Windows 10 - intet er gratis!

Lagt på d. 13/08-15


Udskriv


I 2010 skrev jeg en artikel1, hvori jeg gennemgår en del om Google og deres virke i den Verdensorden der vil sætte Antikrist som konge over hele jorden. Jeg nævner hvordan Microsoft også er repræsenteret på Bilderberg møderne, som bekendt er elitens udførende arm der eksekverer deres planer, modtaget direkte fra denne verdens fyrste selv.

Nu er Windows 10 på markedet, og alle der kører Windows 7 eller 8 (meget få der bruger Windows, kører med ældre versioner) kan opgradere ”gratis”. Det koster ingen penge, men det koster dit private liv! Windows 10 er den største snushane, og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, når jeg læser hvor åbenlyst og ligefrem Microsoft fortæller om deres indtrængende adfærd.

Her er lidt om den personlige data de indsamler om dig:

Microsoft samler data for at fungere effektivt, og give dig den bedste oplevelse med vore tjenester. Du giver noget af denne data direkte, som når du laver en Microsoft konto, sender en søgning til Bing, giver en stemmekommando til Cortana, uploader et dokument til OneDrive


Denne datahøst får Microsoft, når du aktivt giver dem data. Men hvad når du ikke aktivt sender dem data? Her er et lille potpourri:

Vi indsamler dit fornavn og efternavn, e-mail adresse, post adresse, telefon nummer og andre lignende kontaktdata… Vi indsamler kodeord, ledetråde til kodeord, og lignende sikkerhedsinformationer brugt til godkendelse og kontoadgang… Vi samler data om dig, så som din alder, køn, land og foretrukkent sprog… Vi samler data om dine interesser og favoritter, så som de hold du følger i en sports app, aktierne du følger i en finans app, eller favoritbyerne du føjer til din vejr app. I tillæg til det du eksplicit giver, kan dine interesser og favoritter også udledes eller afledes af anden data vi samler… Vi indsamler data nødvendige for at håndtere dine betalinger hvis du køber noget…(så som et kreditkortnummer), og sikkerhedskoden associeret med din betalings metode… Vi indsamler data… så som de funktioner du bruger, tingene du køber, websiderne du besøger, og det du søger efter. Det inkluderer også data om din enhed, inklusiv IP adresse, enhedsidentifikatorer, regional og sprog indstillinger, og data om netværket, styresystemet, browser eller anden software du bruger til at forbinde til tjenesterne… Vi indsamler data om dine kontakter og forbindelser hvis du bruger Microsofts tjenete til at håndtere kontakter, eller til at kommunikere eller interagere med andre folk eller organisationer… Vi indsamler data om din lokation… Nøjagtig lokationsdata kan være Global Position System (GPS) data, så vel som data der identificerer mobil master i nærheden og wi-fi hotspots… Vi indsamler indholdet i dine filer og kommunikation når det er nødvendigt for at give dig den service du bruger. Det inkluderer: indholdet i dine dokumenter, billeder, musik eller videoer som du uploader til en Microsoft tjeneste så som OneDrive. Det inkluderer også indholdet af din kommunikation sendt eller modtaget under brug af Microsoft tjenester, så som: emne og indhold af en e-mail, tekst eller anden indhold i direkte besked, lyd og video optagelser i en videobesked, og lydoptagelser og transskriberinger af stemmebeskeder du modtager eller en tekstbesked du dikterer.


Føler du dig tryk ved Windows 10? Det stopper ikke her:

Microsoft bruger en tjenesteudbyder til at sammenholde dit Microsoft cookie ID og kontodata med data en annoncør kan have om dig (så som nylige køb hos dem)


Det betyder at Microsoft kan følge dig rundt andre steder på nettet, og sammenkoble al information om dig, til en samlet database om mere personlige ting end du har fantasi til at forestille dig. I USA hvor der er andre regler for annoncering end mange andre steder, deler de også helbredsmæssige data:

I USA giver vi også interessebaseret annoncering baseret på et begrænset antal standard, ikke-følsomme sundhedsrelaterede kategorier, inklusiv allergier, gigt, kolesterol, forkølelse og influenza, diabetes, gastrointestinal sundhed, hovedpine / migræne, sund kost, sundt hjerte, mænds sundhed, oral sundhed, osteoporose, sund hud, søvn, og syn / øjenpleje. Vi vil også målrette annoncer baseret på brugerdefinerede, ikke-følsomme sundhedsrelaterede interessekategorier som ønskes af annoncørerne.


De ved og husker mere om dig, end du selv gør. Windows 10 er en åben høstmaskine for verdensordnen, der om du bruger det på telefon, tablet eller computer, ved hvor du er, hvilke venner du har, hvad du fejler, hvad du tror på, hvad dine interesser er, hvordan din håndskrift ser ud hvis du skriver på din tablet, hvordan din stemme lyder hvis du bruger Skype eller anden lignende tjeneste - hvorigennem din samtale optages og transskriberes, for at lære deres maskine at genkende tale bedre. De ved hvordan du ser ud, hvis du har billeder liggende og de ved hvilke filer du har lokalt på dine enheder. Med andre ord ved de præcis hvor folket der er med dem befinder sig, og folket der er imod dem.

Alt det skal du acceptere, ved at sætte hak i et enkelt flueben der repræsenterer 45 sider med betingelser og vilkår imod dit privatliv, og Windows 10 er dit - GRATIS.

Vi har ikke fantasi til at forstå hvad al denne information kan bruges til, imellem diabolske hænder. George Orwells novelle, 1984, om tyranni og overvågning formår ikke at leve op til virkeligheden. Når tiden kommer, hvilket den ser ud til at gøre i hast, så er alverdens mennesker i mindste detalje - deres inderste tanker, ord - sagt som skrevet, lagt åbent for elitens handlingsplaner. De vil vide hvordan Dansken tænker og reagerer, de vil kunne kende forskellen mellem jyde og københavner, hvordan hvert menneske og samfundene som helhed tænker, lever og bevæger sig - og de vil statistisk kunne beregne f.eks. hvor du er henne i morgen kl. 17:00.

Windows, Google, Facebook, Twitter, og hvad har vi af ting i verden, er alle robotter der indsamler og kategoriserer informationer til denne verdens fyrste, så han ligesom den levende Gud og Skaber er, kan foregive at være almægtig og styre verden som var han Gud.

1 Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt
Kilde: www.microsoft.com


Debat: Windows 10 - intet er gratis!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Kontrol [92]; Overvågning [28]; Teknologi [20]; Tidens ende [78]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2015