Advarsel om kommende terror i Europa

Lagt på d. 12/09-15


Udskriv


I forlængelse af nyhedsbloggen "Hijrah", indtagelsen af Europa, ses at også at Michelle Coninsx, der er leder for Eurojust, et EU-agentur for samarbejde mellem anklagemyndigheder på tværs af landegrænser, har fået efterretning om at ISIS konstant sender terrorister og bombemænd ind i Europa sammen med flygtningene. Også EU's grænseagentur Frontex har udsendt advarsler.

EU-anklager Michele Coninsx, advarede om at de velgørende formål kom med en potentielt dødbringende advarsel, at Isis terrorister og bombemænd til stadighed bliver smuglet over Middelhavet - skjult blandt indvandrere… hun modtog den efterretning som en del af agenturets bekæmpelse af ulovlig indvandring, terrorisme og it-kriminalitet.

Ifølge anklageren, bruger ISIS og lignende terrorgrupper også penge fra menneskehandel til at finansiere terrorisme… Det er en alarmerende situation, fordi vi ser selvfølgelig at disse smuglinger nogle gange er beregnet til at finansiere terrorisme, og at disse smuglinger nogle gange bruges til at have og sikre infiltrationer af medlemmer fra den islamiske stat…

Smuglerne blander sig ofte med migranterne som rejser tværs over Middelhavet i både, i håbet om ikke at blive fanget. Men dusinvis er blevet arresteret i Sicilien og andre dele af Syditalien.

Storbritannien er også blevet advaret om at forberede sig på både fyldt med terrorister, hvis islamiske fanatikere får fodfæste i Libyen. 1


Også Ægypten advarer:

Ægyptens ambassadør for England advarede om at der er en ny trussel fra migranter, der strømmer over fra Nordafrika, nu da ISIS kontrollerer den libyske kystby Sirte.1


En mand fra Downing Street har også advaret - hvilket enten er premiereministeren eller finansministeren:

En Downing Street talsmand sagde: "Vi er nødt til at gøre mere for at bryde forbindelsen mellem at stige på en båd i Middehavel, og få bosættelse i Europa.

"Ellers vil disse store antal fortsat komme.1"


Michele Coninsx sagde at bombemænd til stadighed bliver smuglet over Middelhavet, og denne stadighed kan spores mindst fire måneder tilbage. En Libysk rådgiver, Abdul Basit Haroun advarede helt tilbage i maj, at:

menneskesmuglere gemmer folk fra den militante bevægelse på både, der er proppet med migranter.

Han baserer påstanden på samtaler med bådejere i dele af Nordafrika, der er under militantes kontrol… IS bruger bådene "til de personer, de gerne vil have til Europa, da europæisk politi ikke ved, hvem der er fra IS, og hvem der er en normal flygtning".

Han tilføjer, at personerne står "100 procent" bag Islamisk Stat og angiveligt ikke frygter den ellers farefulde rejse over Middelhavet i ofte synkefærdige både. Samtidig antyder Haroun, at IS er ved at planlægge fremtidige angreb i Europa.2


Politiets Efterretningstjeneste (PET) advarer nu også:

at der blandt flygtninge fra Syrien/Irak kan være personer, der sympatiserer med militant islamisme, og som kan tænkes at agere på opfordringerne i den militant islamistiske propaganda til at rette angreb mod lande, der deltager i den internationale koalition mod IS, herunder Danmark… PET er meget opmærksom på de mulige konsekvenser af et stigende antal flygtninge fra konfliktområder til Europa, herunder for trusselsbilledet i Danmark.3


Det er så fristene og læne sig tilbage i tro og håb på at det hele nok skal gå, men disse alarmer er meget alvorlige. Som Danskere der ikke kender til civil uro, har vi let ved at lade empatien få ubetinget og tankeløst udtryk. Vi tror på at en familie, far, mor og børn der er på flugt, ikke kan have andet end gode og taknemmelige hensigter. Men vi har jo set hvordan de i deres hjemlande oplærer børn til krig, hvordan de bruger deres børn som levende skjolde. Vi kan se videoklip der viser hvordan disse migranter har opført sig i andre lande, og tilmed hvordan en far af ukendt årsag kaster kone og barn, ned på togskinnerne4. Årsagen er ligegyldig - hvem bruger sin familie til sådan et statement?

Vi er jo ikke i tvivl om hvordan ISIS arbejder, og hvor stor skade de kan gøre hvor de når frem. Imens migranterne nærmest splitter den danske befolkning i to lejre, overser vi i disse dage at grundlaget for fremtidige, måske snarlige smertende sammenstød i vores del af verden, bygges op.

I artiklen Jesus kommer snart fortæller jeg om en gammel dame fra Valdres, Norge, der i 1968 fik et syn om det, vi ser ske nu: "Folk fra fattige lande vil komme strømmende til Europa… De vil også komme til Skandinavien - og Norge… Da pludselig kommer Jesus igen, og den tredje verdenskrig bryder løs."

1 "ISIS killers riding wave of western sympathy smuggling bombers to Europe in migrant boats", Express.co.uk, d. 07-09-2015

2 "Libysk kilde: IS smugler krigere til Europa på migrantbåde", Ekstra Bladet, d. 17-05-2015

3 "PET: Islamiske krigere kan være kommet til Danmark blandt flygtninge", Ekstra Bladet, d. 10-09-2015

4 "Migrant Crisis: The Footage the Media Refuses to Broadcast", YouTube, 11-09-2015


Debat: Advarsel om kommende terror i Europa

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [61]; Islam til Vesten [7]; Mellemøsten [72]; Skandinavien [10]; Terror [15]; Tidens ende [78];

Flere nyhedsblogs fra 2015