komité opfordrede til at bruge frygt for at få kontrol

Lagt på d. 19/05-21


Udskriv


Som tiden går, vil der komme ting frem der afslører hvorfor verden blev så momentant vanvittig, som den er i dag - den lovgivne og udførende magt har globalt set mistet besindelsen, værdigheden og troværdigheden helt og aldeles. Og tilståelsen begynder i England, hvor den politiske magt sammen med ordensmagten har mishandlet befolkningen så det gyser i alle der ser privatoptagelserne, der igennem det sidste år er dukket op på nettet.

I England oprettede man en videnskabelig influenzapandemisk adfærdsgruppe (Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviour, SPI-B), der med psykologer ombord, anbefalede regeringen at bruge frygt til at få befolkningen til at acceptere nedlukningerne:

Forskere i et udvalg, der opmuntrede brugen af frygt til at kontrollere folks adfærd under Covid-pandemien, har indrømmet, at dets arbejde var "uetisk" og "totalitært"...

SPI-B advarede i marts sidste år om, at ministre skulle øge "fornemmelsesniveauet af personlig trussel" fra Covid-19, fordi "et betydeligt antal mennesker stadig ikke følte sig tilstrækkeligt personligt truet".

Gavin Morgan, en psykolog på holdet, sagde: ”Det er åbenlyst ikke etisk at bruge frygt som kontrolmiddel. Brug af frygt smager af totalitarisme. Det er ikke et etisk standpunkt for nogen moderne regering. Af natur er jeg en optimistisk person, men alt dette har givet mig et mere pessimistisk syn på mennesker.”...

Ministre har været udsat for gentagne beskyldninger om, at de øgede truslen fra pandemien, for at retfærdiggøre nedlukningerne og tvinge offentligheden til at overholde dem - en påstand, der vil blive undersøgt af den forestående offentlige undersøgelse af responsen på pandemien.1


Forfatter Laura Dodsworth, der har brugt et år på at undersøge regeringens taktik, til sin bog "A State of Fear", hvilken blev offentliggjort d. 10-05-2021, har interviewet flere af psykologerne i denne adfærdsgruppe. Og flere fra dette sadistiske råd har erkendt deres overtrædelser:

En SPI-B-forsker fortalte fru Dodsworth: ”I marts [2020] var regeringen meget bekymret for føjelighed, og de troede ikke, at folk ville lade sig låse inde. Der var diskussioner om, at der var behov for frygt til at tilskynde til føjelighed, og der blev truffet beslutninger om hvordan man kunne piske frygten op. Den måde, vi har brugt frygt på, er dystopisk.

”Anvendelsen af frygt har bestemt været etisk tvivlsom. Det har været som et underligt eksperiment. I sidste ende gav det tilbageslag, fordi folk blev for bange.”

Et andet SPI-B-medlem sagde: ”Du kan kalde psykologi - 'mind control', Det er hvad vi laver ... vi prøver tydeligvis at gøre det på en positiv måde, men det er tidligere blevet brugt forbryderisk."

En anden advarede om, at "folk bruger pandemien til at tage magten og gennemføre ting, der ellers ikke ville ske ... Vi skal være meget forsigtige med den autoritære adfærd, der kryber ind".

En anden sagde: "Uden en vaccine er psykologi dit vigtigste våben ... Psykologi har faktisk været en rigtig god epidemi."

Ud over åbenlyse advarsler om faren for virussen, er regeringen blevet beskyldt for at give offentligheden en utrættelig diæt af dårlige nyheder, såsom dødsfald og indlæggelser uden nogensinde at sætte tallene i sammenhæng med nyheder om, hvor mange mennesker der er kommet sig, eller om det daglige antal dødsfald ligger over eller under sæsongennemsnittet.

Et andet medlem af SPI-B sagde, at de var "forbløffede over hvordan adfærdspsykologi blev gjort til et våben" under pandemien, og at "psykologer ikke syntes at bemærke, hvornår det stoppede med at være uselvisk og blev manipulerende. De har for meget magt, og det beruser dem”.

Steve Baker, næstformand for Covid Recovery Group of Tory-parlamentsmedlemmerA, sagde: ”Hvis det er rigtigt, at staten tog beslutningen om at skræmme offentligheden til at overholde reglerne, rejser det ekstremt alvorlige spørgsmål om den type samfund, vi ønsker at blive til.

”Hvis vi skal være helt ærlige, frygter jeg da, at regeringens politik i dag leder os ind i totalitarismens rødder? Ja, selvfølgelig gør den det.”

A. En uformel gruppe af konservative parlamentsmedlemmer i England, der var imod den britiske regerings beslutning om at indføre anden periode med nedlukninger.

Der er ingen tvivl om, at vores ledere har brugt utilgivelige metoder for at tilrane sig magt, og den magt har de misbrugt, og gør det fortsat. Som jeg viser i Mundbind, Regeringens undertrykkende forsigtighedsprincip er hele mundbindsfarcen grundlagt med primitiv psykologi, for at adfærdsændre en uvidende - og undskyld mig, mentalt doven befolkning. Befolkningen må også tage sin del af skylden.

Det samme sker med vaccinen. Kendte mennesker, politikere, en hovedrystende synlig og ikke mindst sygelig sensur af al kritik bygget på sundhedsfaglig bedømmelse, lurer den dovne befolkning til at lade sig vaccinere - en rædselsfuld type af prostitution, hvor man sælger sit helbred for frihed. Det er alt sammen primitiv psykologi, der burde forarge et hvert individs intellekt.

Under skræmmekampagnerne hørte vi som forskerne fra adfærdsgruppen bekender, ikke om alle de mange, mange hundredetusinder af mennesker der knapt har været syge. Når det kommer til vaccinen hører vi ikke om de mange hundredetusinder der får alvorlige bivirkninger og dør. Her et par eksempler:

- Blod og lymfesygdomme
- Hjertesygdomme
- Øre- og labyrintlidelser
- Hormonforstyrrelser
- Øjensygdomme
- Mavetarmssygdomme
- Lever og galdevejssygdomme
- Forstyrrelser i immunsystemet
- Ernæringsforstyrrelser
- Bindevævssygdomme
- Godartede, ondartede og uspecificerede tumorer (inkl. Cyster og polypper)
- Nervelidelser
- Psykiske lidelser
- Nyrer og urinvejslidelser

Listen fortsætter for både Pfizer-BioNTech, Moderna, Vaxzevria (AstraZeneca) og Johnson & Johnson2, og det er en liste så lang af bivirkninger, som ingen vidste noget som helst om, før verdensforsøget begyndte.

Pr. 14. maj, 2021, er der i Europa alene registreret 10.570 døde og 405.259 tilskadekomne med vaccinen.  

Men som sagt før - det er alt sammen en tilvænningsproces der forbereder verden på Guds vrede, på den nært forestående trængsel. Fordi mennesker ikke finder kærlighed til sandheden, vil de fortabes med al uretfærdighedens forførelse - Gud lader en vildførende magt komme over dem (2. Tess. 2:10-11), og derfor ser vi mennesker, velvidende om at de giver sig hen til et globalt sundhedseksperiment der kan koste dem deres liv, finde behag i løgnen. Regeringen passer på os og vaccinen frelser os - det er det foretrukne narrativ frem for sandheden! Som Israel gik til grunde, fordi de ikke tog imod kundskab, hvilket Hoseas fortæller (Hos. 4:6), går verden ligeles til grunde. Videnskab og deres ypperstepræster i hvide kitler kan sige hvad som helst, og befolkningen tror dem. Og som kristne må vi mere end nogensinde før tage Paulus' ord til den unge Timoteus særligt alvorligt, "undgå vanæret og tom vrøvl, og modstand fra videnskaben, som det fejlagtigt kaldes" (1. Tim. 6:20, KJV).

1 "Use of fear to control behaviour in Covid crisis was ‘totalitarian’, admit scientists", The Telegraph, d. 14-05-2021
2 "10,570 DEAD 405,259 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines”", Health Impact News, d. 14-05-2021


Debat: komité opfordrede til at bruge frygt for at få kontrol

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Kontrol [92]; Politik [116]; Sygdom [60]; Vaccine [85]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]