ISIS angrebet af Leishmaniasis

Lagt på d. 06/04-15


Udskriv


Det er ikke til at fordrive tanken at Gud giver os alle bønnesvar, når man nu læser at den dæmoniske hær ISIS er blevet angrebet af kødædende bakterier.

Den selv-erklærede Islamiske Stats Hovedstad, er nu i en epidemi, og en række medlemmer af den Islamiske Stat, er efter sigende er blevet smittet.

Der arbejdes på at forhindre yderligere smitte af Leishmaniasis hudsygdom, som er yderst smitsom i IS fæstningen.

Selvom organisationer begyndte at arbejde på at bekæmpe sygdommen, blev det umuliggjort efter IS angiveligt har lukket ned for deres by-kontorer.

De har også konfiskeret udstyr og anholdt tjenestemænd, som forsøge at hjælpe med at bekæmpe tilstanden som kan være dødelig.

Det første tilfælde af sygdommen som er forårsaget af protozoiske parasitter, blev opdaget i september 2013.

I midten af 2014 var der 500 inficerede folk, ifølge aktivist netværket 'Raqqa Slagtes i Stilhed'

Sygdommen spredes af fluer som tiltrækkes af krigens murbrokker og affald.

Den kan nogle gange være dødelig, og kan også forårsage betydelig skade på de legemsdele der påvirkes.

Mere end 2.500 tilfælde er blevet registreret i nordøst Raqqa.

IS siges at have en resterende styrke på mellem 3.000 - 5.000 i byen, mens de forsøger at styrke deres såkaldte kalifat.

Nyheden kommer efter WHO rapporterede at Syriens sundhedssystem var kollapset, hvilket betyder at sygdomme spredes hurtigt i et land som allerede er plaget af vold.1


En anden side fortæller:

Faktisk er det en flue - en bestemt art parasit-bærende sandflue, som overfører en dødelig kødædende virus.

Et stort antal ISIS millitanter er blevet inficeret, og har nu fået store åbne sår som kan være dødelige hvis de ikke behandles… Lokalt medicinsk personale er ikke udstyret og har viden om korrekt behandling. Læger fra gruppen "Læger Uden Grænser", tilbød indledende behandling men forlod Raqqa, da ISIS tog kontrol over byen og gjorde den til deres Syriske hovedstad.

I et forsøg på at indføre Sharia i områderne de har indtaget, har ISIS krævet at læger ændrer deres praksis. Alene i denne forgangne uge, fik lægerne at vide at de ville få bøder hvis de via "u-islamisk" praksis gav fødende kejsernsit.2


Endnu en side fortæller at:

Den kødædende sygdom har ramt omkring 100.000 ISIS krigere, og det er rapporteret at ISIS krigerne nægter at modtage medicinsk behandling for Leishmaniasis virussen.3


Jeg ved ikke hvad man skal lægge i det. Er det en uundgåeligt konsekvens af død og ulykke? Er det bønnesvar? I gammel tid, da Assyrien angreb Guds folk i Jerusalem, da slog Gud 185.000 soldater ihjel på én nat. Kan denne epidemi være et lignende indgreb fra Gud, som svar på hele den kristne verdens bøn for vore søstre og brødre i Mellemøsten?

Lad os fortsætte med at bede. Det er horribelt hvad vore søstre og brødre, troende familier, mænd, kvinder og børn må udstå ved hænderne af disse dæmoniske bødler. Uanset køn og alder halshugges mennesker brutalt foran hinanden. Kirker gøres til slagterhuse og selv børnehoveder sættes på pinde som trofæer for Satans blodtørstige hær.

1 "ISIS Caliphate Struggling with Flesh-Eating Microbe Epidemic", The Gateway Pundit, d. 01-04-2015

2 "ISIS to be wiped out by deadly flesh-eating disease?", WND, d. 01-04-2015

3 "Flesh-eating disease is wiping out ISIS, 100000 ISIS fighters are infected", Cyberwarzone, d. 04-04-2015


Debat: ISIS angrebet af Leishmaniasis

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Islam [61]; Mellemøsten [72]; Terror [15];

Flere nyhedsblogs fra 2015