Flygtninge eller indvandrere til Europa?

Lagt på d. 07/09-15Når syriske mennesker når til Tyskland, Danmark og Sverige, så har de gennemrejst en verden med fred. Se kortet her:


Dansk Folkeparti gjorde for tid tilbage opmærksom på denne tendens, og har siden foreslået at vi skal etablere hjælp for flygtningene i nærområderne.

Hvad skal man kalde mennesker der gennemrejser en verden af fred, for at nå til Norden? Er det flygtninge eller indvandrere? Flygtninge er mennesker der flygter fra forfølgelse. Indvandrere er tilflyttere der har tænkt sig at blive boende. Er det tilfældigt at disse mennesker snubler over 3.000 km. fredelig jord, for at komme til Sverige, eller er det velovervejet ud fra forventet udbytte?

Johanne Schmidt-Nielsen er iblandt utallige Danskere der bevidst vælger at lukke øjnene for hvem der kommer og hvorfor. Hun har endda den frækhed at skrabe danskernes penge til sig, idet hun siger: "selvfølgelig kan Danmark tage sin del af ansvaret. Vi er et af verdens rigeste lande"1. Hun har ingen ide om, at ISIS har en plan med at drive alle disse mennesker ud i Europa, hvilket jeg fortæller i nyhedsbloggen ""Hijrah", indtagelsen af Europa". De smuler i folkemængden deres lejemordere ind i Europa. Og helt ublu gav en ung mand halshugningstegnet på direkte tv i Ungarn.
Se advarsel om halshugningEt andet aspekt af sagen er, at Vesten er bange for at stå fast på sin frihed. I Tyskland hvor en gymnastiksal i juni måned skulle huse flygtninge, skrev skolens ledelse til forældrene at: "På vores skole i nabolaget (flygtningelejren), bør en behersket dagligdags kjole være passende for at undgå uoverensstemmelser" Årsagen er, at indvandrerne er muslimer og "præget af deres egen kultur"… Gennemsigtige toppe eller bluser, korte shorts eller miniskørter kan føre til misforståelser."2


I Danmark har vi igennem de sidste 30 år transformeret landet til et mini Medina, hvor børnehaver med halal og eid, arbejdspladser med bederum og moskeer er blandt de forandringer vi har lavet, ene og alene for indvandrernes skyld - intetanende om at det er trin to, "forberedelsesstadiet" i Jihad3 for overtagelse af et land. Vi er af politisk korrekthed trænet til at undertrykke egen kultur, og tager vi ikke vores arv tilbage, vil kommende generationer, vore børn og børnebørn, af sygelig politisk korrekthed, og af disse indvandrere der er kommet for at blive, trækkes længere og længere ind i en formørket, krigs-politisk religion, der under ingen omstændigheder giver den frihed tilbage den tog fra os. Tværtimod vil tvungen underkastelse (Islam) være fremtidens Danmark.

1 "Johanne Schmidt-Nielsen: Send ikke flygtninge tilbage til Tyskland", Enhedslisten, d. 07-09-2015
2 "'Miniröcke können zu Missverständnissen führen.' So daneben reagiert ein bayerisches Gymnasium auf Flüchtlinge", The Huffington Post, d. 27-06-2015
3 Alle troende er muslimer - Jihad forberedelse...


Debat: Flygtninge eller indvandrere til Europa?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [57]; Islam til Vesten [6]; Mellemøsten [71]; Terror [15]; Tidens ende [74];

Flere nyhedsblogs fra 2015