Corona eller Covid-19? Ord betyder noget!

Lagt på d. 15/01-21


Udskriv


For år tilbage, i 70'erne, der mente forskere at en ødelæggende global nedkøling af Jorden ventede. Det gjorde det ikke, og videnskaben skiftede holdning som vejret blev varmere, og så blev det global opvarmning der kunne ødelægge Jorden. Men det blev heller ikke rigtig til det, de havde regnet med. Indlandsisen skulle ifølge alarmistpræsten Al Gore være smeltet for 7 år siden, det gjorde den ikke. Men der var brug for en god sag for at få kontrol over kloden, så man beslutte at kalde det klimaforandring, så uanset hvad der sker, om det er koldt eller varmt, så er det menneskets eksistens på Jorden der er skyld i det.

Kåre Mølbak sagde, som noget af det sidste inden han går på pension, at:

Det er realistisk at tro, at coronasituationen ser lysere ud i foråret. Men det er derimod urealistisk at forestille sig, at coronavirusset en dag ikke længere er iblandt os.1

Ord betyder noget. Og samme strategi som klimaalarmisterne har brugt, bruger Coronaalarmisterne nu.

Der findes syv forskellige coronavirusser der kan smitte mennesker2:
 1. 229E (alpha coronavirus)
 2. NL63 (alpha coronavirus)
 3. OC43 (beta coronavirus)
 4. HKU1 (beta coronavirus)
 5. MERS-CoV
 6. SARS-CoV
 7. SARS-CoV-2

Det, der bruges til at undertvinge sig Jorden i dag, sammen med klimaforandring selvfølgelig, er SARS-CoV-2. Når man smittes af den, kan man udvikle Covid-19. Det, der er snedigt i måden Kåre Mølbak, om end det kan være ubevidst er, at om SARS-CoV-2 udslettes, så er det ikke noget problem, for det er ikke det, vi taler om. Så længe der er Corona, hvilket der formentlig altid har været, så har vi en fælles fjende, som eliten sammen med klimaforandring kan bruge til at undertvinge verden deres planer og ideer. Forsvinder SARS-CoV-2, ja så er der andre coronavirusser der kan tages ned fra hylden, f.eks. MERS-CoV, der skabte præcis samme situation i Saudi-Arabien i 2014, som hele verden oplever i dag - hvilket jeg fortæller om i artiklen Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel.

En artikel i Washington Post fortæller om den Spanske syge at:

influenzastrengen forsvandt ikke bare. Influenzavirussen muterede kontinuerligt og passerede gennem mennesker, svin og andre pattedyr. Virusen på pandemieniveau forvandlede sig til endnu en sæsonbetinget influenza. Efterkommere af H1N1-virus fra 1918 udgør de influenzavirus, vi kæmper i dag.
"Influenzaen 1918 er stadig med os i den forstand," sagde Ann Reid, administrerende direktør for National Center for Science Education, der med succes sekventerede den genetiske sammensætning af influenzavirus 1918 i 1990'erne. "Det gik aldrig væk."3
 

Coronavirusen forsvinder aldrig. Det er vigtigt at forstå de små nuancer - ligesom i minksagen, hvor Regeringen brugte ordet "skal" 31 gange i ordren om at ihjelslå alle Danske mink. "Heldigvis", fandt kronjuristerne frem til, var der ikke brugt ordet "ordre", og derfor var "ordren" om at "skulle" ihjelslå alle mink kun en retningslinje. 

Når man nu taler om at croronavirus aldrig bliver udryddet, så kan den brede betegnelse få store konsekvenser i fremtiden.

1 "Kåre Mølbak: Vi slipper aldrig af med coronavirusset", Kristeligt Dagblad, d. 13-01-2021
2 "Human Coronavirus Types", Centers for Disease Control and Prevention, d. 15-02-2020
3 "How the 1918 flu pandemic ended, according to historians and medical experts", The Washington Post, d. 03-09-2020


Debat: Corona eller Covid-19? Ord betyder noget!

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Vibeke Mølhave
  d. 30-04-2021; kl. 13:53

  Hej Kim Andersen
  Tak for hjemmesiden med de mange interessante oplysninger!

  Udover www.vaccineinfo.dk kender jeg ikke til andre danske hjemmesider, der forholder sig kritisk til verdens tilstand fra et bibelsk synspunkt.

  I forhold til denne artikel om ord, der betyder noget, så mener jeg, at ordene Corana og Covid-19 er tungt ladet med betydning.
  Ordet Corona betyder jo krone, og vi læser i Åb. 6.2: Og jeg så en hvid hest, og han, der sad på den, havde en bue. Han fik givet en krone, og han drog ud fra sejr til sejr. (Hvad mon farven hvid og buen repræsenterer ...?)

  Så er der ordet Covid, som kan udlægges således: COVID - Certificate Of Vaccination ID! Med forbløffende hast ser vi jo Corona-passet blive udrullet for vore øjne. Så alt imens langhårede, feriehungrende, rejselystne, forlystelsessyge folk - eller bare mennesker, som gerne vil have en almindelig hverdag tilbage - valfarter til vaccinationscentrene landet over, så venter "belønningen" i den anden ende, nemlig uhindret adgang til det, vi tidligere tog for givet.

  Tiden vil nok vise, at vi aldrig får vores hverdag igen. Alt dette må nemlig ske, for at skrifterne kan gå i opfyldelse. Jesus kommer meget snart tilbage - Halleluja!

  Med venlig hilsen
  Vibeke Mølhave


 • Kim Andersen
  d. 30-04-2021; kl. 20:34

  Hej Vibeke.
  Tak for din besked!

  Jeg tror den hvide farve dels efterligner rytteren i Åb. 19:11-21 som er Jesus, men det symboliserer også fred, hvormed vi ved Antikrist ødelægger mange (Dan. 8:25) eller som den danske oversættelse siger, "og styrte mange i Ulykke i deres Tryghed". 

  Buen er selvfølgelig et våben og antyder at der er tale om pile også. Dog nævnes der ingen pile, og det undrer nogle. Det ækvivalente ord på hebræisk er qesheth, der også betyder bue, og er brugt om buen Gud satte i skyen efter syndfloden som et pagtstegn. Vi ved at Antikrist laver en pagt med de mange (Dan. 9:27), og buen kan repræsentere den pagt, som ved stadfæstelse igangsætter trængslen, ligesom trængslen her igangsættes af denne rytter.

  Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til fortolkningen af navnet Covid-19. Der er også nogle der siger det er Certificate Of?Vaccination Identification Artificial Intelligence, fordi 1 og 9 i alfabetets rækkefølge er AI - 1 = A og 9 = I. Men det er et sjovt sammenfald.

  Ja, tiden vil vise om hverdagen som vi kendte den i 2018-90 kommer tilbage. Jeg tvivler også. På nmuværende tidspunkt tror jeg at det er sådan her enden ser ud. Det her er enden, og vi kan blive taget op hvilken som helst dag nu.
 • Vibeke Mølhave
  d. 02-05-2021; kl. 13:29


  Hej Kim
  Tak for dit svar!
  Jeg kan da se, at det er noget sludder, jeg fik skrevet isætningen, hvor jeg omtaler vaccineinfo.dk. Det er en fejl, så jeg håber ikke,du offentliggør mit indlæg. Jeg mente egentlig bare, at jeg ikke kender til andredanske hjemmesider, der grundigt og uvildigt undersøger sager omkring vacciner,samt at jeres Tagryggen.dk er den eneste danske side, jeg er stødt på, som er vågeni forhold til, hvor vi er på den profetiske tidslinje.
  Det, du skriver om rytteren som Antikrist, tror jeg bestemtogså passer; det antikristelige system i alle dets udtryk. Jeg tror, han harværet i gang længe med at lave aftaler af forskellig art (handelsaftaler, kontrakterfredstraktater osv.) med regeringer, erhvervslivet, organisationer mv. overhele jorden. Tak også for din henvisning til Dan. 8.25. I den gamle KJV stårder, at han gennem fred vil ødelægge mange. Det kommer ikke så tydeligtfrem i alle oversættelser, synes jeg.
  Buen er interessant i forhold til det, du skriver om ordet isin hebræiske betydning, hvor det også bruges om regnbuen som Guds pagtstegn.På græsk er ordet for bue toxon, og i det antikke Grækenland blevudtrykket brugt både om bue og pil. For at gøre deres våben mere dødbringendekunne bueskytterne finde på at dyppe pilespidserne i gift, og sådan enpilespids blev kaldt toxikon. Med tiden kom dette begreb til at betyde giften isig selv. Måske er det en overfortolkning og lidt langt ude, men jeg kan ikkelade være med at sammenligne det med den aggressive udrulning af vaccinationsprogrammer,der finder sted i disse dage.
  Vi lever sandelig i de sidste tider, og jeg har det sværtmed det massive bedrag, der ligger som en tung dyne hen over folk. Hvor erkirken henne? Hvorfor lyder der ikke advarsler fra landets prædikestole? Dommenbegynder i Guds hus.
  Jeg beder om, at flere når at vågne op, inden det er forsent.
  Gud velsigne jer og tak for det, I gør for at råbe vagt igevær.
  Venlig hilsen
  Vibeke


Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Politik [116]; Sygdom [60];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]