Bilderbergs planer 2009

Lagt på d. 27/10-09


Udskriv


James P. Tucker har igennem 25 år fulgt Bilderberg gruppen. Igennem erhvervelse af private dokumenter, samtaler med hotel medarbejdere, som har serviceret Bilderberg medlemmerne, og andre metoder, har han fået indsigt i hvilke planer Bilderberg har for hånden at gennemføre i denne verden. Jeg klipper lidt i hans dokument her, for at fokusere på emner, jeg har skrevet om.

Ny Jerusalem Pagts Projekt
I nyhedsbloggen Paven besøger Mellemøsten i maj fortæller jeg om pavens besøg i Mellemøsten og Jerusalem, d. 8-15. maj, hvilket opfyldte et led i den okkulte plan, omtalt i artiklen "Noter fra seminar ang. den Ny Verdensorden", hvor det såkaldte Ny Jerusalem Pagts Projekt skal etableres mellem 1985 og 2010, ved at holde tre newage højtider.

Den ene og første højtid, Wesak, blev fejret da Paven som "profeteret" tog til Jerusalem. Den sidste blev tilsyneladende fejret af Verdensordnens udøvende arm, Bilderberg. Tucker fortæller:

Bilderberg planlægger også et "topmøde" i Israel d. 8-11 juni, så "verdens ledende reguleringseksperter" kan "tale om den igangværende økonomiske situation i ene forum", sagde Zohar Goshen, formand for en undergruppe af International Association of Securities Commissions (IOSCO)


Den 7. juni 2009 stod fuldmånen under Gemeni og "Festival of Goodwill" startede en genopbyggelses proces, hvor:

viljen til at elske vil stimulere mennesker...til gradvist at overvinde had...Handlings viljen vil lede intelligente mennesker...til at påbegynde aktiviteter som vil grundlægge en ny, bedre og gladere verden...Viljen til at vide og tænke korrekt... 1


Bilderberg mødtes altså i Israel måneden efter paven. Betydningen af dette kan være opfyldelsen af endnu et punkt i den okkulte religiøse plan, om at forene verden. Den midterste højtid, "Festival of Easter" (påske festival), har jeg ingen information om. Blev den holdt eller ikke. Under alle omstændigheder er tid og sted for disse to begivenheder opsigtsvækkende.

FN & EU
Tucker fortæller om Carl Bildt, den svenske udenrigsminister - som kan blive Hedegaards konkurrent som ansvarlig for EU's klimapolitik2 - at han:

påkaldte globale (FN) løsninger på praktisk talt alle problemer. Han omtalte den Europæiske Union som en "integrations model", idet han sagde at "EU bryder frem som en global aktør". Han er talsmand for at udvide NAFTA over hele den vestlige halvkugle, for at skabe en "Amerikansk Union".


Jeg har i nyhedsblogge som "EU skal løse det irske problem" og "Polen: Vi skriver ikke under på traktat" påpeget at Verdensordnen har lagt pres på Irland, for at de skulle acceptere Lissabon-traktaten. Med følgende information er det ikke underligt, at Fogh ligeledes voldtog Danmark, og førte pennen i egen hånd, da han uden landets accept prisgav Danmark under Lissabon-traktaten. Se Sssh... vi vedtager Lissabon-traktaten.

Bilderberg arbejder inderligt på at overtale Irerne til at acceptere selv en mere solid Lissabon traktat, som ville skabe end endnu stærkere Europæisk Union, skabe en fast (istedet for roterende) formand og et mere magtfuldt parlament. EU parlamentet kan nu endda påtvinge love på medlemsstaterne.

Irske vælgere afviste denne EU forøgelse i en tidligere folkeafstemning, men Bilderberg presser på for endnu en afstemning.


Jeg har flere gange påstået at Bilderberg er Verdensordnens udøvende arm. Jeg mener det viser sig sandt. Fra dette Bilderberg møde ses at planen om Irland er ført igennem. Grundlaget for en fast formand er også gennemtrumfet (se EU styrket igennem krisen). Sætter man sig imod, har Bilderberg sine soldater, ordensmagten, til at fjerne problemerne:

"De tvinger os til at stemme, indtil vi stemmer som de vil", sagde en Irer som protesterede ved Bilderbergs porte, og som frygtede for gengældelse hvis han blev identificeret. Der var et stort antal europæiske journalister som kæmpede for at afsløre Bilderberg, og meget bliver udgivet i Europa. Mange blev pågrebet af politiet, omgivet af skydevåben, og fik sine billeder og notater konfiskeret.


Svineinfluenza
Jeg har påstået at svineinfluenza er en skræmmekampagne med bl.a. befolkningsreduktion som mål. Mens jeg er ved emnet, vil jeg huske at fortælle, at Danmark, Sverige og Norge overvejer at sende overskydende vaccine til Afrika3, og den franske lægemiddelkoncern, Sanofi-Aventis, vil donere 100 millioner doser4. Det letteste er at udrydde Afrika - hele verden er vant til at se hungersnød og død der, og et dårligt helbred ville krydret med lidt propaganda få skylden for død, som følge af svineinfluenza, nærmere end den dødelige vaccine ville. Befolkningstallet anses for at være en af klodens store synder5, og derfor er det ikke mærkeligt at Afrika kommer i vaccine-kikkerten. Tucker fortæller:

Store mål fortsætter med at udnytte den globale recession, og en opdigtet "svineinfluenza epidemi" til at etablere globale finans afdelinger og sundhed under FN.


Tucker fortæller om Carl Bildt, den svenske udenrigsminister - som kan blive Hedegaards konkurrent som ansvarlig for EU's klimapolitik5 - at han pointerede:

Bilderberg propagandaen om en "svineinfluenza pandemi" er faldet under to kendsgerninger: Gennemsnitligt udvikler 300.000 amerikanere influenza hvert år, og 30.000 dør. Kun nogle få er døde eller er blevet alvorligt ramt af "svineinfluenzaen".


Global opvarming
Tucker fortæller at Bildt :

angav tonen for to andre store Bilderberg mål: at skabe et globalt finansministerium og sundhedsministerium, hvor alle nationer afgiver suverænitet over disse områder til FN. Den Internationale Valutafond (IMF) skal være finansministeriet, og Verdenssundhedsorganisationen verdenssundhedsministeriet. Men Bildt tog fat i en gammel Bilderberg sag, global opvarmning, som skal promovere WHO's sag.


Da svineinfluenza ikke taler sagen for et globalt sundhedsorgan, så må global opvarmning bruges. Denne plan er allerede i gang - se nyhedsbloggen "Global opvarmning truer sundheden".

Verdens økonomiske nedsmeltning er en "én gang i en generation krise", mens global opvarmning er en "én gang i et årtusinde udfordring", sagde Bildt til Bilderberg...Bildt drejede da talen til at sælge global opvarmning som porten til et verdenssundhedsministerium under FN. Bilderberg drenge, som inkluderer David Rockerfeller og andre som arvede stor rigdom som sønner af skorstens-industrialister, greb global opvarmning som et emne i mere end et årti, som middel til at generere store fortjenester, med investeringer i "red planeten". Nu har global opvarmning fået en ny rolle.

"Vi må gribe til handling nu", sagde Bildt om global opvarmning. "Den globale krise er nu", sagde han. "Behovet for at gribe til handling i klimaforandring er nu". Hans opråb for "global handling" i disse formodede "kriser" var lettere skjulte opråb for FN kontrol.


Økonomi
Den Internationale Valutafond sendte en rapport til Bilderberg, som var fortaler for dens fremkomst i rollen som globalt finansministerium. "Yderligere indgreb fra beslutningstagere, i særdeleshed i finans sektoren, behøves for at genoprette tillid og tiltro til markedet, sagde Marek Belka, direktør for IMF's europæiske afdeling, og tidligere premiereminister i Polen.


At man har store tanker for IMF, tydeliggøres også igennem Obamas skitser for fonden (som kommenteret i nyhedsbloggen "En større, stærkere rolle tænkes for IMF."), der bl.a. skal have sin egen møntfod og kunne trykke sine egne penge.

U.S. finansminister, Timothy Geithner, gav med stor begejstring sin opbakning til planen om et globalt finansministerium, selvom han ikke fik nogen sikkerhed for, at han ville blive leder for det. Han udtrykte "håb" for at Amerikanske og Europæiske leder kunne "samarbejde" for at opnå en "global løsning" for verdens økonomiske nedsmeltning.


Jeg har skrevet mange nyhedsblogge der viser, at den økonomiske krise har haft til formål at skabe et nyt globalt pengesystem. Se links i nyhedsbloggen, henvist til ovenfor.

IMF's planlagte nye rolle som globalt finansministerium, skulle være en kærkommen nyhed for den "lille mand", sagde Geithner til Bilderberg. "Ødelæggelsen har været uretfærdig og uvilkårlig", sagde han. "Almindelige Amerikanere, små forretnings drivende og samfundsbanker som gjorde det rigtige og spillede efter reglerne, er ramt af de alt for høje risici andre tog".

Men, selv med et globalt ministerium, så vil problemerne ikke forsvinde natten over, advarede Gaithner. "Alle disse indikationer er velkomne, men den økonomiske bedringsprocess kommer til at tage tid", sagde han, og lade vægt på en relativ kortsigtet recession, som er modsat dem der slutter op om en langsigtet genoprettelse.


Her afbryder jeg lige for at sætte fokus på følgende:

Folket i Europa og Amerika må have lidt nok til at give sin støtte til et globalt finansministerium.


Det er præcis det, den globale krise handler om. Vi skal trykkes på maven og omfavne et nyt globalt system, som en anden mekanisk sprællemand, og således falder Bibelens forudsigelser på plads om en verden, hvor ingen kan købe og sælge uden hengivenhed til systemet (Åb. 13:16-17). Det kræver overvågning, og det er præcis det USA's finansminister taler om i denne udtalelse:

"Vores håb er at vi kan arbejde med Europa i en global ramme, en global infrastruktur som har et passende globalt overblik", sagde Geithner.


Obama
Obama er ikke et resultat af folkeafstemning, men en udvælgelse fra verdensordnens hånd:

Bilderberg fandt præsident Obama et villigt redskab, ved sit møde i juni 2008, ved Chantilly, Va. tæt ved Washington. De blev forvisset da han valgte deres dreng, Harold Koh, en stærk talsmand for at U.S. skal godkende ICC (den Internationale Straffedomstol) som udenrigsministeriets top advokat.

I the Penn State Law Review, skrev Koh snærende om "nationalister" som modsætter sig overgivelse af suverænitet til internationale institutioner, inklusiv ICC. Han lovpriste "tværnationale grupper" i højesteretten, og juristernes visdom for at afvise "nationalist grupperne"


Der er stort had til mennesker der mener at de grænser vi altid har haft, bør bibeholdes. Det er der den naturlige grund til, at grænserne beskytter os fra det, verdensordenen planlægger at føre os ind i. En verden hvor total underkastelse er et krav, som vi ser det i eks. Kina og Nordkorea, muslimske lande osv. Det vil lede os ind i en tid, som hvis den ikke blev afkortet, men ført til ende, ville alt liv udslettes (Matt. 24:22).

1 "Wesak & Goodwill Safeguarding. The Most Sacred of Days"
2 Se nyhedsbloggen Avis: Barrosso vil have Hedegaard som kommissær
3 "Danske H1N1-vacciner kan gå til u-lande", BT, d. 16-10-2009
4 "Endnu en koncern vil donere svineinfluenza-vacciner til u-lande, ulandsnyt.dk, d. 19-06-2009
5 Se nyhedsbloggen Truslerne skærpes lige før COP15.
Kilde: www.americanfreepress.net


Debat: Bilderbergs planer 2009

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bilderberg [11]; EU [50]; FN [36]; Klimaforandringer [179]; Konspiration [53]; Kontrol [93]; Politik [117]; Profetisk opfyldelse [33]; Vaccine [86]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2009

- Dr. Doom spår finanshelvede [29-12-09]
- WHO giver millioner af doser H1N1-vaccine til u-lande [24-12-09]
- Israel indrømmer organhøst af døde palæstinensere [23-12-09]
- Klimatopmødets resultat [20-12-09]
- Vejrets luner [20-12-09]
- To lammet efter H1N1-vaccination [17-12-09]
- Gore erkender fatal klima-regnefejl [16-12-09]
- Var det hadet, der slog Svensmark ud? [15-12-09]
- Forsvaret i Tyskland fik H1N1 vaccine uden hjælpestoffer [14-12-09]
- Befolkningskontrol kaldes nøgle til aftale [11-12-09]
- Medvedev viser prøvemønt for Ny 'Verdens Valuta' ved G-8 [11-12-09]
- Videoer til København repræsentanter, som forklarer global opvarmnings myten [08-12-09]
- Obama kører det tunge klimaskyts i stilling [08-12-09]
- Programmering af samfundene [05-12-09]
- Klimaforandrings data smidt ud [04-12-09]
- Hackede emails presser klimadirektør til afgang [02-12-09]
- Martin Lidegaard bekræfter omstrukturering af verdenssamfundet [30-11-09]
- Groft sagt: Klimaet helliger midlerne [26-11-09]
- Connie H. scorer fedt på nyt job [25-11-09]
- Jødehad er udbredt blandt indvandre [25-11-09]
- FN, klima, utugt og barnemord [24-11-09]
- Værste oversvømmelser i 800 år i Irland [23-11-09]
- Herman Van Rompuy, bekræfter ny verdensorden. [23-11-09]
- Hackede mail ryster klimadebatten [22-11-09]
- Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination [16-11-09]
- Glem ikke Holocaust [15-11-09]
- Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret [13-11-09]
- Norge melder stigende antal bivirkninger af influenza-vaccinen [12-11-09]
- Kræft tager livet af brandmænd fra 11. september [12-11-09]
- Vatikanet afviser ændring af cølibat [11-11-09]
- Påmindelser under H1N1 propaganda [09-11-09]
- Vaccine er fuldstændig godkendt [09-11-09]
- H1N1-vaccinen udløser bivirkninger [05-11-09]
- Marineskibe med svineinfluenza udbrud efter H1N1 vaccinationer - Fem vender tilbage fra mission [30-10-09]
- Bilderbergs planer 2009 [27-10-09]
- Der har været palmer ved Nordpolen [26-10-09]
- Obama kontrollerede pressen under valgkampen. [22-10-09]
- Avis: Barrosso vil have Hedegaard som kommissær [21-10-09]
- Vi er verdensmestre i pressefrihed [21-10-09]
- Overvågning på sociale netværk [21-10-09]
- Truslerne skærpes lige før COP15. [19-10-09]
- Klimaminister truede med at gå af [19-10-09]
- Ufarlig vaccine igen bevist skadelig [16-10-09]
- Himalayas gletsjere trækker sig ikke tibage [15-10-09]
- Al Gore, Gaia's ypperstepræst. [14-10-09]
- Sygdomsramte afrikanske aber bruges til at lave svineinfluenza vacciner [13-10-09]
- Boykot Israel... [10-10-09]
- USA: Nye miljøkrav til myndighederne [06-10-09]
- Vil droppe dollar som betaling for olie [06-10-09]
- Massiv svindel med CO2 kvoter [06-10-09]
- EU styrket igennem krisen [05-10-09]
- Alle troende er muslimer - Jihad forberedelse... [01-10-09]
- EU godkender nye H1N1-vacciner [30-09-09]
- Hockeystaven Er Død [30-09-09]
- Ny rapport: Vi har brug for Noahs Ark [29-09-09]
- Darwin-provokatør afliver igen Gud [29-09-09]
- Verdens ældste dyr med fjer er fundet [26-09-09]
- Alle øjne hviler på Obamas FN-debut [24-09-09]
- Udenrigsministeriet har lavet ny klimavideoportal. [22-09-09]
- Læger tvivler på influenzavaccine [14-09-09]
- Ingen H1N1-vaccine til gravide [10-09-09]
- Alarmister forlader luft temperaturer, men havene viser også afkøling. [10-09-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: Aflivning af myter. [10-09-09]
- Forskere: Vi er alle mutanter [04-09-09]
- Nye beviser for at mennesket har påvirket klimaet [04-09-09]
- Et billede på fremtiden [03-09-09]
- Frankrig forbereder tvungen svineinfluenza vaccination. [02-09-09]
- Russisk professor: Amerika's kollaps kunne begynde om to måneder. [01-09-09]
- Svineinfluenza vender tilbage i dødelig form [28-08-09]
- Halvdelen af Englands praktiserende læger, nægter at tage svineinfluenza vaccine... [27-08-09]
- Nu kan du købe CO2-aflad hos Posten [27-08-09]
- Klimabombe fra norske forskere [25-08-09]
- En vedtægt angående pandemi og katestrofe forberedelser og reaktion i statsforbundet. [24-08-09]
- Skyer som joker i global opvarmning [23-08-09]
- Svineinfluenzaen bider sig fast [23-08-09]
- Forskere: Vacciner børnene og stop influenzaen [22-08-09]
- 100 taxaer kører CO2-neutralt [20-08-09]
- Gravide vaccineres mod influenza A [20-08-09]
- Svineinfluenza forbindes til dræber nerve sygdom: Lækkede breve afslører neurologers bekymring om over 25 døde i Amerika. [18-08-09]
- VerdensRedder.nu [16-08-09]
- Smagstest afslører neanderthal-dna [13-08-09]
- S vil skyde milliarder i statsbank [13-08-09]
- Økonomisk fremgang eller tilbagegang? [08-08-09]
- Rytmisk musik skal ud af kirken [06-08-09]
- Obama frigiver hemmelige klima-fotos [26-07-09]
- Solen er på slingrekurs [06-07-09]
- Ældste Bibel på lagt ud på internettet [06-07-09]
- Grønland smelter med rekordhast [02-07-09]
- Svensk nej til danske EU-ønsker [01-07-09]
- S vil have varmefotos af alle huse fra fly [01-07-09]
- Vi får det endnu varmere [30-06-09]
- Kronik: Er klimadebatten hysterisk? [30-06-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: CO2 myter manet til jorden. [27-06-09]
- Connie Hedegaard revser Rusland for klimaskepsis [20-06-09]
- Mammut uddøde langt senere end antaget [20-06-09]
- Kina, Rusland bejler til centralasiatiske lande med rednings økonomi [18-06-09]
- Dinosaurerne er ikke fuglenes forfædre [13-06-09]
- Unge holdt generalprøve på klimatopmøde [11-06-09]
- Løkke: Euro-forbeholdet det vigtigste [11-06-09]
- Mænd forurener mere end kvinder [09-06-09]
- Vi nedstammer fra larver [05-06-09]
- Desperat Afrika giver jorden væk [02-06-09]
- Dollaren falder til nye dybder [02-06-09]
- Ungdomsvolden er fordoblet [02-06-09]
- Island melder klar til EU [26-05-09]
- Regionsformænd vil lukke kalenderen [26-05-09]
- Irsk støtte til EU-traktat stiger [19-05-09]
- Sadistisk sexmisbrug af børn i den katolske kirke [19-05-09]
- Forskere: Solen er ikke synderen [14-05-09]
- Global opvarmning truer sundheden [14-05-09]
- Island lægger op til EU-afstemning [11-05-09]
- Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe [10-05-09]
- Gåden om hønen og ægget er løst [30-04-09]
- En større, stærkere rolle tænkes for IMF. [23-04-09]
- Staten sniger sig ind som bankejer [16-04-09]
- Ynkeligt slag mod verdensordens bekæmpere [16-04-09]
- Grønlands is smelter hurtigere end antaget [15-04-09]
- De bedste energiløsninger ignoreres [14-04-09]
- Skeptiske klimaforskere undertrykkes [14-04-09]
- Først EU-afstemning når tiden er "moden" [14-04-09]
- G20-ledere: En ny verdensorden [02-04-09]
- FN: Religioner må ikke kritiseres [29-03-09]
- Danmark slukkede lyset [29-03-09]
- Klima-told er en mulighed i USA [18-03-09]
- International Videnskabelig Kongres for Klima Forandring. [13-03-09]
- Obama vil gøre lægers medvirken til abort obligatorisk [12-03-09]
- Gudløse vinder frem [12-03-09]
- Værre end ventet - men ikke for sent [11-03-09]
- Klima 'fornægtelse' er nu en psykisk lidelse [11-03-09]
- Hvis klimaet tipper over... [11-03-09]
- Klimapolitikere har ikke tid til mere videnskab [10-03-09]
- »Det får konsekvenser for os alle« [10-03-09]
- Enorm klimaregning til Danmark [09-03-09]
- Paven besøger Mellemøsten i maj [08-03-09]
- Gammel dansk sø rummer klimasvar [05-03-09]
- Klima-DM skal ændre din adfærd [05-03-09]
- Staten hjernevasker børn for at 'genopdrage' deres forældre til grønt diktatur [06-02-09]
- Miljøguru: Mere end to børn "uansvarligt" [03-02-09]
- Klimaafgifter på køer og grise [02-02-09]
- Russiske premierminister, Vladimir Putin opfordrer til ophør af dollar kvælertag [31-01-09]
- Brown ser 'ny verdensorden' efter krise [31-01-09]
- EU: Hamas har ansvaret for Gaza-krig [27-01-09]
- Obama's første handling: skatteyderens penge skal finansiere Abort af sorte spædbørn [21-01-09]
- Hamas forfølger Israels støtter i Gaza [21-01-09]
- Israel Fundet Gas! [20-01-09]
- Niårige taler om blowjob [16-01-09]
- 911 - Pentagon ramt af missil [15-01-09]
- Småneurotisk klimafreak [14-01-09]
- Du smider om dig med CO2, når du googler [12-01-09]
- Biologilærere kritiserer friskoler [10-01-09]
- Politi lægger jernring om Rådhuspladsen [10-01-09]
- Religionsfrihed? [09-01-09]
- Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme [09-01-09]
- Russerne lukker for al gassen [07-01-09]
- Bank of England beslutningstager forudsiger hidtil uset Dollar Kollaps [06-01-09]
- Tyrkiet og Iran bomber Nordirak [05-01-09]
- Er Euroen den nye Dollar? [05-01-09]