Flere løgne fra højeste sted

Lagt på d. 15/12-21Fra den ene dag til den anden, blev et halvt år fjernet fra coronapassets gyldighedsperiode for tidligere smittede. Vaccinerne beskytter bedre mod coronavirus end tidligere smitte, bedyrede Henrik Ullum, men det var endnu en løgn i forlængelse af de fire andre, dokumenteret i nyhedsbloggen Den uværdige Regering: Løgnen tager overhånd, som jeg også følger op på i denne nyhed.

Løgn nr. 5: Vaccinen beskytter bedre end naturlig smitte
Sundhedsstyrelsen uddybede:
»Vi ved, at beskyttelsen ikke er lige så god for tidligere smittede som for vaccinerede. Det er den begrundelse, der er for at sætte grænsen ned,« sagde vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Helene Probst til Berlingske og henviste til et notat på vej.

Notatet udkom 30. november, men hverken daværende formand for Epidemiudvalget Stinus Lindgreen (R) eller professor i eksperimentel virologi ved Københavns Universitet Allan Randrup Thomsen kunne i notatet finde belæg for, at tidligere smittede skulle være dårligere beskyttet end vaccinerede.

I notatet havde styrelsen udeladt anbefalingen om coronapassets varighed. Afsnittet var »udgået«, fremgik det. Desuden stod der, at det var »videnskabeligt uafklaret«, om vacciner gav bedre beskyttelse mod reinfektion. Det videnskabelige grundlag var altså forduftet.

Sundhedsstyrelsen har tidligere afvist at stille op til interview om dette. Berlingske har på grund af de nye data på ny bedt om et interview, men styrelsen har igen afvist forespørgslen.

Nu viser en graf fra SSI på baggrund af danske data imidlertid, at tidligere smittede har langt bedre beskyttelse mod reinfektion med coronavirus sammenlignet med vaccinerede. Altså det modsatte af Sundhedsstyrelsens påstand.

Grafen viser, at uanset antallet af dage, så er beskyttelsen hos tidligere smittede højere. Efter 180 dage ligger beskyttelsen mod infektion på over 40 procent for vaccinerede, mens beskyttelsen efter samme antal dage ligger på lidt over 80 procent for tidligere smittede, der ikke er vaccineret.1

Det var altså ikke for Regeringens omsorg, conapassets udløb aftog med seks måneder. Det var, som Allan Randrup Thomsen selv lod os forstå, for at presse os til at tage vaccinerne.

Allan Randrup presser folk til at lade sig vaccinere


"Vaccinerne" er en joke, de er en forbandet joke. De er en joke, der får Jokerens grin fra Batman, til at lyde som babylatter. Den eneste latter der lyder over denne joke, er Satans slimede grin op i en vildledt befolknings ansigt. Og det er lige meget om det er det 3. eller 10. "vaccine". De er allesammen nyttesløse. Lyt engang til dette, "Alle deltagere var fuldt færdigvaccinerede og havde også fået et 'tredje stik', ligesom alle deltagere var pcr-testet (med negativt svar), hvilket blev tjekket i døren":

Sundhedspersonalet på intensivafdelingen på Herlev Hospital så tilsyneladende stort på de høje smittetal af corona i samfundet.
Nu er de selv en del af statistikken.

Det var tid til julefrokost, og festes skulle der for de ansatte på intensivafdelingen. Det selvom smittetallene er på himmelflugt, og deres dagligdag er at passe på de allermest syge i samfundet.

Det bekræfter Herlev Hospital over for Ekstra Bladet.

'Det er korrekt, at der i sidste uge har været i alt 15 ansatte fra intensivafsnittet på Herlev Hospital, som er testet positive for covid. Dele af personalet på afsnittet deltog 3. december i en julefrokost, som blev afholdt uden for hospitalet.

'Julefrokosten er afholdt, inden der generelt fremkom en opfordring fra myndighederne om at aflyse julefrokoster. Julefrokosten blev således afholdt i overensstemmelse med de daværende anbefalinger og restriktioner,' skriver Herlev Hospital, i et skriftligt svar til Ekstra Bladet.2

Jeg vil lige følge op på "Løgn nr. 1: Mundbind letter pres på hospitalerne" fra refererede nyhedsblog. For at dæmpe coronaindlæggelserne og lette presset på hospitalerne, så operationer ikke skal aflyses, blev der genindført mundbind for de virker - ligesom "vaccinerne". Det har haft endnu uopkarede konsevenser at lukke landet ned, da der er et efterslæb af afslyste operationer og behandlinger, så det skulle gerne forhindres at lægges yderlige aflysninger i stakken. 

Men mens folk nu igen går med mundbind for at forhindre ulykken, tvinger myndighederne selv ulykken igennem:

Meldingen fra sundhedsmyndighederne har været helt klar - der skal rigtig meget fart på med at få givet tredje stik med en coronavaccine til så mange som muligt. Faktisk håber man på at have givet tredje stik til op mod 3,5 millioner mennesker inden nytår.
Det betyder, at der skal skrues rigtig meget op for tempoet ude i regionerne.. Derfor begynder man nu flere steder at tage læger, sygeplejersker og studerende ud af det daglige arbejde på hospitalet for i stedet at bruge dem til at vaccinere... når man bruger personale ét sted, betyder det selvfølgelig, at de ikke også kan være et andet sted. Derfor vil den øgede vaccinationsindsats ifølge Region Midtjylland også betyde aflyste operationer og behandlinger.

I Hospitalsenheden Midt, hvor Claus Brøckner Nielsen altså er lægefaglig direktør, er det omkring 60 medarbejdere, der tages ud af det normale arbejde... I en anden af hospitalsenhederne i regionen, Hospitalsenheden Vest, tager man 25 medarbejdere ud... det ikke kan undgå at påvirke sygehusenes normale drift... På Athenavængets Vaccinationscenter i Odense har de eksempelvis i øjeblikket lånt otte-ti medarbejdere fra Odense Universitetshospitalt. Det er primært sygeplejersker, men der har også været udlånt læger.3

Som du ser, kan man ikke tro et ord af hvad myndighederne siger. Forestil dig at sidde til julefrokost med Magnus Heunicke, der beder alle om at spare på dild-akvavitten så der er til alle, hvorefter han selv bunder flasken i et stort vandglas. Vil du tro ham, når samme melding kommer med kaviaren til den dejlige reje/æggemad, eller vil du med den nyvundne erfaring bruge egen fornuft og tage hvad du skal bruge?

Jeg håber svaret siger sig selv.

1 "Ny graf tyder på, at Sundhedsstyrelsen tog fejl: »Jeg sidder med et lille lusket smil«", Berlingske, d. 14-12-2021
2 "Intensivafdeling festede: 15 ansatte smittede", Ekstra Bladet, d. 14-12-2021
3 "Nu skal sygeplejersker og læger fra hospitaler ud at vaccinere, og det kan gå ud over operationer", DR Nyheder, d. 15-12-2021


Debat: Flere løgne fra højeste sted

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Politik [116]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]