Dr. Doom spår finanshelvede

Lagt på d. 29/12-09


Udskriv


Der er ingen tvivl om, at verden på alle områder er på vej ind i en ny Verdensorden. Den gamle måde alt fungerede på ændres igennem kaos, og igennem kaos kommer den nye orden, hvilket Illuminati har gjort til sit motto: "Ordo Ab Chaos". Overskrifter har igennem 2009 gjort dette ganske tydeligt. Banker går 'ny verdensorden' i møde. EU vil have nyt system for verdens finanser. Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme. Gordon Brown, Storbritanniens nuværende premierminister har flere gange gentaget dette, og har bl.a. sagt at Nu er tiden til at bygge global samfund her. Overskrifter har fortalt, at Brown ser 'ny verdensorden' efter krise. Der er også blevet fortalt at EU er styrket igennem krisen og den russiske præsident, Dmitry Medved, viste ny overnational mønt ved G8 mødet i Italien, i 2009. Der er masser af beviser.

Stemmerne lyder stadig, og den schweiziske økonom, Marc Faber, forudser muligheden for, at i løbet af det næste årstid til tre, vil USA's dødsdømte økonomi kunne ende med at tvinge USA i krig1. Han fortæller at USA's gæld praktisk talt er på mere end 600% af landets bruttonationalprodukt. Det er mere end fire gange den gæld der udløste depressionen i 1930'erne.

Det helt store brag truer fortsat verdensøkonomien, advarer topøkonom. Konsekvensen kan blive krig og lavere levestandard.

Finanskrisen er langt fra ovre, og vi har næppe oplevet det værste endnu.

Alverdens regeringer har med deres hjælpepakker i bedste fald udskudt konsekvenserne af krisen og i værste fald forværret og forlænget dem...Han konstaterer, at den samlede amerikanske gæld (både privat og offentlig) i dag udgør 375 pct. af BNP, hvilket er mere end dobbelt så meget som gælden udgjorde ved børskrakket på Wall Street i 1929...Marc Faber mener desuden, at de officielle tal ikke tager højde for den gæld, staten i praksis har påtaget sig i forbindelse med overtagelserne af de to store realkreditinstitutter Fannie Mae og Freddie Mac samt de - ifølge Faber - underfinansierede sundhedspakker Medicare og Medicaid, hvilket bringer den samlede amerikanske gæld op på mere 600 pct. af BNP..."De bliver nødt til at trykke flere penge, og budgetunderskuddet vil derfor stige, og en dag, når renten går op af den ene eller anden grund – det kan være næste år eller om tre år – så vil rentebetalingerne på statsgælden stige til mellem 35 og 50 pct. af skatteindtægterne,” siger han.

I sidste ende bliver konsekvensen, som Faber tidligere har forudsagt, at USA vil blive tvunget ud i en ny krig, så regeringen på den måde kan aflede befolkningens opmærksomhed fra de økonomiske problemer, som vil opstå som følge af den førte politik.


Det er præcis sådan Illuminati arbejder. De omformer verden igennem kaos - krige, økonomiske kriser, hungersnød og meget andet. Pengene hives op af vore lommer, for at vi skal nå bunden og tigge Verdensordnen om hjælp, til gængæld for at vi vedkender os vores nye status, underklassen der tjener overklassen.

En anden hest der sættes på ridebanen, er den Internationale Valutafond (IMF). Jeg har før kommenteret på nyheder om denne fond2. Tilbage i september fortalte nyhederne at:

IMF, Den Internationale Valutafond, vil låne flere penge ud især til fattige lande. Derfor sælger IMF ud af sin beholdning af guld. I alt skal 403 ton guld sælges og ventes at indbringe 13 milliarder dollar (godt 65 milliarder kroner).

Bestyrelsen for IMF, der har 186 medlemslande, siger, at salget af guld er nødvendig, for at organisationen kan øge udlåningen til lande, som har økonomiske problemer.3


Det er jo "fantastisk sødt af dem" - hvis det ellers var det endelige resultat, at hjælpe. Det er det ikke. Der er en tredobbelt gevinst i denne plan.

1. IMF får "købt" sig land, får den fulde kontrol, dvs. magt over fattige menneskers sidste ejendele. Med gæld til IMF, kan IMF bestemme hvordan landenes økonomi skal forvaltes.

2. Som fortalt i nyhedsbloggen "Klimatopmødets resultat", så bliver alle disse penge ædt op af det internationale bureaukrati, og vil tjene til opretholdelse af Verdensordnen. Pengene gives over i korrupte lederes hænder, ledere som er indsat af Verdensordnen, og konceptet er, at Verdensordnen giver, Verdensordnen tager.

3. Den næste gevinst findes hos køberen af guldet. Guld er modsat de penge det sælges for, faktisk noget værd. Og hvem køber guldet? IMF fortæller følgende:

Fonden vil først stå parat til at sælge guld direkte til centralbanker, eller andre offentlige sektors indehavere, hvis der skulle være interesse fra disse indehavere.4


Praktisk talt flyttes guldet bare til en anden af indehaverens kister, og pengene der kommer ud af det, betaler indehaverens gilde. Genialt. Verdensordnen giver, Verdensordnen tager. IMF lukker selv lidt af katten ud af sækken og fortæller at:

Ressourcerne forbundet med guldsalget, vil også blive anvendt indirekte, til at øge fondens kapacitet til at yde lån på lempelige vilkår, til lavindkomstlande.


Bemærk ordet indirekte. Der er altså et andet primært mål. Dette primære mål er at få flyttet guldet, og med al sandsynlighed er det derfor det nu forlyder:

Verdens centralbanker har i år opkøbt guld for et trecifret milliardbeløb. Det er første gang i flere årtier...Det er første gang i flere årtier, at nationalbankerne opkøber mere guld, end de sælger. Årsagen er, at tiltroen til den svage dollar bliver mindre og mindre.

Kina er da også blot et land i en række, som i 2009 har opkøbt store mængder af den gyldne råvare. Også Rusland, Indien og en række mindre lande som Kasakhstan, Sri Lanka, Filippinerne og Mexico har valgt at styrke deres guldreserver.

Alt i alt har verdens centralbanker i år opkøbt guld for 28 mia. dollars (cirka 146 mia. kr.).5


Rothschild familien er indehaverne af centralbankerne i Europa, så der er der ingen tvivl om guldet blot flytter plads. Hvor stort omfanget af Rothschild's greb er i Kina, det har jeg ikke information om. Men jeg ved at Bank of China har lagt et 20% indskud i "La Compagnie Financière Edmond de Rothschild" (LCFR), og Benjamin de Rothschild der er direktør i LCFR udtaler:

Denne aftale åbner op for en ny æra for udvikling af La Compagnie Financière Edmond de Rothschild, i traditionen for innovation og international ekspansion af vores gruppe6


En anden kilde fortæller at:

Tse-ven Soong var guvernør i Central Bank of China, og senere finansminister (1928 - 1931, 1932 til 1933). Soong familien, kontrollerede, med Rothschild / Sassoon penge, den kinesiske regering og havde skåret landet op i stof regioner, domineret af krigsherrer. Både den britiske krone og Soong familien nød i betydelig grad godt af fra deres sinds ødelæggende, stærkt vanedannende opium forretning.7


Meget tyder på, at overflytningen af guld til Kina, også ender i en Rothschild kiste.

Det må stå klart for alle, at alt ændres. "Global" er disse dages politiske, økonomiske, religiøse og militære forholdsord. Det er præcis det, Bibelen beskriver vil være situationen i det kommende verdensrige. Verdensregeringen og verdensmillitæret ses i Åb. 13:7, verdensreligionen i Åb. 13:12-15 og verdensøkonomien i Åb. 13:16-18. Bibelen taler sandt, og alt vil ske efter Guds beskrivelse af fremtidens begivenheder i fortiden!

1 Se nyheder som "Wall Street er på vej mod 'ny depression'", "Dollaren rammer historisk lavpunkt", "Dollaren er snart færdig som verdens valuta", "Russiske premierminister, Vladimir Putin opfordrer til ophør af dollar kvælertag", "Vil droppe dollar som betaling for olie",
2 Se En større, stærkere rolle tænkes for IMF..
3 "IMF sælger guld for at hjælpe ulande, Berlingske Tidende, d. 19-09-2009.
4 "IMF Gold Sales, Inetrnational Monetary Fund, d. 18-09-2009.
5 "Nationalbanker hamstrer guld, epn.dk, d. 29-12-2009.
6 "BANK OF CHINA AND LA COMPAGNIE FINANCI?RE EDMOND DE ROTHSCHILD SIGN STRATEGIC INVESTMENT AND BUSINESS COOPERATION AGREEMENT", Bank Of China, 18-09-2009.
7 "The Power Elite Playbook, China: Shanghaied by Communism Part 15",
Illuminati Conspiracy Archive, 04-11-2008
Kilde: epn.dk


Debat: Dr. Doom spår finanshelvede

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

IMF [3]; Konspiration [53]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2009

- Dr. Doom spår finanshelvede [29-12-09]
- WHO giver millioner af doser H1N1-vaccine til u-lande [24-12-09]
- Israel indrømmer organhøst af døde palæstinensere [23-12-09]
- Klimatopmødets resultat [20-12-09]
- Vejrets luner [20-12-09]
- To lammet efter H1N1-vaccination [17-12-09]
- Gore erkender fatal klima-regnefejl [16-12-09]
- Var det hadet, der slog Svensmark ud? [15-12-09]
- Forsvaret i Tyskland fik H1N1 vaccine uden hjælpestoffer [14-12-09]
- Befolkningskontrol kaldes nøgle til aftale [11-12-09]
- Medvedev viser prøvemønt for Ny 'Verdens Valuta' ved G-8 [11-12-09]
- Videoer til København repræsentanter, som forklarer global opvarmnings myten [08-12-09]
- Obama kører det tunge klimaskyts i stilling [08-12-09]
- Programmering af samfundene [05-12-09]
- Klimaforandrings data smidt ud [04-12-09]
- Hackede emails presser klimadirektør til afgang [02-12-09]
- Martin Lidegaard bekræfter omstrukturering af verdenssamfundet [30-11-09]
- Groft sagt: Klimaet helliger midlerne [26-11-09]
- Connie H. scorer fedt på nyt job [25-11-09]
- Jødehad er udbredt blandt indvandre [25-11-09]
- FN, klima, utugt og barnemord [24-11-09]
- Værste oversvømmelser i 800 år i Irland [23-11-09]
- Herman Van Rompuy, bekræfter ny verdensorden. [23-11-09]
- Hackede mail ryster klimadebatten [22-11-09]
- Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination [16-11-09]
- Glem ikke Holocaust [15-11-09]
- Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret [13-11-09]
- Norge melder stigende antal bivirkninger af influenza-vaccinen [12-11-09]
- Kræft tager livet af brandmænd fra 11. september [12-11-09]
- Vatikanet afviser ændring af cølibat [11-11-09]
- Påmindelser under H1N1 propaganda [09-11-09]
- Vaccine er fuldstændig godkendt [09-11-09]
- H1N1-vaccinen udløser bivirkninger [05-11-09]
- Marineskibe med svineinfluenza udbrud efter H1N1 vaccinationer - Fem vender tilbage fra mission [30-10-09]
- Bilderbergs planer 2009 [27-10-09]
- Der har været palmer ved Nordpolen [26-10-09]
- Obama kontrollerede pressen under valgkampen. [22-10-09]
- Avis: Barrosso vil have Hedegaard som kommissær [21-10-09]
- Vi er verdensmestre i pressefrihed [21-10-09]
- Overvågning på sociale netværk [21-10-09]
- Truslerne skærpes lige før COP15. [19-10-09]
- Klimaminister truede med at gå af [19-10-09]
- Ufarlig vaccine igen bevist skadelig [16-10-09]
- Himalayas gletsjere trækker sig ikke tibage [15-10-09]
- Al Gore, Gaia's ypperstepræst. [14-10-09]
- Sygdomsramte afrikanske aber bruges til at lave svineinfluenza vacciner [13-10-09]
- Boykot Israel... [10-10-09]
- USA: Nye miljøkrav til myndighederne [06-10-09]
- Vil droppe dollar som betaling for olie [06-10-09]
- Massiv svindel med CO2 kvoter [06-10-09]
- EU styrket igennem krisen [05-10-09]
- Alle troende er muslimer - Jihad forberedelse... [01-10-09]
- EU godkender nye H1N1-vacciner [30-09-09]
- Hockeystaven Er Død [30-09-09]
- Ny rapport: Vi har brug for Noahs Ark [29-09-09]
- Darwin-provokatør afliver igen Gud [29-09-09]
- Verdens ældste dyr med fjer er fundet [26-09-09]
- Alle øjne hviler på Obamas FN-debut [24-09-09]
- Udenrigsministeriet har lavet ny klimavideoportal. [22-09-09]
- Læger tvivler på influenzavaccine [14-09-09]
- Ingen H1N1-vaccine til gravide [10-09-09]
- Alarmister forlader luft temperaturer, men havene viser også afkøling. [10-09-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: Aflivning af myter. [10-09-09]
- Forskere: Vi er alle mutanter [04-09-09]
- Nye beviser for at mennesket har påvirket klimaet [04-09-09]
- Et billede på fremtiden [03-09-09]
- Frankrig forbereder tvungen svineinfluenza vaccination. [02-09-09]
- Russisk professor: Amerika's kollaps kunne begynde om to måneder. [01-09-09]
- Svineinfluenza vender tilbage i dødelig form [28-08-09]
- Halvdelen af Englands praktiserende læger, nægter at tage svineinfluenza vaccine... [27-08-09]
- Nu kan du købe CO2-aflad hos Posten [27-08-09]
- Klimabombe fra norske forskere [25-08-09]
- En vedtægt angående pandemi og katestrofe forberedelser og reaktion i statsforbundet. [24-08-09]
- Skyer som joker i global opvarmning [23-08-09]
- Svineinfluenzaen bider sig fast [23-08-09]
- Forskere: Vacciner børnene og stop influenzaen [22-08-09]
- 100 taxaer kører CO2-neutralt [20-08-09]
- Gravide vaccineres mod influenza A [20-08-09]
- Svineinfluenza forbindes til dræber nerve sygdom: Lækkede breve afslører neurologers bekymring om over 25 døde i Amerika. [18-08-09]
- VerdensRedder.nu [16-08-09]
- Smagstest afslører neanderthal-dna [13-08-09]
- S vil skyde milliarder i statsbank [13-08-09]
- Økonomisk fremgang eller tilbagegang? [08-08-09]
- Rytmisk musik skal ud af kirken [06-08-09]
- Obama frigiver hemmelige klima-fotos [26-07-09]
- Solen er på slingrekurs [06-07-09]
- Ældste Bibel på lagt ud på internettet [06-07-09]
- Grønland smelter med rekordhast [02-07-09]
- Svensk nej til danske EU-ønsker [01-07-09]
- S vil have varmefotos af alle huse fra fly [01-07-09]
- Vi får det endnu varmere [30-06-09]
- Kronik: Er klimadebatten hysterisk? [30-06-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: CO2 myter manet til jorden. [27-06-09]
- Connie Hedegaard revser Rusland for klimaskepsis [20-06-09]
- Mammut uddøde langt senere end antaget [20-06-09]
- Kina, Rusland bejler til centralasiatiske lande med rednings økonomi [18-06-09]
- Dinosaurerne er ikke fuglenes forfædre [13-06-09]
- Unge holdt generalprøve på klimatopmøde [11-06-09]
- Løkke: Euro-forbeholdet det vigtigste [11-06-09]
- Mænd forurener mere end kvinder [09-06-09]
- Vi nedstammer fra larver [05-06-09]
- Desperat Afrika giver jorden væk [02-06-09]
- Dollaren falder til nye dybder [02-06-09]
- Ungdomsvolden er fordoblet [02-06-09]
- Island melder klar til EU [26-05-09]
- Regionsformænd vil lukke kalenderen [26-05-09]
- Irsk støtte til EU-traktat stiger [19-05-09]
- Sadistisk sexmisbrug af børn i den katolske kirke [19-05-09]
- Forskere: Solen er ikke synderen [14-05-09]
- Global opvarmning truer sundheden [14-05-09]
- Island lægger op til EU-afstemning [11-05-09]
- Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe [10-05-09]
- Gåden om hønen og ægget er løst [30-04-09]
- En større, stærkere rolle tænkes for IMF. [23-04-09]
- Staten sniger sig ind som bankejer [16-04-09]
- Ynkeligt slag mod verdensordens bekæmpere [16-04-09]
- Grønlands is smelter hurtigere end antaget [15-04-09]
- De bedste energiløsninger ignoreres [14-04-09]
- Skeptiske klimaforskere undertrykkes [14-04-09]
- Først EU-afstemning når tiden er "moden" [14-04-09]
- G20-ledere: En ny verdensorden [02-04-09]
- FN: Religioner må ikke kritiseres [29-03-09]
- Danmark slukkede lyset [29-03-09]
- Klima-told er en mulighed i USA [18-03-09]
- International Videnskabelig Kongres for Klima Forandring. [13-03-09]
- Obama vil gøre lægers medvirken til abort obligatorisk [12-03-09]
- Gudløse vinder frem [12-03-09]
- Værre end ventet - men ikke for sent [11-03-09]
- Klima 'fornægtelse' er nu en psykisk lidelse [11-03-09]
- Hvis klimaet tipper over... [11-03-09]
- Klimapolitikere har ikke tid til mere videnskab [10-03-09]
- »Det får konsekvenser for os alle« [10-03-09]
- Enorm klimaregning til Danmark [09-03-09]
- Paven besøger Mellemøsten i maj [08-03-09]
- Gammel dansk sø rummer klimasvar [05-03-09]
- Klima-DM skal ændre din adfærd [05-03-09]
- Staten hjernevasker børn for at 'genopdrage' deres forældre til grønt diktatur [06-02-09]
- Miljøguru: Mere end to børn "uansvarligt" [03-02-09]
- Klimaafgifter på køer og grise [02-02-09]
- Russiske premierminister, Vladimir Putin opfordrer til ophør af dollar kvælertag [31-01-09]
- Brown ser 'ny verdensorden' efter krise [31-01-09]
- EU: Hamas har ansvaret for Gaza-krig [27-01-09]
- Obama's første handling: skatteyderens penge skal finansiere Abort af sorte spædbørn [21-01-09]
- Hamas forfølger Israels støtter i Gaza [21-01-09]
- Israel Fundet Gas! [20-01-09]
- Niårige taler om blowjob [16-01-09]
- 911 - Pentagon ramt af missil [15-01-09]
- Småneurotisk klimafreak [14-01-09]
- Du smider om dig med CO2, når du googler [12-01-09]
- Biologilærere kritiserer friskoler [10-01-09]
- Politi lægger jernring om Rådhuspladsen [10-01-09]
- Religionsfrihed? [09-01-09]
- Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme [09-01-09]
- Russerne lukker for al gassen [07-01-09]
- Bank of England beslutningstager forudsiger hidtil uset Dollar Kollaps [06-01-09]
- Tyrkiet og Iran bomber Nordirak [05-01-09]
- Er Euroen den nye Dollar? [05-01-09]