Den tredje blodrøde måne

Lagt på d. 05/04-15


Udskriv


I den okkulte verden er der stor fokus på tal. Det er der ganske vidst også i Bibelen, men den okkulte verden er afhængig af få verdens begivenheder til at falde på det rette tidspunkt, for at få den størst åndelige effekt - den største dæmoniske energi.

Nu er den tredje blodrøde måne netop overstået, d. 04-04-2015. Tidsmæssigt er det den korteste måneformørkelse der nogensinde er registreret i menneskets historie - kun 4 minutter of 44 sekunder. Dertil kommer at det er den fjerde korteste formørkelse i 4.000 år. Som du kan se er der mange 4taller.

Der er flere af dem, når Rabbi Amram Vaknin's profeti tælles med. Vaknin er en nulevende kendt mystiker i det sydlige Israel, som f.eks. forudså den røre omkring fredskonvojen, flotillen der i 2010 forsøgte at trodse blokaden af det Hamas-styrede område i Gaza1 - ikke blot med humanitære forsyninger men også våben2. Han forudså Karmel skrovbranden i 2010, og "Operation Pillar of Defense", som startede 14-11-2012, hvor IDF reagerede på et angreb med over 100 raketter på 24 timer, tillige med "Operation Protective Edge", der d. 08-07-2014 indledte en 7 ugers proces i Gaza, for at igen at stoppe Hamas-bombardementerne.

Før Obama blev valgt, forudså han at USA's præsident nr. 44 (Obama) skulle fordre blodsudgydelser over det jødiske folk. Det hebræiske ord for blod er dam, som har en numerologiske værdi på 44 (dalet = 4 og mem = 44), og han mener at kun 44 plus én, eller 45, kan tilsvare faren repræsenteret ved blodmånerne - 45 som han siger er Adam, eller mennesket, der i dette tilfælde refererer til Messias3. Adam på hebræisk er skrevet med de hebræiske bogstaver aleph (1), daleth (4) og mem (40), som tilsammen har den numerologiske værdi 45.

Når den okkulte verden taler om Messias, er det Bibelens Antikrist. Tallet 4 i okkultisme, leder til den androgyne Baphomet - sammensmeltningen af alt modsat - som Ying-Yang. Igennem tilbedelsen af de fire elementer - jord, vand, ild og vind, opstår æteren, den åndelige verden (4 plus én). Baphomet er ofte skildret med den fem-takkede stjerne, der i bund og grund symboliserer Satans hjerte, afsløret i Es. 14:13 - 1. Jeg vil stige op ind i himmelen. 2. Jeg vil ophøje min trone. 3. Jeg vil sidde på forsamlingens bjerg (hvilket bl.a. er menigheden). 4. Jeg vil stige op over skyerne. 5. Jeg vil være som den højeste.

Tallet fire har således i okkultismen til formål at lede frem til Antikrist, den Messias kabbalisterne venter, hvoriblandt Rabbi Vaknin er, som kaldte til bøn ved Grædemuren i onsdags (01-04-2015), for at opmuntre Hashem til at sende Mashiach Ben David - Messias, søn af David. Hashem betyder "Navnet" - en jødisk måde at omtale Gud, uden at nævne Hans navn - i virkeligheden et okkult koncept for Satan - "Den navnløse Ånd med hundrede navne".

Det var lidt nyt, blot til orientering at den okkulte verden lægger alvor i disse blodrøde måner.

FOX, KTVU Channel 2 lavede en timelaps video med måneformørkelsen
Se måneformørkelsen1 Rabbinere: Flotille konflikt ligner Gog og Magog profeti

2 Tyrkiet truer Israel med diplomatisk brud

3 "Shocking Passover Blood Moon Predictions by Israeli Rabbi", Breaking Israel News, d. 02-04-2015


Debat: Den tredje blodrøde måne

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Det jødiske folk [14]; Israel [104]; Palæstina [45]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2015