Anerkendt advokat lægger sag mod verden.

Lagt på d. 10/01-21


Udskriv


Dr. Reiner Fuellmich, er et af fire medlemmer af den tyske Corona Investigative Committee, der siden 10. juli 2020 har lyttet til et stort antal internationale videnskabs- og ekspertudsagn for at finde svar på spørgsmål om coronapandemien.

Og han er ikke hvem som helst. Han har fældet store virksomheder som Deutsche bank og VW, virksomheder så vigtige for Tysk økonomi, at regeringen intet tør stille op mod dem.

Han, sammen med tre andre, Dr. Justus P. Hoffman, Antonia Fischer og Marcel Templin, vil sagsøge den Tyske regering for kun at have lyttet til én person, Michael Drosten, vedrørende PCR testen og hele coronasituationen.

Som jeg fortæller i artiklen Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel vidste Drosten tilbage i 2014, at PCR testmetoden ikke fungerer til det, han nu har anbefalet. 

Patrick Bet-David taler i et interview med Reiner Fuellmich om det, og Reiner fortæller at:

Ét navn blev ved med at dukke op - professor Michael Drosten. Han er chefvirolog ved et stor tysk hospital, et af de største europæiske hospitaler, Charite i Berlin, som er et universitetshospital, der tjener for nuværende tjener to universiteter.

Pludselig, i løbet af natten, ændrede han mening. Før dette, fortalte han alle, at det her er ikke noget særligt, I skal ikke bekymre jer, de fleste mennesker vil ikke have nogle symptomer - det vil passere ligesom sæsoninfluenzaen. Som havde nogen givet ham et signal, skiftede han over natten tone til, det er ekstremt farlig, vi er nødt til at gøre noget. Og han blev ved med at rådgive vore politikere, og det viser sig, igennem en whistleblower vi nu kender, at han var den eneste person vores regering konsulterede.

Det er en kæmpe overtrædelse af det romerske princip, "audi alteram partem", som betyder at du skal lytte til den anden side, i særdeleshed når man tager så brede beslutninger som den tyske regering gjorde - nedlukningen, suspenderingen af alle vore konstitutionelle rettigheder, i en udefineret tidsperiode, så skal man lytte til den anden side. 

Og tydeligvis var der en anden side, men ingen lyttede til den, fordi de almindelige medier og alle der blev fremsat. 

Formodentlig, vi ved ikke præcis hvem der er bag det, men nogle magtfulde mennesker, nogle korporale interesser står helt sikkert bag dette, for man skal bare følge pengene og så vil man erfare at farmaceutiske industrier laver masser af penge, tech industrier laver masser af penge, så deres repræsentative er dem, der skubber det her - det er dem der trækker i snorene.

Men folk ude i det åbne er professor Drosten, og ledereden for der svare til det amerikanske CDC RKI, Lotar H. Wieler, han er dyrlæge og den tredje person er Tedros Ghebreyesus, en filosof som er leder for WHO.1

Reiner spurgte sin ven, Dr. Wolfgang Wodarg, om der var andre i det retsmæssige fællesskab, der gør noget ved det, og han fortalte om en kvinde, Beate Bahner - specialist i medicinallov og Reiner fortæller:

Det næste jeg lærte om hende var, at hun råbte op, og så blev hun arresteret og anbragt på et sindssygehospital... psykiatrisk afdeling, men hun kom ud efter nogle få dage.

Hun blev anbragt med anklage om mental ustabilitet, fordi hun havde en anden mening. Reiner pointerer at magtsfordelingen i det meste af verden, er nu fuldstændigt ødelagt, for vi styres ikke af regeringen, men af ledere. Det er ikke lovgiverne som er folkevalgte, der beslutter slagets gang, men det er lederen der laver loven, ved at lave alle mulige regler. Ledere er ikke kejsere, de kan lave nødordre i nogle få dage, men så skal den lovgivende magt træde til.1

Måden det foregik på var som følger:

Beate Bahner havde gentagne gange hævdet, at foranstaltninger, truffet af Berlin, for at standse spredningen af Covid-19, truer intet mindre end selve nationens forfatningsmæssige orden. Advokaten fra den tyske by Heidelberg blev tvunget til at tilbringe et par dage på en lokal psykiatrisk afdeling, efter at hendes møde med politiet gik frygteligt galt.

Hun havde allerede været under politiets efterforskning på grund af "opfordringer til en ulovlig handling" efter at have opfordret tyskerne til at gå på en landsdækkende demonstration mod nedlukningen sidste søndag - i åben trods mod forbuddet mod offentlige samlinger.


Bahner ringede selv til politiet søndag, da hun frygtede, at en bil, der tilsyneladende spærrede hendes eget køretøj inde på en parkeringsplads, kunne føres af "mordere", der blev sendt for at jage hende. Da betjentene ankom, fortalte hun dem, at hun følte sig forfulgt.

Hvad der skete derefter blev af advokaten beskrevet som en slags mareridt.

Politiet lagde hende i håndjern og skubbede hende til jorden "med brutal kraft," sagde Bahner i en lydoptagelse, der tilskrives hende, og som siden er blevet bredt cirkuleret online. Betjentene kørte hende til en psykiatrisk afdeling, hvor hun måtte vente på en læge, som ifølge hende "først skulle have nogle instruktioner fra toppen eller fra Amerika." Bahner sagde, at hun derefter var nødt til at tilbringe en nat i en "Guantanamo-stil højsikkerhedsafdeling for psykiatri" liggende på gulvet i sit værelse og uden adgang til et toilet2

Politiet har selvfølgelig en anden fremlæggelse, for man kan jo ikke på almindelig lovlig vis behandle et menneske sådan.

Politiet tegner dog et helt andet billede. De sagde, at kvinden, som patruljen oplevede, svarede på opkaldet "gav et meget forvirret indtryk", hvilket fik politiet til at føre hende til en klinik.2

Det er hårde kræfter Corona Efterforsknings Komiteen er oppe imod. Reiner har selvfølgelig også fået fjernet sine videoer fra YouTube.

Reiner Fuellmich er blevet interviewet til en dokumentar, "Planet Lockdown" som udkommer her sidst i januar. Så det er værd at følge med der.

Corona Efterforsknings Komiteen har også en hjemmeside, hvor man kan følge med, den er på tysk, men de arbejder på en egelsk version "Corona Ausschuss"

1 "German Lawyer Sues The World Over Coronavirus", Valuetainment, YouTube, d. 13-11-2020
2 "German lawyer sent to PSYCHIATRIC WARD after mounting serious resistance to ‘unconstitutional’ Covid-19 lockdown", RT, d. 15-04-2020


Debat: Anerkendt advokat lægger sag mod verden.

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]