Programmering af samfundene

Lagt på d. 05/12-09


Udskriv


Martin Lidegaard fra Danmarks grønne tænketank, CONCITO, udtrykker i Debatten på DR2, at "der er gang i en...kulturel tsunami"1, og det er i forbindelse med COP15, klimatopmødet i København, som skal være løsningen på dette.

For at stoppe denne tsunami, eller sagt på en anden måde, for at forme samfundene til det, verdensordnen har sat i gang som en tsunami, så kræver det at samfundene programmeres. Menneskelig programmering er ikke noget nyt koncept, og er ganske simpelt. Igennem medierne, tv og reklamer osv., så programmeres vi - hvis ikke vi selv værner om vore tanker. Jeg kalder det programmering, for det er det bedste ord til at afsløre teknikken. Det kan også kaldes adfærdskontrol, hjernevask og manipulation.

Programmering er det største redskab i klimaplanen. Jeg har kommenteret på nyheder der søger at programmere os til at få maks to børn, styre vore køb igennem klima mærkater, justere brugen af PC'er og google, spise mindre kød, forsøge at prutte mindre, lade være med at bruge grillen, at drikke stempel kaffe, blive vegetarer - dog ikke økologisk øl - og spise lokalt mad. Desuden er det ikke godt at være mand, for Mænd forurener mere end kvinder.

Ang. klimamærkater fortæller Berlingske Tidende følgende:

I Frankrig præsenterer to supermarkedskæder kunderne for et CO2-regnskab af indkøbene. En lignende ordning gøres lovpligtig fra 2011 for alt fra tøj og rengøringsmidler til smykker og...Hvor meget belaster en pose franske haricots verts, en pakke amerikanske muffins og en dåse fiskekonserves fra Indien klimaet?...»Mange tak for tilliden og på gensyn! CO2-regnskabet for deres indkøb er på 5,03 kilo,« kan der således stå på kassebonen fra to af supermarkedsgiganten E. Leclercs varehuse i det nordlige Frankrig, der har klimaregistreret omkring 2.000 produkter.

På lignende vis har gruppen Casino, der tæller alt fra mini-markeder til regulære supermarkeder, eksperimenteret med klimamærkning af flere hundrede produkter i alle sine butikker...Idéen er ikke nødvendigvis at opfordre til at forbruge mindre, men bedre i den forstand, at man giver forbrugeren mulighed for at lade miljøbelastning indgå i overvejelserne på linje med pris og kvalitet...Metoden bag mærkningen kaldes livscyklusvurdering og betyder, at man tager miljøpåvirkning over hele produktets levetid i betragtning. Altså ikke kun hvor megen og hvilken energi eller råstoffer, der er blevet brugt under produktionen, men også hvordan og hvor langt produktet er blevet transporteret og sidst, men ikke mindst, hvordan man bortskaffer produktet og/eller emballagen, når gulerødderne er spist eller fjernsynet brudt sammen for sidste gang.2


Men der føjes mere til porteføljen.

Hvis du bare i løbet af december smider et kg oksekød, et kg mælk og et kg ris ud, så har producenterne uden grund sendt i alt 23,9 kilo CO2 ud i atmosfæren, viser tal fra Fødevareministeriet. Det er mere end en køretur i bil fra København til Odense, der udleder 22,5 kg CO2.

Derfor bør god mad i skraldespanden være 'no go', mener Selina Juul, stifter af hjemmesiden stopspildafmad.dk.3


Jeg er ikke imod at man ikke smider mad ud, eller frådser på anden måde, det er klart. Men det er på et forkert grundlag pegefingeren løftes. Det har absolut intet med global opvarmning at gøre. CO2 er ikke en faktor der kan bruges til dette. Men det bliver den, for at programmere os. Og næste linie i programmeringen fra samme artikel siger:

Er du blandt dem, der har røde ører, fordi du netop har smidt gårsdagens æbleskiver og rejer ud med skraldet


Man vil også gerne programmere os til hvilke slags levende lys, vi skal bruge.

set gennem et par klimabriller er der faktisk forskel på, hvilke levende lys vi bør tænde i vores hjem, når vi bærer lyset frem, og vi skal hygge med gløgg og gaver.

"Stearinlys lavet af naturprodukter, for eksempel bivokslys...der også er forskel på, hvor meget de enkelte lys-typer udleder af CO2. Her står det klart, at det er mere klimavenligt at lade et fyrfadslys brænde i en time sammenlignet med et stage-lys.

Der er samtidig flere typer af de flammende hyggespredere, du bør undgå i indkøbskurven i december måned.

"Paraffinlys laves af olie fra jordens undergrund, og derfor er paraffin ikke en del af naturens kredsløb, som bivoks, der laves af bier. Samtidig er stearin lavet på palmeolie heller ikke et valg, klimaet kan være tilfreds med. Årsagen er, at palmeolie ofte bliver fremstillet i plantager, hvor der tidligere var regnskov. Når regnskoven ryddes ødelægges det øverste tørvelag. Og det udleder en del metan-gas, som er en klimagas," forklarer Jacob Sørensen.


Informationscenteret, Miljø og Sundhed, har travlt med at "vejlede" os. Men det hele er spildte kræfter, for de gør det i klimaets navn, og det ændrer ikke det mindste på temperaturerne.

Men der er mange andre arrangementer, som skal programmere os til at glemme alle de mange beviser for fup, som vi efter hånden har fået4. I den kommende tid vil vi kunne opleve arrangementer som at5:

Se 100 steder, der er ved at forsvinde

Vores levevis har store konsekvenser for planeten og er på flere fronter ved at udslette livet, som vi kender det...

Klimadebat for frossenpinde

På Worldclimatecommunity.com debatterer mennesker fra hele verden klimaforandringernes betydning og mulige løsninger på den globale opvarmning. Tag debatten op med over 1.400 brugere fra 78 lande og bliv klogere på klimaforandringerne.

Gigantisk isskulptur på Kgs. Nytorv

I de to uger, klimadebatten raser i København, slår WWF Verdensnaturfonden lejr i et klimatelt på Kgs. Nytorv. Temaet under teltdugen er klimaforandringer på Arktis...

Bæredygtigt byggeri på Louisiana

Målet med Louisianas udstilling ‘Fremtidens arkitektur er grøn’ er at inspirere til bæredygtigt byggeri.


Meget sigende kan du også blive hypnotiseret til at bøje dig for den politiske klima agenda:

Se klimaforandringerne gennem en kakerlaks øjne

Tør du kaste dig i armene på en hypnotisør, så giver kunstnergruppen Superflex dig nu alle tiders chance for at opleve klimaforandringerne med en kakerlaks øjne.


Fra A til B på klimavenlig vis

Udstillingen viser, hvordan den negative indstilling til eldrevne biler kan vendes.


Der vil sikkert komme meget mere propaganda i løbet af de næste dage, men vogt dine tanker og lad dig ikke programmere. Det hele er løgn, og der står 31.486 Amerikanske forskere, hvoraf 9.029 har end Ph.D grad6, som forsøger at råbe verden op for at fortælle at det hele er løgn. Der er kun IPCC's få forskere, der siger noget andet, som bygger på fortolket klimadata, der er nu er smidt ud1.

Kun igennem programmering som vist i denne nyhedsblog, kan man få en hel verden til at følge en gennemhullet politik, der er bevist falsk!

1 Klimaforandrings data smidt ud
2 »CO2-regnskabet for Deres indkøb er på 5 kilo«, Berlingske Tidende, d. 04-12-2009
3 Connie kræver rester på julebordet, Avisen.dk, d. 05-12-2009
4 Se evt. et lille udplug af nyhedsblogs der viser at det hele er fup: Alarmister forlader luft temperaturer, men havene viser også afkøling., Hockeystaven Er Død, Al Gore, Gaia's ypperstepræst., Himalayas gletsjere trækker sig ikke tibage, Hackede mail ryster klimadebatten, Herman Van Rompuy, bekræfter ny verdensorden., Værste oversvømmelser i 800 år i Irland, Groft sagt: Klimaet helliger midlerne, Klimaforandrings data smidt ud. Der er mange flere. Klik på linket "Klimaforandrigner" i bunden af denne nyhed.
5 Her er klimafesten, metroxpress, d. 04-12-2009
6 Global Warming Petition Project


Debat: Programmering af samfundene

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Klimaforandringer [179]; Kontrol [93];

Flere nyhedsblogs fra 2009

- Dr. Doom spår finanshelvede [29-12-09]
- WHO giver millioner af doser H1N1-vaccine til u-lande [24-12-09]
- Israel indrømmer organhøst af døde palæstinensere [23-12-09]
- Klimatopmødets resultat [20-12-09]
- Vejrets luner [20-12-09]
- To lammet efter H1N1-vaccination [17-12-09]
- Gore erkender fatal klima-regnefejl [16-12-09]
- Var det hadet, der slog Svensmark ud? [15-12-09]
- Forsvaret i Tyskland fik H1N1 vaccine uden hjælpestoffer [14-12-09]
- Befolkningskontrol kaldes nøgle til aftale [11-12-09]
- Medvedev viser prøvemønt for Ny 'Verdens Valuta' ved G-8 [11-12-09]
- Videoer til København repræsentanter, som forklarer global opvarmnings myten [08-12-09]
- Obama kører det tunge klimaskyts i stilling [08-12-09]
- Programmering af samfundene [05-12-09]
- Klimaforandrings data smidt ud [04-12-09]
- Hackede emails presser klimadirektør til afgang [02-12-09]
- Martin Lidegaard bekræfter omstrukturering af verdenssamfundet [30-11-09]
- Groft sagt: Klimaet helliger midlerne [26-11-09]
- Connie H. scorer fedt på nyt job [25-11-09]
- Jødehad er udbredt blandt indvandre [25-11-09]
- FN, klima, utugt og barnemord [24-11-09]
- Værste oversvømmelser i 800 år i Irland [23-11-09]
- Herman Van Rompuy, bekræfter ny verdensorden. [23-11-09]
- Hackede mail ryster klimadebatten [22-11-09]
- Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination [16-11-09]
- Glem ikke Holocaust [15-11-09]
- Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret [13-11-09]
- Norge melder stigende antal bivirkninger af influenza-vaccinen [12-11-09]
- Kræft tager livet af brandmænd fra 11. september [12-11-09]
- Vatikanet afviser ændring af cølibat [11-11-09]
- Påmindelser under H1N1 propaganda [09-11-09]
- Vaccine er fuldstændig godkendt [09-11-09]
- H1N1-vaccinen udløser bivirkninger [05-11-09]
- Marineskibe med svineinfluenza udbrud efter H1N1 vaccinationer - Fem vender tilbage fra mission [30-10-09]
- Bilderbergs planer 2009 [27-10-09]
- Der har været palmer ved Nordpolen [26-10-09]
- Obama kontrollerede pressen under valgkampen. [22-10-09]
- Avis: Barrosso vil have Hedegaard som kommissær [21-10-09]
- Vi er verdensmestre i pressefrihed [21-10-09]
- Overvågning på sociale netværk [21-10-09]
- Truslerne skærpes lige før COP15. [19-10-09]
- Klimaminister truede med at gå af [19-10-09]
- Ufarlig vaccine igen bevist skadelig [16-10-09]
- Himalayas gletsjere trækker sig ikke tibage [15-10-09]
- Al Gore, Gaia's ypperstepræst. [14-10-09]
- Sygdomsramte afrikanske aber bruges til at lave svineinfluenza vacciner [13-10-09]
- Boykot Israel... [10-10-09]
- USA: Nye miljøkrav til myndighederne [06-10-09]
- Vil droppe dollar som betaling for olie [06-10-09]
- Massiv svindel med CO2 kvoter [06-10-09]
- EU styrket igennem krisen [05-10-09]
- Alle troende er muslimer - Jihad forberedelse... [01-10-09]
- EU godkender nye H1N1-vacciner [30-09-09]
- Hockeystaven Er Død [30-09-09]
- Ny rapport: Vi har brug for Noahs Ark [29-09-09]
- Darwin-provokatør afliver igen Gud [29-09-09]
- Verdens ældste dyr med fjer er fundet [26-09-09]
- Alle øjne hviler på Obamas FN-debut [24-09-09]
- Udenrigsministeriet har lavet ny klimavideoportal. [22-09-09]
- Læger tvivler på influenzavaccine [14-09-09]
- Ingen H1N1-vaccine til gravide [10-09-09]
- Alarmister forlader luft temperaturer, men havene viser også afkøling. [10-09-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: Aflivning af myter. [10-09-09]
- Forskere: Vi er alle mutanter [04-09-09]
- Nye beviser for at mennesket har påvirket klimaet [04-09-09]
- Et billede på fremtiden [03-09-09]
- Frankrig forbereder tvungen svineinfluenza vaccination. [02-09-09]
- Russisk professor: Amerika's kollaps kunne begynde om to måneder. [01-09-09]
- Svineinfluenza vender tilbage i dødelig form [28-08-09]
- Halvdelen af Englands praktiserende læger, nægter at tage svineinfluenza vaccine... [27-08-09]
- Nu kan du købe CO2-aflad hos Posten [27-08-09]
- Klimabombe fra norske forskere [25-08-09]
- En vedtægt angående pandemi og katestrofe forberedelser og reaktion i statsforbundet. [24-08-09]
- Skyer som joker i global opvarmning [23-08-09]
- Svineinfluenzaen bider sig fast [23-08-09]
- Forskere: Vacciner børnene og stop influenzaen [22-08-09]
- 100 taxaer kører CO2-neutralt [20-08-09]
- Gravide vaccineres mod influenza A [20-08-09]
- Svineinfluenza forbindes til dræber nerve sygdom: Lækkede breve afslører neurologers bekymring om over 25 døde i Amerika. [18-08-09]
- VerdensRedder.nu [16-08-09]
- Smagstest afslører neanderthal-dna [13-08-09]
- S vil skyde milliarder i statsbank [13-08-09]
- Økonomisk fremgang eller tilbagegang? [08-08-09]
- Rytmisk musik skal ud af kirken [06-08-09]
- Obama frigiver hemmelige klima-fotos [26-07-09]
- Solen er på slingrekurs [06-07-09]
- Ældste Bibel på lagt ud på internettet [06-07-09]
- Grønland smelter med rekordhast [02-07-09]
- Svensk nej til danske EU-ønsker [01-07-09]
- S vil have varmefotos af alle huse fra fly [01-07-09]
- Vi får det endnu varmere [30-06-09]
- Kronik: Er klimadebatten hysterisk? [30-06-09]
- Grundlæggende om global opvarmning: CO2 myter manet til jorden. [27-06-09]
- Connie Hedegaard revser Rusland for klimaskepsis [20-06-09]
- Mammut uddøde langt senere end antaget [20-06-09]
- Kina, Rusland bejler til centralasiatiske lande med rednings økonomi [18-06-09]
- Dinosaurerne er ikke fuglenes forfædre [13-06-09]
- Unge holdt generalprøve på klimatopmøde [11-06-09]
- Løkke: Euro-forbeholdet det vigtigste [11-06-09]
- Mænd forurener mere end kvinder [09-06-09]
- Vi nedstammer fra larver [05-06-09]
- Desperat Afrika giver jorden væk [02-06-09]
- Dollaren falder til nye dybder [02-06-09]
- Ungdomsvolden er fordoblet [02-06-09]
- Island melder klar til EU [26-05-09]
- Regionsformænd vil lukke kalenderen [26-05-09]
- Irsk støtte til EU-traktat stiger [19-05-09]
- Sadistisk sexmisbrug af børn i den katolske kirke [19-05-09]
- Forskere: Solen er ikke synderen [14-05-09]
- Global opvarmning truer sundheden [14-05-09]
- Island lægger op til EU-afstemning [11-05-09]
- Thorning møder den hemmelige Bilderberggruppe [10-05-09]
- Gåden om hønen og ægget er løst [30-04-09]
- En større, stærkere rolle tænkes for IMF. [23-04-09]
- Staten sniger sig ind som bankejer [16-04-09]
- Ynkeligt slag mod verdensordens bekæmpere [16-04-09]
- Grønlands is smelter hurtigere end antaget [15-04-09]
- De bedste energiløsninger ignoreres [14-04-09]
- Skeptiske klimaforskere undertrykkes [14-04-09]
- Først EU-afstemning når tiden er "moden" [14-04-09]
- G20-ledere: En ny verdensorden [02-04-09]
- FN: Religioner må ikke kritiseres [29-03-09]
- Danmark slukkede lyset [29-03-09]
- Klima-told er en mulighed i USA [18-03-09]
- International Videnskabelig Kongres for Klima Forandring. [13-03-09]
- Obama vil gøre lægers medvirken til abort obligatorisk [12-03-09]
- Gudløse vinder frem [12-03-09]
- Værre end ventet - men ikke for sent [11-03-09]
- Klima 'fornægtelse' er nu en psykisk lidelse [11-03-09]
- Hvis klimaet tipper over... [11-03-09]
- Klimapolitikere har ikke tid til mere videnskab [10-03-09]
- »Det får konsekvenser for os alle« [10-03-09]
- Enorm klimaregning til Danmark [09-03-09]
- Paven besøger Mellemøsten i maj [08-03-09]
- Gammel dansk sø rummer klimasvar [05-03-09]
- Klima-DM skal ændre din adfærd [05-03-09]
- Staten hjernevasker børn for at 'genopdrage' deres forældre til grønt diktatur [06-02-09]
- Miljøguru: Mere end to børn "uansvarligt" [03-02-09]
- Klimaafgifter på køer og grise [02-02-09]
- Russiske premierminister, Vladimir Putin opfordrer til ophør af dollar kvælertag [31-01-09]
- Brown ser 'ny verdensorden' efter krise [31-01-09]
- EU: Hamas har ansvaret for Gaza-krig [27-01-09]
- Obama's første handling: skatteyderens penge skal finansiere Abort af sorte spædbørn [21-01-09]
- Hamas forfølger Israels støtter i Gaza [21-01-09]
- Israel Fundet Gas! [20-01-09]
- Niårige taler om blowjob [16-01-09]
- 911 - Pentagon ramt af missil [15-01-09]
- Småneurotisk klimafreak [14-01-09]
- Du smider om dig med CO2, når du googler [12-01-09]
- Biologilærere kritiserer friskoler [10-01-09]
- Politi lægger jernring om Rådhuspladsen [10-01-09]
- Religionsfrihed? [09-01-09]
- Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme [09-01-09]
- Russerne lukker for al gassen [07-01-09]
- Bank of England beslutningstager forudsiger hidtil uset Dollar Kollaps [06-01-09]
- Tyrkiet og Iran bomber Nordirak [05-01-09]
- Er Euroen den nye Dollar? [05-01-09]