Vatikanet anerkender en palæstinensisk stat

Lagt på d. 14/05-15


Udskriv


Strategien for de palæstinensiske autoriteter, er at søge anerkendelse hos nationerne, frem for at forhandle med Israel selv. Det er meget profetisk at det er sådan, og det er på flere niveauer.

Vatikanet udfærdigede i går (13-05-2015) en politisk traktat, som er det første juridiske dokument mellem pavestolen og den palæstinensiske stat. Vatikanet har indtil nu refereret uofficielt til en palæstinensisk stat, men gør det nu diplomatisk set, og den palæstinensiske ambassadør for pavestolen, står optegnet som repræsentant for den palæstinensiske stat1.

Det profetiske ligger i, at Gud i Joel. 3:7 har forudsagt at hedningenefolkene delte Hans land: "se, i de Dage og på den Tid, når jeg vender Judas og Jerusalems Skæbne, samler jeg alle Hedningefolk og fører dem ned i Josafats Dal. Der vil jeg holde Rettergang med dem om mit Folk og min Arvelod Israel, som de spredte blandt Folkene; og de delte mit Land…"

Det er forudsagt at det ikke er mellem Israel og palæstina aftalerne gøres. Det er nationerne som værende fjender af Gud og Israel der deler landet. Og pavestolen stiller sig nu foran alle hedningenationer og frembærer dette juridiske dokument som bag om Israels ryg anerkender en to-statsløsning.

Dermed viser pavestolen igen sit antikristelige virke, spydspidsen for grundlæggelsen af Guds rettergang med nationerne. Med samme budskab og advarsel i sin Bibel, vælger Vatikanet dermed med åbne øjne at stille sig i forreste geled, til Guds dom. Paven er Satans repræsentant på Pavestolen! Læs Ny leder under Dagons mitre..

1 "Vatican Officially Recognizes Palestinian State In New Treaty", TheHuffingtonPost, d. 13-05-2015


Debat: Vatikanet anerkender en palæstinensisk stat

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Jerusalem [11]; Palæstinensisk stat [23]; Profetisk opfyldelse [33];

Flere nyhedsblogs fra 2015