Den uværdige Regering: Løgnen tager overhånd

Lagt på d. 10/12-21Når et menneske træder ind i et embede, hvor personen skal repræsentere sit folk, burde det være med ærefrygt og ærlighed. I den private sektor, er der til de ansatte en forventning om loyalitet og ærlighed. Mindre kan ikke forventes af mennesker der af befolkningen vælges og betales til at varetage de fælles interesser. Men det vi ser i den danske regering disse dage, er det absolutte lavmål, og hele regeringen burde gå af. Men den værdighed ejer den selvfølgelig ikke - for den er notorisk løgnerisk.

Løgn nr. 1: Mundbind letter pres på hospitalerne
Magnus Heunicke genindførte slaveriets mundkurv, fordi det ville dæmpe coronaindlæggelserne og lette presset på hospitalerne, så operationer ikke skal aflyses. Det er løgn:

Jacob Rosenberg er overlæge på Afdeling for Mave-, Tarm- og Leversygdomme på Herlev Hospital. Han fortæller, at han ikke oplever, at der er pres på hans afdeling på grund af corona.

Ifølge Jacob Rosenberg er det ikke corona, der er årsagen til, at sundhedsvæsenet har svært ved at holde trit med operationer. Derimod skyldes det en stor mangel på anæstesisygeplejersker.

Og det samme mønster ses i hele Region Hovedstaden, og givetvis også i resten af landet. Vi mangler anæstesisygeplejersker! Vi mangler også andre faggrupper, men lige er manglen på anæstesisygeplejersker det allermest presserende1

Hvis der er så stor videnskabelig konsensus, som de løj om sidst der var mundbindskrav, ville der ikke være behov for at lyve om hospitalernes problemer for at forsvare genindstiftelsen af mundbindskravet. Men sygeplejerkrisen er en varm kartoffel, så mon ikke Heunicke håbede på at kunne slå to fluer med ét smæk, og dække lidt over regeringens problemer, samtidig med at give ræsonnement for mundbind? Løgn er hvad et er, fra ende til anden.

Løgn nr. 2: De uvaccinerede driver smitten
Vi er blevet fortalt, at det er de uvaccinerede, der driver smitten, og med det, opildnes befolkningen til at vredes på folk, der ikke kan/vil vaccineres - præcis samme metodik, der under Anden verdenskrig blev brugt til at tænde hadet til Jøderne i Tyskland. Men det er løgn.

Her er de officielle tal fra Statens Serum Institut2, som viser fordelingen af de smittede efter vaccinationsstatus:


Hvis vaccinerne var supervåbnet mod Corona, som Søren Brostrøm så nidkært bedyrer, så ville tallene ikke se sådan her ud. Det vi ser er, at vaccinerne overhovedet ikke virker. På samme side er en oversigt der viser at 76,06% er vaccineret to gange, og vi ser her at 76,31% af de smittede er vaccineret to gange. At man har flyttet forventningerne til en vaccine, så de påståeligt kan give mildere sygdomsforløb - hvilket tusinder på tusinder oplever uden vaccinen - ændrer ikke på at sandheden er, at vaccinerne virker ikke. 85,86% af de smittede er vaccinerede 1-3 gange, mens 14,14% - 6 gange færre er uvaccineret.

Det blev af nu censurerede læger og forskere og folk der har været med til at lave vacciner i mange år, advaret om, at når man vaccinerer en hel befolkning, så vil man opleve immunundslippelse, hvilket betyder at når vaccinen ikke virker, vil den vaccinerede blive smittet og danne nye varianter, der kan smitte andre vaccinerede. De sagde at det ville forhindre en ende på pandemien3.

Desuden. Den 7. december 2021 var der registreret 2.745 flere smittede end der var d. 16 december 2020 - og det er d.d. 76,47% af den danske befolkning som er vaccineret.

Løgn nr. 3: De uvaccinerede fylder hospitalerne
Så Påstod Søren Brostrøm at problemet var indlæggelserne med Corona, for DET er nemlig de beskidte uvaccinerede der fylder hospitalerne op. "langt de fleste - eller i hvert fald et flertal - af dem, der ligger på sygehus, er uvaccinerede" sagde Brostrøm, men det er også løgn.

Det er hverken langt de fleste eller et mindre flertal af de patienter, som ligger på sygehuset med covid-19, der ikke har fået vaccinen. Tværtimod var næsten to ud af tre nyindlagte med covid i sidste uge færdigvaccinerede med enten to eller tre stik. Det viser data fra Statens Serum Institut.
Søren Brostrøm selv er godt klar over, at hans udsagn ikke var korrekt. I en mail understreger han, at han godt kender de korrekte tal, og at der udelukkende er tale om »en fejludtalelse på en travl arbejdsdag«.

»Han burde have sagt ’forholdsmæssigt flere’«, står der i mailen til Politiken.4

Det er blevet afsløret at regeringerne verden over har brugt psykologisk anvendelse for at skabe frygt5, og det er præcist det Brostrøm udøver her. Om han så sagde at der var forholdsmæssigt flere uvaccinerede indlagte, så er det stadig løgn. Der er overvejende flere vaccinerede der er indlagt - 2/3 dele så mange.

Løgn nr. 4: Omikron har tidoblet indlæggelser i Sydafrika
Så påstod Henrik Ullum at "Antallet af indlagte i Sydafrika er tidoblet på fire uger, og det er altså den periode, hvor omikron er vokset frem". Men Ekstra Bladet har gjort sig anstrengelsen at dykke ned i tallene.

For fire uger siden i uge 44 havde det sydafrikanske land således i alt 567 indlæggelser af coronapatienter.
I uge 49 var det tal steget til 3390 - altså et godt stykke fra den tidobling, som Ullum hævder.6

Det er knap en seks dobling, og Ullum forsvarer sig selv, og siger at han mente Gauteng-provinsen:

'På pressemødet i Statsministeriet onsdag den 8/12 sagde jeg, at antallet af indlæggelserne med covid-19 i Sydafrika er tidoblet. Vi har de bedste data og viden om smitten fra Gauteng provinsen, hvor antallet af indlagte reelt er mere end 14-doblet på bare 4 uger – fra 148 indlagte i uge 45 til 2157 indlagte i uge 48.
Jeg skal naturligvis beklage, hvis det fremstod uklart, at det var Gauteng-provinsen i Sydafrika, jeg refererede til', skriver Henrik Ullum tilbage fredag formiddag.

For at nære frygten, vælger Serum Instituttet at vælge det værste tilfælde og generalisere, at Omikron er så smitsom og sygdomsfremkaldende, at hospitalindlæggelser vil tidobles på fire uger. Det er det primitive psykologiske spil der fortsætter. De har intet imod at blive ringet op og konfronteret med deres løgne, for de har fået den success de ønskede - Danmark hørte løgnen, og hypnosen holdes i live.

Her er et interview, der beskriver situationen i Alexandria i Gauteng-provinsen, Sydafrika, som Ullum nævner, hvor de beskriver Omikron som en influenza, som på en skala fra 1-10 ligger på 4. Der er færer indlagt med alvorlige symptomer, og der er mindre sandsynlighed for at de har brug for ilt og hospitalerne kan følge med.


Hvorfor skulle du tro Brostrøm når han reklamerer for vaccinen? Hvorfor skulle du underkaste dig ikke blot et tredje stik, men også fjerde stik, hvilket Pfizers administrerende direktør Albert Bourla nu taler om7, samtidig med at han reklamerer for deres piller8 som skulle afhjælpe deres uduelige vaccine. Og at den er uduelig, står klart frem, når man for fjerde gang skal havde deres injektionsvæske i kroppen.

Myndighederne lyver, og det er løgne der har til formål at tvinge befolkningen til at tage en vaccine der ikke virker - ikke blot én gang men igen og igen, hver syvende måned. I Danmark er der på 10 måneder 5.674 døde af vaccinen9, mens der på knap to år er under 3.000 døde med Corona. Til sammenligning døde 2.822 på 5 måneder i 2017-201810. Interessant er det, at knap to år efter, rettede Serum Instituttet belejligt tallet som fejlagtigt til 1.608 - og hvem tror på det? Om det var sandt, hvorfor lukkede man så ikke landet i 2017/18? I 2020 døde der 1.305 med Corona, og i år (2021) er der 1.644 døde...

Jeg håber at du sætter din stemme rigtigt næste gang der er valg, og at du taler med dine omgivelser om denne løgneriske regering. Løgn ødelægger og fortærer, og derfor skal det stoppes.

1 "Overlæge uforstående overfor regeringens mundbindskrav: 'Dette er ikke korrekt'", Nyheder 24, d. 25-11-2021
2 "Status på coronavirus lige nu", DR Nyheder, d. 10-12-2021
3 "The Vaccine Causes The Virus To Be More Dangerous", Rumble.com, d. 28-07-2021, "IMMUNE ESCAPE....DON'T BE A FERRET!!!", Rumble.com, d. 14-03-2021, "Spike Protein & Immune Escape - Dr Robert Malone (Inventor mRNA Vaccines), PhD Bret Weinstein &Steve", Rumble.com, d. 18-06-2021
4 "Danmark lukker skoler som det eneste land i Norden", Berlingske, d. 10-12-2021
5 Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig
6 "Overdrev tal på pressemøde: Indlæggelser ikke tidoblet i hele Sydafrika", Ekstra-Bladet, d. 09-12-2021
7 "Pfizer-direktør melder ud: Fjerde stik kan blive en nødvendighed", Nyheder 24, d. 09-12-2021
8 Se Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller
9 Se Regeringens coronaløgne er Satans løgne.
10 "Influenzasæsonen - opgørelse over sygdomsforekomst 2018/19", Statens Serum Institus, d. 05-06-2019


Debat: Den uværdige Regering: Løgnen tager overhånd

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [77]; Politik [113]; Søren Brostrøm [9];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]