Moskérne er arnested for terrorisme!

Lagt på d. 19/02-15I forlængelse af nyhedsbloggen Terror imod ytringsfriheden i Danmark?, er der udkommet et videoklip fra Masjid Al-Faruq moskéen på Heimdalsgade 39, Nørrebro, hvor Imam Hajj Saeed, dagen før terrorhandlingen i Danmark, fredag d. 13-02-2015 taler om Interfaith, eller tværreligiøsitet1. Jeg er ligeså stor modstander af tværreligiøsitet som Saeed er, da jeg ud fra Bibelen ved at det vil ende i en global religion, der tilbeder Dragen (Åb. 13:3-4) - Satan selv. Forskellen er dog alligevel usammenlignelig stor, for i denne tale giver Saeed udtryk for at Muhammed ikke diskuterede med Jøderne, men bekrigede dem.I lyset af denne forståelse for muslimernes tankegang, se da den danske fredags prædiken (Jummah Khutbah) fra samme sted og dag, givet af Omar Saad:Han gør det helt klart, at de vestlige samfund er løgne-samfund, kafir samfund, vantro samfund som enten skal omvendes, for der er kun Islam som den eneste sande religion, ellers skal de dø - han siger ikke at vi skal dø, men det er den implicitte forståelse der eksplicit er beskrevet i Koranen. Men han siger at der vil være krig indtil Islam "dominerer over alle andre levemåder".

Det er almindelig kendt blandt de der undersøger Islam, at både Koranen og moskéernes prædikener på de lokale sprog - i Danmark på Dansk, på ingen måde afspejler den direkte tale der føres på Arabisk. Vi får en vesteniseret version af begge dele. Derfor er der forskel på Saeed's og Saad's udtryksform.

Faktum er, at moskéerne er arnestedet for terror. Her sidder såkaldte radikale muslimer (sande muslimer) sammen med moderate muslimer (muslimer alene af navn), fredag efter fredag og hører på at vesten er kafir, at vi er løgnere og at Islam skal dominere hele verden - ikke ved dialog, men ved krig. Prædikenerne vil vokse sig levende i disse mennesker, og derfor er det ikke underligt at vi ser al denne terror, jo flere de bliver i Danmark og landene omkring os.

1 Talen blev lagt på Masjid Al-Faruq moskéens facebook side, og blev oversat til Memri tv.


Debat: Moskérne er arnested for terrorisme!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Interfaith [7]; Islam [60]; Koranen [7]; Terror [15];

Flere nyhedsblogs fra 2015