Vaccinepas på vej, forløber for dyrets mærke

Lagt på d. 09/01-21


Udskriv


Når et nyt koncept skal indføres i samfundet, sker det løbende. Først afprøves teknikken på dyr, dernæst soldater og så den almene befolkning. Navneskilt på en hund, og "dog tag" på soldater, blev til chip i hund, og det ønskes nu også i soldater1. Senere ved vi fra Bibelen at alle skal identificeres med et mærke, og vaccinepasset Corona har givet anledning til, er en forløber, der forventes klar ved udgangen af 2021.

Vi kan forvente megen polemisk, filosofisk og etisk debat om dette fænomen. Men det kommer til at ske, for man er villig til at give køb på hvad end der kræves for at få gang i samfundet igen - i hvert fald hvis det er op til Henrik Dahl fra Liberal Alliance:

et vaccinepas kan være en vej til at få gang i økonomien igen.

- Jeg mener personligt, at man skal opmuntre så mange som muligt til at deltage i vaccinationsprogrammet, fordi man så er med til at beskytte de, der ikke kan tåle vaccinen2

Det må ikke overses, at vaccinen ikke er en sikker beskyttelse, så man holder fortsat fast ved munbind og afstand, og vaccinen er heller ikke en garanti for at en person ikke smitter. Men det er slet ikke på tale længere, for som det er med klimaforandringer forårsaget af CO2 udledning, hvilket ikke er et videnskabeligt fund, men politisk beslutning, sådan er det også med vaccinepas. Og de fleste siger som Lars Thykier, Direktør i Danmarks Rejsebureau Forening:

Jeg troede, at alle gerne ville slippe for at være syge, Men ingen tvinger nogen til at rejse, og hvis vi står i en situation, hvor forskellige lande kræver, at man er vaccineret inden indrejse, så kan man jo bare blive hjemme3

61% er ifølge B.T.'s YouGov-undersøgelse helt eller delvist enige i, at:

flyselskaber skal kunne nægte danske statsborgere adgang, hvis de ikke kan fremvise dokumentation for, at de er vaccineret mod covid-193

Ingen tvang. Du kan bare ikke ikke forlade landet.

Når der ingen sikkerhed eller logik er i indførelse af et vaccinepas, er det tydeligt, at det som med mundbind, er en forberedelse til noget andet. Og Henrik Dahl's tanker om vaccinepas er heller ikke logiske:

Det handler ikke om tvang. Det handler om, at voksne mennesker skal leve med konsekvenserne af de ting, de foretager sig, siger han.2

Med andre ord, hvis du ikke tager vaccinen, må du leve med konsekvenserne og er tvunget til at leve et begrænset liv. Men ingen tvang! Ligesom hvis du vælger at begå mord og bliver isoleret fra samfundet. Det er den programmering af befolkningens fællesbevidsthed, der er foregået i 2020.

Samme YouGoc undersøgelse viser at 48% "er helt eller delvist enige i, at restauranter skal kunne nægte folk adgang", men som det så ud sidste år, før nedlukningen endnu engang, at man gerne måtte komme ind i en restaurant, men med mundbind indtil man sad ned, sådan bliver det sikkert også uden vaccinepas - det er bare den konsekvens man som voksen må leve med, hvis man ikke vil tage vaccinen. Men ingen tvang...

57 procent er helt eller delvist enige i, at arrangører af koncerter, fodboldkampe, festivaler og lignende skal kunne nægte danskere, der ikke er vaccinerede, adgang.3

Skoven er den eneste oplevelse uden et vaccinemas... Men ingen tvang!

Der er dog denne positive åbning i debatten endnu: 

Både Dansk Erhverv og Dansk Industri mener, at et vaccinepas skal ligestilles med en negativ test.
»Det må ikke være sådan, at vi laver er A- og et B-hold. Og derfor er det afgørende, at man også kan bruge en negativ test, så vaccinen bliver bygget på frivillighed.«

»Det skal ikke være sådan, at man ikke kan komme ud at flyve, hvis ikke man er vaccineret,« siger Michael Svane.4

Tak for en smule fornuft! Jeg håber den tanke får lov at cementere sig ud i verden. Men med Bibelens kortlæggelse af fremtiden ved vi, at alt frihed er på lånt tid.

Antikrists ånd er i den grad virksom. Årtiers nedbrydning af Kristi legeme, til en svag tilpasset kirke der søger verdens anerkendelse (se artiklen Målrettet søgerfølsomhed - verdens invasion af menigheden) har svækket kraften i verden, der holder igen. I forbindelse med forfølgelse, som nutidens Laodikea menighed har afværget igennem konformitet, siger Jesus, "I er jordens salt; men hvis saltet mister sin kraft, hvad skal det da saltes med? Så duer det kun til at kastes ud og trædes ned af mennesker. I er verdens lys; en by, der ligger på et bjerg, kan ikke skjules. Man tænder heller ikke et lys og sætter det under en skæppe, men på en lysestage; så skinner det for alle dem, som er i huset. Således skal jeres lys skinne for menneskene, for at de må se jeres gode gerninger og prise jeres Fader, som er i Himlene." (Matt. 5:13-16).

Kristi legeme har mistet sin kraft, fordi interessen for Ordet er forsvundet. Det er sket flere gange igennem kirkens historie. Men Gud lod menighederne vende tilbage til Ordet, som i Luthers dage, da nådens evangelium blev genopdaget og en udgydelse af evangelisation oversvømmede verden. Men tiden har nået sin ende, og Jesus siger til den dominerende menighed i vores tid at, "fordi du er lunken og hverken varm eller kold, har jeg i sinde at udspy dig af min mund" (Åb. 3:16). Vi får ikke flere chancer og antikrists ånd får lov at virke eskalerende stærkere.

Tiden er knap og vi må hverisær få taget den snak med de mennesker vi har omkring os, som vi har ladet ligge indtil nu. Det er ikke sikkert du når det, hvis du venter, og du vil fortryde det for evigt. Jesus kommer snart!

1 "U.S. Military Seeking Implantable Microchips in Soldiers", The New American, d. 08-05-2012
2 "Vaccinepasset: Indirekte tvang eller en vigtig brik i genåbningen?", DR Nyheder, d. 08-01-2021
3 "Flertal af danskerne støtter vaccinepas til fly, restauranter og fodbold", DR Nyheder, d. 27-12-2020
4 "Sundhedsministeriet barsler med vaccinepas", Berlingske, d. 09-01-2020


Debat: Vaccinepas på vej, forløber for dyrets mærke

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Rebecca
  d. 15-01-2021; kl. 00:07

  Igen en yderst aktuel artikel fra Tagryggen.

  Jeg har i den seneste tid, undret mig over at de få "kristne" venner og bekendte jeg har, slet ikke tager emnet op. De fleste jeg kender bor i USA, og de har i denne corona tid stort set kun været optaget af valget, urolighederne ved kongressen, hvor forfærdelig de synes Trump er, samt racisme i USA. Der er ingen tvivl om at satan har gang i en abstraheringsmanøvre, således at især amerikanerne slet ikke bemærker den globale medicinske diktatur, som er ved at snige sig ind på os alle. (Forløberen for dyrets mærke). 

  Jeg fik en desperat besked fra min datters farmor for et par dage siden, hvor hun skrev at jeg straks må blive vaccineret, så hun kan se sit barnebarn i Palermo hvor hun bor. Jeg måtte gøre hende ompærksom på hvordan jeg har det med tvungen vaccine fra et kristent perspektiv. Det havde hun ingen kommentar til, og det regnede jeg heller ikke rigtig med, i og med at hun er katolik.
  Jeg ser så meget corona angst hos mennesker, og det er netop angst som satan bruger for at fremme sit virke. Heldigvis er der kristne som vælger Gud frem for verden, og har man valgt Gud og forstået Gud i Jesu navn, så ser man klart og er fri fra angst og vrede. 
  Jeg er selv meget ung kristen, og selvom jeg har forstået Guds fundament, er der endnu detaljer jeg stadig ikke har fundet svar på. Eksempelvis "de to vidner". Der er megen debat blandt kristne om hvem de to vidner er helt præcist, og jeg har også prøvet at finde nogle mere præcise svar her på Tagryggen, men har ikke kunnet finde nogle artikler der identificere de to vidner. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvem du identificere med to vidner engang.

  Må Gud velsigne dig og dit arbejde her på Tagryggen. 
 • Kim Andersen
  d. 18-01-2021; kl. 18:34

  Hej Rebecca.

  Generelt er man enig om, at Elias er den ene af vidnerne. Den anden deler vandende mellem Moses og Enok. Moses fordi han viste sig med Elias på forklaringens bjerg (Matt. 17:2; Mark. 9:4; Luk. 9:30). De vidner vil blive dræbt af Antikrist (Åb. 11:7), så det er nødt til at være to dødelige personer. Et åndeligt herlighedslegeme kan ikke dræbes, men er ukrænkeligt - udødeligt. Det udelukker i mine øjne Moses, da han er død. Gud begravede ham selv (5. Mos. 34:5-6), og han kan ikke dø igen. Nogle mener dog, at i og med djævelen forsøgte at få fat i Moses' lig (Jud. 1:9), så kan det have været fordi Gud vil genopvække Moses, og bruge ham som vidne i trængslen. De eneste to personer, som er blevet rykket bort, som stadig er i stand til at dø, er Elias (2. Kong. 2:11) og Enok (5. Mos. 5:24).
 • Rebecca
  d. 19-01-2021; kl. 22:21

  Tusind tak for svaret.
  Det er så spændende at vi lever i en tid hvor vi reelt set kan opleve så mange profetier fra bibelen, og se Jesus komme med al sin magt og hente menigheden. 

  Jeg har også hørt om andre som mener at Moses skulle være det ene vidne, men jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor. Derudover er der nogle der mener at de to vidner ikke er to personer, men en større gruppe af jøder og hedninge som har fundet sammen i Kristus. 
  Elias og Enoc har jeg også set andre nævne. Det er derfor meget fint at du lægger bibel links til dine svar/beskrivelser. Så er det langt nemmere at sætte sig ind i de ting du skriver. Det er langt fra alle der gør det, når de vil have en pointe frem. Det er nok også derfor jeg er blevet lidt forvirret på dette. Jeg synes det er så spændende, at jeg må studere dette nærmere. Jeg er derfor meget taknemmelig for dit svar og links som du har tilføjet. 

  Må Gud velsigne dig og dit gode arbejde.


Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Politik [116]; Tidens ende [78]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]