Lovmæssig tvang - hvor går din grænse?

Lagt på d. 13/12-21


Udskriv


Med det rette narrativ, kan ondskaben synes god for det uopmærksomme menneske, og således kan det ødelægge alt. Kong David sagde, "Hør, o Gud, min røst, når jeg klager, skærm mit Liv mod den rædsomme Fjende; skjul mig for Ugerningsmændenes Råd, for Udådsmændenes travle Hob, der hvæsser Tungen som Sværd, lægger giftige Ord på Buen for i Løn at ramme den skyldfri, ramme ham brat og uset" (Sal. 64:2-4).

Igennem et narrativ om at det største våben mod Corona, underforstået at få det liv og samfund tilbage som forsvandt i 2019, søges der nu at opnås støtte og enighed til at indføre tvangsvaccine verden over. I England blev elitens medier taget på sengen, idet de forventede at narrativet havde gjort sit virke og formet masserne, til at stå med dem i indførelsen af tvangsvaccination - men 89% af næsten 43.000 mennesker svarede "Nej"1

I Danmark, svarer over en tredjedel, 39% at de er enige i vaccinetvang, og 18% af dem endog i høj grad2. Regeringen i Danmark mener at de endnu er langt fra indføre tvangsvaccine, men, siger Mette Frederiksen, "Vi ser selvfølgelig, hvad der sker i andre lande, men det er helt oprigtigt fra vores side, at vi allerhelst vil have, at det er det enkelte menneske, der træffer beslutningen"3. Verden over, i begyndelsen af Cornakrisen, var der bred enighed om, at mundbind ingen mening gav, og aldrig ville blive påkrævet. Ligeledes coronapas. Nu er begge dele en virkelighed - selv for at kunne få lov at udføre sin lovmæssige ret, at tjene egne penge. 

Alt sammen er fremført med et narrativ, der med rette ord på tungen synes at give fornuft til det vanvittige. Forestil dig at narrativet om at global opvarmning / klimaforandringer skyldes at kvinder har lov til selv at bestemme, at de vil beholde deres ufødte barn. Jorden er så hårdt presset af menneskeheden, at den simpelthen vælter urejseligt, hvis ikke regeringerne kan tvinge dem til at abortere. Lige nu lyder det vanvittigt i dine ører (håber jeg), men det ville tvungen mundbind, coronapas og tvangsvaccine også have gjort for to år siden.

John Holdren, en af arkitekterne for Obama-administrationens politik og en tidligere assistent for præsidenten for videnskab og teknologi, som i begyndelsen af Corona udtalte til en fact-checker side, at Corona efter hans bedste forståelse ikke er produceret i laboratoriet i Wuhan, har mange gode ideer til fremtidens tvangsemner, som summeres meget rigtigt her:

John Holdren, som Barack Obama for nylig har udnævnt til direktør for Det Hvide Hus' kontor for videnskab og teknologipolitik, assistent for præsidenten for videnskab og teknologi og medformand for præsidentens råd af rådgivere for videnskab og teknologi - uformelt kendt som USA's Videnskabszar. I en bog, som Holdren var medforfatter af i 1977, skrev manden, der nu har fast kontrol over videnskabspolitikken i dette land, at:

• Kvinder kunne blive tvunget til at abortere deres graviditeter, uanset om de ville eller ej;
• Befolkningen som helhed kunne steriliseres af infertilitetsmedicin, der bevidst puttes i landets drikkevand eller i fødevarer;
• Enlige mødre og teenagemødre bør have deres babyer beslaglagt mod deres vilje og givet væk til andre par at opdrage;
• Mennesker, der 'bidrager til social forringelse' (dvs. uønskede) 'kan blive pålagt ved lov at udøve reproduktivt ansvar' - med andre ord tvinges til at have abort eller blive steriliseret.
• Et transnationalt 'planetarisk regime' bør overtage kontrol over den globale økonomi og også diktere de mest intime detaljer i amerikanernes liv - ved hjælp af en bevæbnet international politistyrke.#4

Det lyder vanvittigt, men hvis narrativet er korrekt, så programmeres befolkningen til at tænke og mene det samme. Elitens elskede demokrati, hvorigennem de kan styre befolkningerne ved masseformation, er det mest bedrageriske middel, for uden befolkningen opdager at de manipuleres til at mene og synes som eliten mener og synes, så stemmer befolkningen for elitens planer og tror det var dem selv der bestemte. Lad mig citere Holdens manipulation, og forestil dig at det bliver gentaget kontinuerligt i alle medier. Verden er overbefolket, og vi skal have færre børn:

For at give en høj livskvalitet til alle, skal der være færre mennesker... Det er accepteret, at loven har som sin rette funktion, at beskytte hver person og hver gruppe af mennesker. En lovmæssig begrænsning af retten til at få flere end et givet antal børn kunne sagtens tage udgangspunkt i de første børns behov... En juridisk begrænsning af retten til at få børn, kan også være baseret på retten til ikke at være ugunstigt stillet, som følge af et alt for stort antal børn, der produceres af andre... I dagens verden er antallet af børn i en familie imidlertid et spørgsmål af dyb offentlig interesse. Loven regulerer andre højst personlige forhold. F.eks. må ingen lovligt have mere end én ægtefælle ad gangen. Hvorfor skulle loven ikke kunne forhindre en person i at få mere end to børn?5

Befolkningen vil købe narrativet, og det vil blive almindelig tale, ligesom at "Kvinden bestemmer over sin egen krop", hvilket har gjort abort til en naturlig del af livet, hvilket er et skridt i retning af tvungen abort, og vil føre videre til omsorgsfuld aflivning af ældre mennesker der ikke længere producerer. Hvis du ikke tror det, eller ikke kan se det, så er det fordi du ikke kender Satans magt i samfundene der på stribe vender Gud ryggen!

Det er nu vi skal kæmpe. Nu mens vi endnu har frihed, for som tiden går, hvæsser eliten som dukkeførere folkets tunge med giftige ord der fordrer deres djævelske planer og folkeslagenes egen undergang. Når planerne fremsættes til folkeafstemning under hypnotisk masseformation, så forsvinder mulighederne for og rettighederne til at være frie mennesker - så træder verden endeligt ind over dørtærsklen til verdens mest uhyggelige tid, en tid verden aldrig har set før, om som den aldrig vil se igen (Matt. 24:21).

Nu er det tvangvaccinering. Snart er det tvangspåføring / indsættelse af et globalt borgermærke, kaldt dyrets mærke, og derefter er det tvungen tilbedelse af personen Antikrist (Åb. 13:15-18). 

Jeg kunne sådan set være ligeglad - for Jesus har taget mig, og alle andre der elsker Ham ud af verden før det sker. Men jeg er ikke ligeglad, for jeg ejer stadig kærlighed og omsorg. Jeg ville ønske at det, der knuger mit hjerte hver dag, kunne forløses ved at se mine landsmænd komme til Jesus for frigørelse fra synd og underkastelsen i denne verden. Men det vil nok ikke komme til at ske. Jeg håber at én her og én der trods alt finder vilje til at lytte og se begivenhedernes gang, mod ødelæggelse af den frie verden.

1 Se nyheden Tvungen vaccine, skønt kun en brøkdel af befolkningen, er modtagelige for hver corona-variant
2 "Hvor mange danskere går ind for vaccinetvang? Se de opsigtsvækkende tal her", Indblik, d. 07-12-2021
3 "Claes Theilgaard: Derfor tyder alt nu på, at vaccinetvang er udelukket i Danmark", Indblik, d. 02-12-2021
4 "John Holdren, Obama's Science Czar, says: Forced abortions and mass sterilization needed to save the planet", Zombietime, d. 10-07-2009
5 "Ecoscience: Population, Resources, Environment", Holdren, John P., Ehrlich, Paul R., Ehrlich, Anne H, side 837-838.


Debat: Lovmæssig tvang - hvor går din grænse?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Konspiration [53]; Kontrol [92]; Mette Frederiksen [10]; Politik [116]; Samfund [67]; Trængslen [70]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]