Lucy, endnu et evolutionært bedrag

Lagt på d. 18/07-15


Udskriv


Som alle foregående, bevidst manipulerede missing-links1, er Lucy nu også vist værende et falsum. Man har ikke været sen til at beskrive disse 30 kilo tunge Lucy væsener, med lange arme og små hjerter2.

Nu kommer det frem at noget også er galt med dette "bevis". En ryghvirvel er for lille til at passe til resten af skellettet:

Bavianer er et tæt match, både i form og størrelse… Så vi tror vi har løst dette mysterium. Det lader til at et fossil fra en gelada bavians rygsøjle er blevet skyllet eller på anden måde transporteret ind i blandingen af Lucy's jordiske rester.3


Billedet her viser de 89 knogler man har fundet af Lucy:


Det er yderst useriøs forskning. Det er intet mindre end forudindtaget gætværk for forskerpengene. Men de kloge mennesker er selvfølgelig sikre i sin sag:

Han understreger, dog, at analysen som han vil præsentere på et møde hos Palæontologisk Samfund i San Francisco i næste uge, bekræfter også at de andre 88 fossile fragmenter tilhører Lucy's skellet og er identificeret korrekt.


Det er muligt. Måske, måske ikke. Når der er gået endnu 40 år, hvad har nye øjne så set. Hvad med alle de knogler der mangler? Flere rughvirvler ville gøre Lucy højere og dermed armene proportionelt kortere, og måske give plads til et større hjerte. Måske er det en uddød art af en orangutang? Alt vi ser er nogle døde knogler. Livet dyret har levet, aner vi intet om.

Lucy er et ligeså elendigt vidnesbyrd for evolution som sine afslørede forgængere!

1 Se Evolution, falsum eller fakta?

2 Se Forsker: Menneskehedens vugge er måske fundet

3 "Baboon bone found in famous Lucy skeleton", New Scientist, d. 10-04-2015


Debat: Lucy, endnu et evolutionært bedrag

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [58]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2015