle - også Islam - skal helliges hendes uplettede hjerte.

1 "The Papacy: Its History, Dogmas, Genius, and Prospects", af J. A. Wylie, bog 4, kap. 1, “Svindel, Reform og Virkelig Gen-Handling"

2 "Pope Francis greets Muslims for the start of Ramadan", Rome Reports, d. 08-07-2013

3 "Mary's Message to the World", af Annie Kirkwood, side 145.

4 "A cross in the faded colours of the boats", L'Osservatore Romano, d. 11-07-2013


Debat: Paven messer om global magt og religion.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Global religion [21]; Islam [61];

Flere nyhedsblogs fra 2013