Tvungen vaccine, skønt kun en brøkdel af befolkningen, er modtagelige for hver corona-variant

Lagt på d. 12/12-21Regeringerne verden over har lukket sig inde i deres egen lille osteklokke af en virkelighed, så uendeligt afkoblet fra befolkningen, at de kan gøre hvad som helst, hvor som helst for at virkeliggøre osteklokkerealiteten.

I England følte deres pendant til Godmorgen Danmark, Good Morning Britain, at det var tid til at bevise at befolkningen var klar til tvungen vaccine. Så de spurgte på Twitter, "Med fordoblingen af Omikron tilfælde hver anden dag, er det da tid til at gøre vacciner tvungne?", og 42.663 svarede, før de slettede afstemningen. 89% af befolkningen stemte "Nej", mens de resterede 11 stemte for1.


Der er ingen forklaring på hvorfor tweetet blev slettet, men det siger sig selv.

Spørgsmålet melder sig om hvorfor der er dette krampagtige, dæmoniske tryk for at få 14 milliarder doser vaccine sprøjtet i verdens befolkning, som Bill Gates slyngede ud i maj, 20202, når den overvældende mængde data viser, at det dels ikke virker, men også at det er unødvendigt.

En artikel, skrevet af HART - Health Advisory & Recovery Team (Sundhedsrådgivnings- og genopretningsteam) bestående af hvad medierne ville kalde eksperter, læger, virologer m.m, fortæller med en undertitel "Forslaget om, at alle er modtagelige, er en myte" at:

I tilfældet med Covid skete opbremsningen, fordi der var færre og færre modtagelige mennesker i befolkningen til, at virussen kunne inficere. Forventningen om, at dette kun kunne ske, når mere end 60% af mennesker var blevet smittet, viste sig at være forkert. Der var ikke taget højde for tidligere immunitet, og det store flertal af befolkningen var immune over for Wuhan-varianten. Flokimmunitet for den ene variant blev nået, da kun 7% af befolkningen var blevet inficeret og havde udviklet antistoffer. Påstande om, at vi havde opnået flokimmunitet på det tidspunkt, var forkerte på lang sigt (på grund af ankomsten af nye varianter), men var korrekte med hensyn til Wuhan-varianten.

Efterfølgende varianter har produceret bølger af lignende størrelse og varighed, og med en lignende karakteristisk opbremsning, som den modtagelige population reduceres. Mennesker, der er inficeret med en tidligere variant, bremser sandsynligvis ikke spredningen af en efterfølgende variant væsentligt, fordi de sandsynligvis kun er tilskuere, selvom de kan lide af milde symptomer og kan være involveret i overførsel. Spredning af materielt symptomatisk sygdom forekommer kun mellem de 5-15%, der er modtagelige.

Gompertz-fordelingen er ikke det eneste bevis på, at kun 5-15% af befolkningen er modtagelige for hver variant. Influenza viser lignende mønstre, hvor kun 5-15% af befolkningen er modtagelige for hver variant (stamme). I betragtning af den tilsyneladende udskiftning af influenza med SARS-CoV-2 siden foråret 2020, 2 uger tidligere i Italien end i Storbritannien og Sverige, kan der være grund til at se nærmere på influenzamodellen.

Andre beviser, der understøtter denne hypotese, inkluderer det faktum, at kun omkring 10% af husstandskontakter bliver smittet, når nogen fanger SARS-CoV-2. Papirer, der hævder højere angrebsrater, er ofte faldet i en af to fælder. Den første er at stole på en lille stikprøvestørrelse. Det er en dårlig idé at basere politikken på små stikprøver, der klart er afvigere med hensyn til kernedata. Den anden fælde er at undlade at udelukke situationer, hvor to personer, der er inficeret i en husstand, blev smittet sammen fra det samme indekstilfælde, men måske med forskellige inkubationsperioder.

Mellem variantbølger aftager virussen. Dette er sket i alle lande efter hver bølge. Ingen steder har set en genopblussen af sager, efter at restriktioner blev ophævet. Texas og Mississippi ophævede deres restriktioner i begyndelsen af marts 2021, da hospitalsindlæggelser stadig fandt sted på mere end halvdelen af deres seneste højdepunkt. Disse faldt til lave niveauer indtil ankomsten af deltavarianten. Stigningen i december i Storbritannien i 2020 skyldtes en ny alfa (eller Kent) variant, ikke frigivelsen af restriktioner. Perioderne med aftagende virus, mellem bølgerne indikerer, at den modtagelige population er fundet, og først med en ny variant og en ny modtagelig population starter en ny bølge. Undtagelserne omfattede steder, hvor de naturlige kurver har fået deres forløb forstyrret gennem stigninger og fald i vaccinationer, som har ført til unaturlige stigninger i den modtagelige befolkning.

Den markante forskel i covid-dødskurven i Storbritannien, sammenlignet med EU, viser en meget tidligere bane her, som meget vel kan tilskrives den hurtigere vaccine-udrulning. Imidlertid var antallet af mennesker, der døde per million (repræsenteret ved området under kurven) ens for begge. Implikationen af dette er, at hver variant vil finde den modtagelige befolkning, og når først disse mennesker er blevet fundet, vil varianten forsvinde, hvilket bekræftes af nyere analyser, der viser - på befolkningsniveau - at Covid ikke væsentligt påvirker dødeligheden af årgange af personer, der er 65 år eller yngre.

De fleste indgreb kan opnå at bremse spredningen og potentielt 'flade kurven ud', selvom selv dette kan forårsage vanskeligheder, hvis en sådan indgriben forstyrrer andre effekter, såsom sæsonudsving. Hvor lande (eller regioner) tilsyneladende har undgået virale bølger, har nabolandene normalt undgået den samme bølge, hvilket gør det klart, at disse afvigere er geografiske fænomener, og 'succes' bør ikke tilskrives ændringer i menneskelig adfærd. Det samlede antal mennesker, der bliver smittet og dør af hver variant vil sandsynligvis være det samme uanset menneskelig adfærd.3

Essensen er at kun 5-15% af befolkningen er modtagelige for nye varianter. Det betyder at der ikke er nogen grund til at gå amok. Med Wuhan varianten, skulle kun 7% af befolkningen smittes, for at opnå flokimmunitet - for den variant. Men så kommer der nye varianter, og det slipper vi aldrig for - men data viser at uanset hvad vi gør, så går livet sin gang, og dem der er modtagelige, de bliver smittet.

Men regeringerne lever isoleret fra virkeligheden og det ser sort ud, hvis ikke der sker noget der kan vække magthaverne og myndighederne. Her en lille oversigt over planlagte forbrydeligheder verden over:

TYSKLAND planlægger at vedtage lovgivning i det nationale parlament, for at gøre vaccination obligatorisk fra februar.

CANADA udvidede COVID-19-mandater den 7. december til alle føderalt regulerede arbejdspladser. De nye regler træder i kraft i begyndelsen af 2022.

TJEKKIET meddelte 6. december, at det vil kræve covid-19-vaccinationer til politifolk, soldater og nogle andre erhverv fra marts.

GHANA vil gøre vaccinen obligatorisk for målgrupper, herunder alle offentlige og sundhedspersonale fra 22 januar.

ITALIEN gjorde covid-19-sundhedskort obligatoriske for alle ansatte i oktober. Regeringen udvidede obligatorisk vaccination til alle skolens personale, politi og militæret, begyndende fra 15 december.

LIBANON vil kræve obligatorisk vaccination af alle tjenestemænd og arbejdstagere i uddannelses-, turisme- og den offentlige transportsektor pr. 10. januar.

POLEN vil kræve obligatorisk vaccination af lærere, sikkerhedspersonale og uniformerede tjenester fra 1. marts 2022.

USA's præsident, Joe Biden, beordrede 10. september alle føderale arbejdere og entreprenører vaccineret. Et mandat om, at arbejdstagere i den private sektor skal vaccineres eller testes ugentligt, vil blive håndhævet fra 4. januar. Bidens bekendtgørelse, der kræver, at nye entreprenører skal have medarbejdere fuldt vaccineret af 18. januar, blev mørklagt af en føderal dommer den 7. december.4

Listen fortsætter og ovenstående er blot et udpluk af tiltag der følger tidligere tvangsbestemmelser:

INDONESIEN gjorde vaccinationer obligatoriske i februar og advarede om, at enhver, der nægtede at blive vaccineret, kunne få bøder eller blive nægtet socialhjælp eller offentlige tjenester.

MICRONESIA, en lille ø-nation i det sydlige Stillehav, gav i juli mandat til, at dens voksne befolkning skulle vaccineret.

TAJIKISTAN gjorde coronavirus-vaccination obligatorisk for borgere over 18 år i juli.

COSTA RICA gjorde det i september obligatorisk, at alle statsarbejdere skulle vaccineres.

EGYPTEN har gjort det obligatorisk for offentligt ansatte, enten at blive vaccineret eller tage en ugentlig coronatest for at få lov til at arbejde i offentlige bygninger efter 15. november.

FIJI indførte en 'no jab, no job'-politik i august, hvor uvaccinerede offentligt ansatte blev tvunget til at gå på orlov og efterfølgende afskediget, hvis de stadig ikke blev vaccineret inden november. Ansatte i private virksomheder kan også blive pålagt bøder, og virksomheder kan blive tvunget til at stoppe driften på grund af vaccineafslag.

UNGARN sagde i oktober, at det ville kræve, at ansatte på statslige institutioner blev vaccineret. Det havde allerede gjort covid vacciner obligatorisk for sundhedspersonale.

LETLAND forbød 12. november lovgivere, der nægter covid-19-vaccine, at stemme og lagde deres løn til. Den 4. november tillod det virksomheder at fyre arbejdstagere, der nægter at enten få en vaccine eller overgå til fjernarbejde.

NEW ZEALAND har krævet vacciner til arbejdere inden for grænse-, uddannelses-, fængsels-, politi- og forsvarsstyrke.

RUSLANDS hovedstad Moskva, beordrede alle arbejdere med offentlige roller vaccineret, mens St. Petersborg den 9. november beordrede obligatorisk vaccination for personer over 60 år og personer med kroniske sygdomme.

SAUDI-Arabien gav i maj mandat til, at alle offentligt og private arbejdstagere, der ønsker at komme på en arbejdsplads, bliver vaccineret. Folk skal også vaccineres for at komme ind i enhver regering, privat eller uddannelsesinstitution.

UKRAINE gjorde i oktober vaccinationer obligatoriske for offentligt ansatte, herunder lærere. De uvaccinerede står over for restriktioner mod adgang til restauranter, sport og andre offentlige arrangementer.

Jeg har ikke ord til at beskrive den sorg og smerte jeg sidder med, når jeg skriver det her. Mennesker verden over tvinges til at deltage i verdens største medicinske forsøg - Nürnberg retssagerne dømte folk for langt, langt mindre end det, myndighederne nu, 74 år efter, underlægger befolkningerne.

Pfizer liger inde med foreløbigt 329.000 sider, med information som FDA (USA's pendant til Sundhedsstyrelsen) satte sin lid til i den midlertidige hastegodkendelse af vaccinen.

I henhold til en aftale, der bygger på en FOIA retssag, har FDA indvilliget i at frigive 500 sider vaccinedatadokumenter per måned. Der er i alt 329.000 dokumentsider, som indeholder de oplysninger agenturet satte sin lid til, for at godkende vaccinen, men de har bedt en domstol om at give dem, 55 år at frigive dem. I sidste uge, frigav FDA de første fem dokumenter til en gruppe forskere, der sagsøgte for information, og en af dem afslører Pfizer's data om utilsigtede hændelser frem til 28. februar. Det 38-sider lange dokument beskriver de kumulative sikkerhedsdata efter godkendelse, der er rapporteret til Pfizers system under de tidlige dage af massevaccinationskampagnen.

I alt afslører Pfizer eksistensen af 42.086 tilfælde af uønskede hændelser, indeholdende 158.893 hændelser i alt, inklusive 1.227 dødsfald. 25.957 af hændelserne blev klassificeret som 'nervesystemlidelser.' Så for dem, der tror, at VAERS på en eller anden måde ikke er nøjagtig eller overrapporterer dødsfald, er det tal direkte fra hestens mund lige, kun igennem februar. Husk, at det er ekstremt svært at spore mange alvorlige hændelser tilbage til vaccinen, inklusive dødsfald, især hvis der er et par ugers forsinkelse, og især med mennesker, der allerede er i høj alder. Så det er kun dem, der blev 'indsendt frivilligt, og omfanget af underrapportering er ukendt.'5

På trods af at der er 329.000 sider med dokumentation der endnu ikke er frigivet, og som med 500 sider om måneden vil tage 55 år at frigive, så siger alle myndigheder verden over, at vaccinen er sikker, at den er god - Danmarks Søren Brostrøm siger at "Vaccinerne er ekstremt effektive. De... er nogle af de allermest sikre og effektive vacciner, som jeg har set i de 30 år, jeg har arbejdet på området."6.

Kan du se løgnen. Hvad får de individuelle landes ledere til at gå imod den befolkning de selv er vokset op med og lever iblandt, til at tvinge dem til at tage et uafprøvet medikament, en injektionsvæske de ikke aner hvad er i og hvad den gør ved os? Jeg lugter ild og svovl på verdensscenen, for Satan står bag dem alle og styrer dem minutiøst, med sit djævelske tankespin.

Trængslens odour af død og ødelæggelse, går lige i opkastrefleksen og vi ser at Jesus kommer snart. "når dette begynder at ske, da skal I rette jer og løfte jeres hoveder, thi jeres forløsning nærmer sig" (Luk. 21:28)

1 "The Good Morning Britain program removed an online poll which showed an overwhelming majority against compulsory vaccination", The Observatorial, d. 08-12-2021
2 "Bill Gates says the world would need as many as 14 billion doses of a coronavirus vaccine to stop the virus", Insider, d. 01-05-2021
3 "Only a fraction of the
population are susceptible to each variant
", Health Advisory & Recovery Team, d. 09-12-2021

4 "Factbox: Countries making COVID-19 vaccines mandatory", Reuters, d. 08-12-2021
5 "Horowitz: Pfizer vaccine injury data ordered released by judge shows shocking risk level", Blaze Media, d. 02-12-2021
6 "Pressemøde den 8. november 2021", Statsministeriet, d. 08-11-2021, se også Den politiske verden vrider sig, deres vaccineløfter styrter


Debat: Tvungen vaccine, skønt kun en brøkdel af befolkningen, er modtagelige for hver corona-variant

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Relaterede nyhedsblogs

Corona [81]; Politik [115]; Søren Brostrøm [9]; Vaccine [84];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]