Det fallerede, globale vaccineforsøg

Lagt på d. 12/07-21


Udskriv


Den kloge ser Faren og søger i Skjul, tankeløse går videre og bøder står der i Præd. 22:3, og en person der er informeret og har sat sig ind i begivenhederne, kan høre advarslerne og undvige.

Informationer om Covid-19 vaccinen er i stort omfang blevet undertrykt og censureret, men alle, har haft mulighed for at være den kloge se og forstå farerne ved vaccinen, og derved undgå at bøde. Dertil kommer at vaccinen er virkningsløs mod smitte, og med alle dens bivirkninger formår den i bedste fald kun at nedsætte sygdomssymptomer - ligesom mange andre præparater som Remdesivir og Ivermectin, præparater vi kender og som er gennemtestet, for ikke at nævne almindelige vitaminer.

Jeg vil lige give et par opfølgende nyheder:

WHO: Ingen garanti COVID-vacciner forhindrer mennesker i at blive smittet
- Verdenssundhedsorganisationen (WHO) advarede om, at der ikke er nogen garanti for, at COVID-19-vacciner forhindrer folk i at blive inficeret med SARS-CoV-2-virus og overføre det til andre mennesker.
- Vaccinerede personer er fortsat nød til at bruge mundbind og holde social afstand, fordi de kunne være i stand til at sprede det nye coronavirus til andre uden at vide det, ifølge WHO og amerikanske sundhedsembedsmænd.
- Som med mæslinger og polio er der ingen garanti for at eliminere SARS-CoV-2-virus gennem massevaccinationsprogrammer...1

Der er ingen grund til at tage vaccinen, hvis målet er at forhindre at blive smittet og at overføre smitten. Mundbind og social afstand er fortsat nødvendigt. Og det viser sig sandt i Israel, hvor der er gået Josef Mengele i regeringen.

Israel siger, at Delta-varianten inficerer vaccinerede mennesker, hvilket repræsenterer så mange som 50% af de nye tilfælde. Men de er mindre alvorlige
Da Israel står over for en stigning i smittede drevet af Delta-varianten, foreslog dets sundhedsembedsmænd, at så mange som halvdelen af de nye smittede var blandt mennesker, der var blevet vaccineret. 

Fuldt vaccinerede mennesker, der er kommet i kontakt med Delta-varianten, bliver nødt til at gå i karantæne, sagde Chezy Levy, generaldirektøren for Israels sundhedsministerium... Selvom infektioner blandt vaccinerede mennesker har skræmt israelere, ser infektionerne ikke ud til at være så alvorlige, som de er hos uvaccinerede mennesker.2

Ud over mundbind og social afstand, er karantæne også nødvendigt. Der er ingen grund til at lade sig vaccinere. Nogle vil forsvare "vaccinen" fordi der ser ud til at være mildere symptomer - men for at opnå det, kan almindelige vitaminer spises så kroppen har optimeret naturlig modstand. "Vaccinen" er ikke nødvendig!

Har vaccineret over halvdelen af befolkningen - smitten er stadig ude af kontrol
I Seychellerne har 71,4 procent af befolkningen nu modtaget mindst en dosis af coronavaccinen. 68 procent er fuldt vaccineret ifølge VGs oversigt.

Ikke desto mindre har landet nu en stigende smittetendens - med 501,5 registrerede smittede pr. 100.000 indbyggere inden for de sidste 24 timer.

Der er også flere eksempler på lignende tilfælde. I Bahrain har 60 procent af befolkningen modtaget mindst en dose, og 54 procent er fuldt vaccineret. Ikke desto mindre har landet registreret 444,5 smittede pr. 100.000 i de sidste 24 timer.

I begyndelsen af juni indførte landet en ny lukning tidligst indtil 2. juli.

I Mongoliet har 58 procent modtaget det første stik, og 51,5 procent er fuldt vaccineret. I de sidste fjorten dage har Mongoliet registreret 1056 nye smittetilfælde pr. 100.000 indbyggere og 70,9 inden for de sidste 24 timer.3

Man giver her skylden til de Kinesiske vacciner fra Sinopharm og Sinovac Biotech. Men tilfældet i Israel viser at det er samme sag med Pfizer. Og det viser sig også i Massachusetts, USA.

Næsten 4.000 fuldt vaccinerede mennesker i Massachusetts er testet positive for coronavirus
Der har været 3.791 COVID-tilfælde ud af mere end 3,7 millioner fuldt vaccinerede personer pr. 12. juni... Vaccinerede mennesker, der ved de er blevet eksponeret for COVID, bør blive testet, hvis de udvikler endda milde symptomer, ifølge State Department of Public Health.4

De kalder det gennembrudsinfektioner, når vaccinerede alligevel smittes, og samme artikel siger at:

Mennesker, der er immunkompromitterede har større risiko for gennembrudssager.

Alle der modtager vaccinen, er immunkompromitterede - deres medfødte immunforsvar sættes til side. Som jeg fortæller i artiklen Covid-19 ”vaccine” kalder Geert Vanden Bossche det for immunundslippelse fordi "vaccinen" tilsidesætter det medfødte immunforsvar, eller værtsimmunsystemet. Antistofferne fra "vaccinen" er specifikke, rettet imod Corona, og de er så stærke at de tilsidesætter, eller udkonkurrerer det naturlige immunforsvar, som har antistoffer der ikke er specifikke, som beskytter i et bredt spekter imod virusser. Derfor, når en person har fået "vaccinen" vil mange virusser undslippe det brede immunforsvar (immunundslippelse) fordi antistofferne der er produceret med "vaccinen", tilsidesætter de naturlige brede antistoffer.

Christine Stabell Ben siger i et interview med BT, at det naturlige immunforsvar gøres dovent. Til spørgsmålet om vaccinen skaber nedsat immunitet over for andre virusser svarer hun:

- Vacciner med levende, svækkede virusser, giver en bredere immunitet end, en ekstra beskyttelse mod en lang række sygdomme.- De ikke-levende vacciner, hvor virus-organismen er død, beskytter mod den sygdom den er lavet til at beskytte imod, men den gør immunsystemet dovent, hvorfor modtageligheden øges over for andre sygdomme. mRNA vaccinerne viser i et studie at de gør det innate (medfødte) immunforsvar dovent (dette studie (på 16 personer) står på skuldrene af mange andre studier).
- I Afrika hvor man får vacciner mod Difteri (luftvejsinfektion), Tetanus (stivkrampe) og kighoste, er der en overhyppighed af lungebetændelser 3 måneder efter vaccinen - særligt hos piger.
- Covid vaccinerne er ikke testet for dere generelle effekt på immunsystemet. Det er mod bedre vidende nu, at det ikke bliver undersøgt - man ved nu at vacciner har en effekt på det generelle immunsystem! Det er en gammel forståelse at tro at en vaccine mod noget ikke kan forårsage noget andet.5

I samme interview fortæller hun endvidere, at den naturlige infektion giver bedre immunitet end vaccinen. Vaccinen "indeholder" kun en del af virussen (spikeproteinet) - 80% af den immunrespons man danner imod virus, ligger uden for spikeproteinet. Når man møder hele virussen danner man T-celler og antistofrespons mod hele virussen. En vaccination giver 20% immunitet mod virussen, mens en naturlig smitte giver 100%.

Jeg har med vilje sprunget over den del af artiklen med de 4000 vaccinerede i Massachusetts der er blevet smittet, som informerer at det kun er 0,1% af alle vaccinerede der bliver smittet og at symptomerne er milde, for det er propaganda fra en journalistisk verden, der ikke ved noget som helst om de fremtidige ulykker - hvilke ikke-corona virusser, eller hvilke nye coronamutationer gør dem mere syge, fordi deres immunforsvar er kompromitteret?

I Norge fortælles at:

Ca. 70 nordmænd er blevet smittet med coronavirus efter to koncerter i et kulturhus i Færder Kommune i forrige uge, og mange af dem har fået påvist Delta-varianten – den variant, der først blev fundet i Indien..6

Og for at runde Norge af, afsluttedes april med flere døde af vaccinen end af Covid-197

Som Pandemic News fortæller, så er alle corona-"vaccinerne" nyttesløse over for nye varianter:

En af Verdenssundhedsorganisationens læger (ringleder) advarer allerede om 'nedsat effektivitet' (hvilket betyder, at det overhovedet ikke virker) med hensyn til alle disse Covid-19-stik, inklusiv mRNA og protein-ladede injektioner, og de er ubrugelige mod de varianter, som vaccinerne faktisk skaber og spreder.... 'Delta' Covid spredes som en løbeild i hele Europa og USA, og nu betragtes den 'første generation' af Covid-vacciner næsten værdiløs mod den. Så hvor mange 'generationer' af Covid og dens varianter vil der være, og hvor ofte? Har amerikanerne brug for et boosterskud hver tredje måned for evigt?8

I England, som også gør Mengele misundelig med deres vaccinepsykose, viser et skræmmende studie at der er 254% større chance for at dø af Indien-varianten (Delta) hvis man er vaccineret, end hvis man ikke er9. 53.192 ikke vaccinerede er registreret smittet, med 38 døde, mens ca. halvt så mange, 27.192 vaccinerede er registreret smittet med ca. dobbelt så mange døde, nemlig 68.

Apropos Indien, har medierne brugt smittetallet der som propaganda til frygt og rædsel. Medierne, inkl. TV 2, undrede sig over at smittetallet i 2020 pludselig faldt dramatisk i Indien, og man stillede spørgsmål som "er det flokimmunitet?", "Er det maskerne?" - TV 2 fortæller

Faldet i antal smittede skete på et underligt tidspunkt, netop som eksperterne forudså, at tallet ville eksplodere.

Luftforureningen i Indien plejer at være værst i oktober måned, og samtidig deltog millioner af mennesker i flere religiøse højtider, der kunne have fungeret som supersprederbegivenheder.

Men i stedet knækkede kurven.10

Det politisk ukorrekte spørgsmål der aldrig må stilles er - delte Indien små pakker ud med Ivermectin, Hydroxyklorokin og D-vitamin og andre væsentlige ting som ellers undertrykkes i hele verden? Ja, det gjorde de11, og for ganske få penge kunne Inderne et par gange om ugen tage dette Covid-19 kit, og undgå at blive alvorligt syge hvis de blev smittet. Smitten faldt og alle de forkerte spørgsmål blev selvfølgelig stillet.

Men imens alt var godt, begyndte de idiotiske myndigheder at stikke befolkningen, og så skete det her12:


Smittetallet eksploderede, og Indien blev et skue for hele verden, og folk så til med rædsel mens myndighederne og medierne gav varianten et rigtig navn og med skingre stemmer råbte "Delta kommer, Delta kommer". I min omgangskreds voksede taknemmeligheden til Regeringen endnu engang, for tænk hvis det blev sådan i Danmark...

Det vi ikke fik at vide var, at det blev en tendens i de fleste lande verden over, vaccinen fik dødstallene til at vokse13:


Stille og roligt kravlede smittetallet op igen i Indien og blev 4 gange så højt, som da det i november 2020 var på sit højeste, før man udbredte Covid-19 kittet. Fra at ligge nr. 14 på listen over dødsårsager, er den nu (pr. 11-07-2021) oppe som nr. 10 med 408.792 døde, mod diarrésygdomme med 626.263 døde og influenza og lungebetændelse med 942.531 døde, for ikke at nævne den hyppigste dødsårsag, hjertekramper og blodprop i hjertet med 2.459.252 dødstilfælde14:


Man hører heller ikke meget om dødstal og alvorlige bivirkninger i Danmark og Europa. Men pr. 3. juli 2021, er der 17,503 registrerede døde af vaccinen i EU's 27 lande15 - og det tal er blot toppen af isbjerget. I USA har man lignende system, VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) hvor det er almindelig kendt at kun 1% registreres (2. juli 2021 er der registreret 9.048 døde og 520.747 vaccineskader16), hvor stor en procentdel der registreres i den europæiske database vides ikke. Men Statens Serum Institut tolker frit. Indtil maj 2020 er "2.423 mennesker døde inden for 30 dage efter 1. vaccine stik, mens 1.992 er døde inden for 30 dage efter 2. vaccine stik"17, men da man har ikke undersøgt dødsårsagen, er det forkert at sige at de døde af vaccinen. Man skal bare lukke øjnene, så går problemet væk.

Ud over dødstallet er der i Europa Unionens 27 medlemslande registreret 1.687.527 vaccineskader for Covid-19 vaccinen, og halvdelen er alvorlige. Her er en oversigt over skader for Pfizer vaccinen:

- 17.754 Blod- og lymfesystemlidelser, inkl. 99 dødsfald- 14.858 Hjertesygdomme, inkl. 1.165 dødsfald
- 126 Medfødte, familiære og genetiske lidelser, inkl. 12 dødsfald
- 7.951 Øre- og labyrintlidelser, inkl. 5 dødsfald
- 324 Endokrine lidelser (et system af kirtler der ved brug af hormoner sender beskeder til andre organer), inkl. 2 dødsfald
- 9.319 Øjenlidelser, inkl. 19 dødsfald
- 57.599 Mave-tarmlidelser, inkl. 388 dødsfald
- 173.572 Generelle lidelser og indsprøjtningssted tilstande, inkl. 2.510 dødsfald
- 558 Lever og galdeveje, inkl. 33 dødsfald
- 6.948 Immunsystems lidelser, inkl. 42 dødsfald
- 19.780 Infektioner og angreb, inkl. 834 dødsfald
- 7.204 Skader, forgiftning og proceduremæssige komplikationer, inkl. 124 dødsfald
- 4.721 Stofskifte- og ernæringsforstyrrelser, inkl. 164 dødsfald
- 88.638 Forstyrrelser i bevægeapparatet og bindevæv, inkl. 103 dødsfald
- 386 Neoplasmer godartede, ondartede og uspecificerede (inkl. Cyster og polypper), inkl. 26 dødsfald
- 114.125 Nervesystemslidelser, inkl. 902 dødsfald
- 478 Graviditet, puerperium (barselssengs) og perinatale (fødsels) forhold, inkl. 18 dødsfald
- 124 Produktproblemer
- 11.148 Psykiske lidelser, inkl. 117 dødsfald
- 2.005 Nyrer og urinveje, inkl. 132 dødsfald
- 3.597 Reproduktionssystem og brystlidelser, inkl. 2 dødsfald
- 27.121 Luftvejs, thorax (bryst og brystkasse) og mediastinum (mellemhinden, en del af lungehinden) lidelser, inkl. 989 dødsfald
- 30.404 Hud- og subkutane vævssygdomme, inkl. 79 dødsfald
- 979 Sociale forhold, inkl. 12 dødsfald
- 392 Kirurgiske og medicinske procedurer, inkl. 21 dødsfald
- 17.231 Karsygdomme, inkl. 332 dødsfald16

Samme skadetyper er registreret for Moderna (4.605 døde og 157.802 skader), Vaxzevria (AstraZeneca, 3.871 døde og 852.616 skader) og Johnson & Johnson (601 døde og 44.486 skader).

Men det bekymrer ikke vores politikere der med hjælp fra psykologisk overgreb, ubekymret beordre alle fra vugge til grav vaccineret. I et dokument fra Udenrigsministeriet kaldt "Danmark Stedet I Europa For Kliniske Forsøg", praler de danske politikere med pøblen - dig og mig, som var vi dyr til salg på et dyrskue. Under et reklamefremstød med titlen "Top ti grunde til at vælge Danmark" På side 7, punkt 8 skriver de:

8. De bedste kliniske testemner
Danske patienter og raske forsøgspersoner til kliniske forsøg, identificeres og overvåges let. De er højtuddannede og generelt positive over for deltagelse i forskning.18

Danske politikere er stolte over os, vi danske, intelligente, højtuddannede forsøgsrotter. For vi klapper hælene sammen i videnskabens navn, og slagter hvad end der befales for at adlyde, om det er helbred, frihed, økonomi eller samfund - eller alt på en gang.

Det må siges én gang til: "Den kloge ser Faren og søger i Skjul, tankeløse går videre og bøder".

1 "WHO: No Guarantee COVID Vaccines Will Prevent People From Being Infected", The Defender, d. 15-01-2021
2 "Vaccinated Israelis may need to quarantine because of Delta variant", Businessinsider, d. 24-06-2021
3 "Har vaksinert over halvparten av befolkningen – smitten likevel ute av kontroll", VG, d. 26-06-2021
4 "Nearly 4,000 fully vaccinated people in Massachusetts have tested positive for coronavirus", Boston Herald, d. 16-06-2021
5 "Professor Christine Stabell Benn advarer mod at vaccinere børn og unge", YouTube, d. 24-06-2021
6 "70 smittede i Norge efter udbrud med Delta-variant - International", Jyllands-posten, d. 18-06-2021
7 "Tallet på døde av vaksinen overskrider nå tallet på døde av covid-19.", Steigan.no, d. 23-04-2021
8 "All Covid-19 vaccines are essentially USELESS against new mutant 'Delta Variant'", Pandemic News, d. 25-06-2021
9 "SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England", Public Health England, d. 25-06-2021
10 "Smittetallet i Indien er faldet med 90 procent, og ingen kan forstå hvorfor", TV 2, d. 03-02-2021
11 "COVID cases in India drop after government promotes 'Trump drugs'", WND, d- 17-05-2021
12 "Explore the global data on confirmed COVID-19 cases", Our World In Data, d. 12-07.2020
13 "Impact of COVID Vaccinations on Mortality", YouTube, d. 13-05-2021
14 "Health Profile: India", World Health Rankings, d. 11-07-2021
15 "CDC Adds Over 2000 Deaths Associated with COVID-19 Shots in One Week – 917 Unborn Baby Deaths", World Health Rankings, d. 11-07-2021
16 "17,503 DEAD, 1.7 Million Injured (50% SERIOUS) Reported in European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots", Health Impact News, d. 08-07-2021
17 "Forkert tolkning af dødsfald", Statens Serum Institut, d. 19-05-2021
18 "Denmark The Place In Europe For Clinical Trials", Udenrigsministeriet


Debat: Det fallerede, globale vaccineforsøg

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

 • Hanne Kirchheiner
  d. 14-07-2021; kl. 12:54

  Tak for et vigtigt indlæg med mange henvisninger!

 • Nielsen
  d. 14-07-2021; kl. 09:46

  Du trænger helt sikkert til at blive opd. Der er IKKE så mange døde AF vaccinen. Mener du, det ikke er normalt, at gamle mennesker på 85, 90 eller 95 år dør? De betænkelige vacciner fex Astrazenika o JogJ bruges ikke mere i DK. Det er bare 'en af tingene, du ikke har ret i. Med stor betænkelighed og mange gange i bøn og vejledning hos Gud vor Far, bøn om indsigt, fik jeg en Gud given fred i at blive vaccineret. Dem der alligevel bliver smittet med corona, får et meget mild forløb, siger erfaringer. Der er gudfrygtige experter, der anbefaler os at blive vaccineret. Og som troende kristne, er vi dækket ind under Kristi blod. 
 • Kim Andersen
  d. 14-07-2021; kl. 09:59

  Hej Nielsen.

  Det er helt normalt og almindeligt at gamle mennesker dør - og det gør de både af vaccinen og af Corona.

  Jeg siger ikke at AstraZeneca og Johnson & Johnson bruges i Danmark. Dødstallene er ikke kun for Danmark, men for alle EU's 27 lande, hvor de vacciner fortsat bruges. Desuden vaccinerer danske firmaer fortsat med de aflagte AstraZeneca vacciner.
  Du er velkommen til at være de artikler jeg citerer overhørige. Det er dit valg.
 • Nielsen
  d. 14-07-2021; kl. 10:11

  Undskyld, det var ikke klart for mig at det var hele EU. Nogle påstår, at der er 4400 døde i DK efter vaccinen. Men de sætter sig ikke ind i dødstallene. Alle dør efter de er vaccinerer. Man vaccinerer ikke døde. Det undrer mig, du ikke spørger danske experter f. ex Kristian Weise, han er aktiv kristen. 
 • Kim Andersen
  d. 14-07-2021; kl. 11:11

  Jeg tror ikke du forstår alvoren af situationen. Ingen af vaccinerne er godkendt endnu, for de er stadig under fase 3 test, som har gjort hele verden til ufrivillige testpersoner. Ingen har nogen som helst ide om hvad der sker når der kommer nye mutationer eller virusser, samtidig gøres der alt for at undertrykke information om dødstallene efter vaccinerne - jo længere tid der går fra vaccine til død, jo lettere bliver det at afkoble vaccine fra årsag og virkning. Med tiden kommer det også frem hvad det er der gør vaccinerede magnetiske, og hvad det gør ved kroppen.

  Én ting er sikkert. Den "vaccine" der udbredes over hele kloden, som får kroppens celler til at producere spike-proteinet fra Wuhan, som er længe væk, den er ubrugelig i fremtiden, og kontinuerlig vaccination, der fortsat sprøjter skidt ind i verdens befolkning, det er nu nødvendigt. Og "vaccinen" giver kun 20% immunitet, og det er rettet imod spike-proteinet, mens den naturlige smitte giver 100% da alle virussens proteiner læres at kende.

  For folk der spiser vitaminer og mineraler der styrker kroppens immunforsvar, så er Corona intet problem, og de står langt bedre imod når der kommer nye varianter.

  Ang. de 4.415 registrerede døde i Danmark. Det er så sjusket behandling af dataene. Serum Instituttet skriver:

  "Siden årsskiftet er 2.423 mennesker døde inden for 30 dage efter 1. vaccine stik, mens 1.992 er døde inden for 30 dage efter 2. vaccine stik. Disse tal er fejlagtigt blevet udlagt som om, at disse mennesker er døde af vaccinen. Men det er ikke korrekt... Statens Serum Institut kender ikke dødsårsagerne, men da der i langt overvejende grad er tale om gamle mennesker og udsatte borgere, så vil dødsårsagerne givetvis også være de helt normale for grupperne. Det er altså forkert at konkludere at de i alt 4.415 mennesker er døde af vaccinen."

  De kender ikke årsagen, men ved det er forkert at sige de er døde af vaccinen? Gjorde man det samme med Corona, så havde der ikke været grundlag for nogen krise! Det er lige så forkert at konkludere at de ikke er døde af vaccinen.
 • nielsen
  d. 16-07-2021; kl. 14:13

  Jeg tror, den kristne læge, har noget større indsigt i coronaen og vaccinen, end du har, med mindre du er expert i mikroorganismer og medicin. Dette er fra Politikend.16.juli


  Det er en helt andensygdomsbyrde, vi har 
  haft med covid-19, end 
  det vi plejer at se med influenza«

  Knap 16.000personer har været indlagt med corona i Danmark. Det svarer til 5,2 procent afdet samlede antal smittede. For de fleste har corona været primær årsag.
  SUNDHED16.JUL. 2021 KL. 06.16
  CORONA­VIRUS
  ·         
  Coronavirus
  Politiken opdatererløbende to overbliksartikler.
  En medinformationer om smitte-og dødstal, indlæggelser, vaccinationskalender osv. for Danmark.
  Og en, dergennemgår og sammenligner smitte-og dødstal, tests og vaccinationer ialle verdens lande.
  START DAGEN MED ET GRATIS OVERBLIK
  Vi samler de vigtigste nyheder, mens du sover. Voresmorgenfriske journalister er ved tasterne alle hverdage, hvor du kan modtagePolitiken Morgen-nyhedsbrevet klokken 7.

  Øverst på formularen


  Tilmeld

  Nederst på formularen


  Det er efterhånden halvandet årsiden, at der for første gang blev konstateret smitte med coronavirus iDanmark. Siden virusset blev fundet på dansk jord, har 15.824 personer væretindlagt med coronavirus på et af landets hospitaler.
  Det svarer til 5,2 procent af dei alt 303.469 smittetilfælde, som er blevet bekræftet under epidemien. Detviser de seneste tal fra torsdag fra Statens Serum Institut (SSI).
  Ifølge Christian Wejse, læge oglektor i infektionssygdomme på Aarhus Universitet, er tallene udtryk for, atder under corona har været »en væsentligt større« sygdomsbyrde i samfundet, endvi er vant til at se med for eksempel influenza.
  »Jeg synes, det er alvorligt, atder er så mange, som er blevet indlagt. Det er langt under én procent, derbliver smittet med influenza, som bliver indlagt. Så det er en helt andensygdomsbyrde, vi har haft med covid-19, end det vi plejer at se med influenza«,siger han.
  Det er kvinder og mænd, piger ogdrenge, i alle aldersgrupper, som har været indlagt.
  Indlæggelser i allealdersgrupper
  I begyndelsen var størstedelenaf de indlagte ældre og sårbare. Men i takt med at flere af dem er blevetvaccineret, har billedet ændret sig, og de indlagte har i stigende grad væretyngre.
  Kigger man på tallene fra SSIhar mange af de indlagte haft underliggende sygdomme. Det gælder for 56procent, som altså kan have haft en lunge- eller hjerte-kar-sygdom, sukkersygeeller svær overvægt.
  Uanset hvem der er blevetindlagt, har corona dog i langt de fleste tilfælde været den primære årsag tilindlæggelserne. Det vurderer Åse Bengård, der er ledende overlæge ved Afdelingfor Infektionssygdomme på Rigshospitalet.
  »Det er klart, at der har væretakut- og traumemodtagelser, der har taget imod folk, og skulle der så vise sigat være en positiv coronatest, håndterer man også det, men det er trods alt etfåtal. Hvis man er indlagt med corona er det – i hvert fald i øjeblikket – kun,fordi det bidrager til, at man skal være indlagt«, siger hun og tilføjer, atindlæggelserne særligt skyldes vejrtrækningsproblemer.
  Ud over de aldersgrupper, somdominerer indlæggelsesstatistikkerne, har tiden man har været indlagt, ogsåværet noget, som har ændret sig undervejs i epidemien.
  Indlæggelserne er typisk blevetkortere, og det skyldes både en anden sammensætning af indlagte, men også atman er blevet klogere på, hvordan man behandler sygdommen, siger Åse Bengård.
  Christian Wejse vurderer, at desmittede i gennemsnit har været indlagt under en uge. Andre har kun haft behovfor at være indlagt én dag. Meget få har været indlagt i måneder.
  »Der er ikke altid nogen særligårsag. Vi har hele tiden haft nogle, som er blevet indlagt uden nogen som helstforudbestående sygdomme. Vi har også haft 90-årige demente med mangeforskellige sygdomme, som har haft et meget mildt forløb, så det er ikke altidså let at forudsige, hvordan det kommer til at gå«, siger han.
  ritzau
   

 • Kim Andersen
  d. 17-07-2021; kl. 06:56

  Jeg forstår ikke din pointe med den artikel - hvordan relaterer den sig til vaccinerne? Den taler om at som de ældre er blevet vaccineret, er der færre ældre der er blevet indlagt. Den forholder sig ikke til de mange tusinder der er blevet skadet og døde, eller vaccinernes effektivitet over for nye varianter.
 • nielsen
  d. 17-07-2021; kl. 11:09

  Jeg delte ovenstående fordi: Der deles SÅ mange falske påstande omkr. corona af jer, der deler falske påstande om vaccinen. Der er en del, der kalder sig kristne, der deler usande oplysninger omkring corona og coronavaccinen. Det troede jeg ikke, man måtte. Men heldigvis er vi rigtig rigtig mange troende kristne, der evner at sætte os ind tingene. Vi har også evner til at sætte os ind i tingene. Vi prøver at adskille den åndelige verden med den videnskabelige verden. Og vi er ikke blinde for, at vi er i endetiden, antikrist, dyrets mærke osv osv. Og det "fantastiske" er, I er ikke engang sundhedsfaglig uddannede. Det ved jeg så ikke, om du er . Men jeg er stødt ind i en del, der udtaler sig om ting, de ikke har forstand på. Der er også set "dokumenterede" udtalelser fra fagfolk, nogle endda experter, højtrangerede experter-som endten ikke eksisterer eller slet ikke har udtalt sig, eller har udtalt sig og budskabet er blevet omskrevet til noget negativt om vacc. Tv lægen Peter Qvotrup , er blevet lagt i munden, at han advarer om vaccinen og coronan kun er en forkølelse. Dette har har aldrig sagt, siger han, tvært imod. Der har været påstande og delt materiale, som en professor i USA. Det er bare ikke oplyst, om han er sundhedsfagligt uddannet. Men værre er, der findes ingen professor med dette navn i USA. Men det deles lystigt og folk med lignende meninger som dig. Og det er faktisk alvorligt.  Sundheds mæssigt, men I deler også forkvaklede ""sandheder"" om den kristne åndelige verden. Hvorfor ikke prædike evangeliet frelse i stedet for, at begrave jer i død og helvede over os, der vælger at være med til at udryde corona .? En påstand om, at vi er døde inden for de næste 2 år. Det kan der ingen dokumentation være for. At vi bliver åndelig sløve---hvem kan bevise dette? Vi er rigtig mange, der er godt klar over, at vaccinen kun er midlertidig godkendt, men du kan læse det jeg har delt nedenstående. I er så mange "ufaglige experter" , der vildleder folk. Men nårh nej, I har studeret corona og vaccinen i over et år og har fået et syn via Helligånden, så I så hvad vaccinen indeholdt. Det ved jeg ikke, om du har.  Vaccinen har færre alvorlige bivirkninger end først frygtet. Den har større positiv effekt-end først antaget. Nej, vi kender ikke til senfølgerne, men det gør man aldrig, ved et nyt produkt. Nu kommer jeg så med fortsættelsen. 

  Sikkerhed og overvågning

  I forsøgene med COVID19-vacciner er både effekt og bivirkninger blevet testet. Selv om udviklingen af vaccinerne mod COVID-19 er gået hurtigt, er der ikke slækket på dokumentationskravene til effekt og sikkerhed. Myndighederne overvåger også sikkerheden nøje, efter vaccinerne er taget i brug. Overvågningen af en vaccine stopper aldrig, så længe vaccinen er i brug. Det gælder for al medicin. Overvågningen starter allerede ved de første tidlige forsøg i laboratoriet og i dyreforsøg, og den intensiveres under forsøgene med mennesker. Forsøg på mennesker, også kaldet kliniske forsøg, er inddelt i tre faser, så sikkerheden kan kontrolleres tæt og på forsvarlig vis.  Forsøgene med vacciner mod COVID-19 har været de største medicinforsøg i verdenshistorien, målt på antallet af forsøgspersoner. Titusinder af forsøgspersoner har testet vaccinerne mod COVID-19 i forsøg verden over. Alle forsøgspersoner er både blevet fulgt tæt under forsøgene og følges et år efter, forsøgene er slut.  For at en vaccine skal kunne godkendes, må bivirkningerne ikke være værre end sygdommen Ligesom al anden medicin kan COVID-19-vacciner have bivirkninger. Det afgørende er, at de bivirkninger, vaccinen kan give, ikke må være værre end de symptomer og den sygdom, som vaccinen skal forebygge. Det er den afvejning, som det europæiske medicinalagenturs uafhængige fageksperter kigger på, når de skal vurdere, om vacciner mod COVID-19 kan godkendes. De kendte bivirkninger ved en godkendt COVID-19-vaccine vil fremgå af indlægssedlen. De fleste vacciner kan medføre midlertidig rødme på indstiksstedet eller let hovedpine i nogle dage efter vaccinationen.  Særlig overvågning af sikkerheden efter vaccinen er godkendt og taget i brug Lægemiddelstyrelsen registrerer, overvåger og vurderer indberetninger om formodede bivirkninger i Danmark. Nye vacciner og ny medicin bliver overvåget nøje. Det gælder også for COVID-19-vaccinerne, som Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Statens Seruminstitut har forberedt sig særligt på, fordi rigtig mange er blevet og skal vaccineres inden for en relativt kort periode. Læger, tandlæger, behandlerfarmaceuter og jordemødre skal de første to år, efter vaccinen eller medicinen er taget i brug, indberette alle formodede bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen, som deres patienter oplever. Herefter er det alene alle formodede alvorlige eller uventede bivirkninger, der skal indberettes. Andre sundhedspersoner, patienter og pårørende kan indberette alle formodede bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen. Dette gælder for alle lægemidler, herunder også COVID-19-vacciner. Vaccinerne overvåges i hele EU Lægemiddelstyrelsen samarbejder med bl.a. lægemiddelmyndighederne i EU, det europæiske medicinalagentur EMA og verdenssundhedsorganisationen WHO om overvågning af sikkerheden ved COVID-19-vaccinerne. Lægemiddelmyndighederne og vaccineproducenterne indberetter formodede bivirkninger til EMA, hvorfra der er adgang til indberetninger om formodede bivirkninger i hele EU/EØS og i tredjelande. Lægemiddelstyrelsen overvåger og vurderer i samarbejde med de andre europæiske lægemiddelmyndigheder, om der er signaler om nye eller ændrede risici ved vaccinerne i den europæiske bivirkningsdatabase. Der vil også blive foretaget fælles europæiske vurderinger af sikkerheden ved vaccinerne i forbindelse med periodiske sikkerhedsopdateringer, der skal indsendes af vaccineproducenterne med fastsatte intervaller. Her vurderer fageksperter fra lægemiddelmyndighederne i EU-landene, om der er nye oplysninger, der f.eks. gør, at der bør justeres i indlægssedlen. Herefter tager EU-Kommissionen stilling til, hvad der skal ske. Bivirkninger

  Hvis du bliver vaccineret mod en sygdom, er det almindeligt, at du kan opleve bivirkninger som f.eks. rødme ved indstiksstedet, feber og muskelømhed. Der kan også opstå alvorlige bivirkninger i sjældne tilfælde. Myndighederne holder nøje øje med vaccinernes sikkerhed både før, under og efter, at de godkendes. Når du bliver vaccineret mod COVID-19, nedsætter du risikoen for selv at blive smittet og blive syg. Ligesom med al anden medicin kan COVID-19-vacciner også give mulige bivirkninger. Hyppigst i form af rødme og ømhed ved indstiksstedet og forbigående feber. Før en vaccine godkendes, er den testet i store forsøg med titusindvis af forsøgspersoner. For at en vaccine mod COVID-19 kan blive godkendt, er det afgørende, at den beskytter mod sygdommen, og at de bivirkninger, vaccinen kan give, ikke er værre end de symptomer eller den sygdom, som vaccinen skal forebygge.  

  Vaccinerne overvåges nøje

  Selvom vaccinerne mod COVID19 er udviklet hurtigere end vanligt, er der foretaget den samme grundige gennemgang af dokumentationen. Forsøgene med vaccinerne mod COVID-19 er de største i verdenshistorien. Den samlede erfaring med vaccinerne er indsamlet over kortere tid end vanligt, fordi udviklingstrinene er foregået parallelt. Man kan ikke udelukke, at der kan optræde uventede bivirkninger, men fra andre vacciner ved man dog, at næsten alle bivirkninger efter vaccination indtræder inden for de første seks uger, og at det er meget sjældent, at de indtræder senere. Lægemiddelmyndighederne overvåger også vaccinerne nøje efter, at de er godkendt, sådan at man kan reagere, hvis der viser sig at være øget risiko ved vaccinen. Det kan f.eks. være bivirkninger, der ikke viste sig i forsøgene, eller det kan være kendte bivirkninger, der forekommer hyppigere end i forsøgene. Overvågning sker blandt andet ved hjælp af bivirkningsindberetninger fra borgere og sundhedspersoner. Hvis du er sundhedsperson kan du indberette formodede bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen via Meld en bivirkning ved COVID-19-vaccine – for sundhedspersoner.

 • Kim Andersen
  d. 17-07-2021; kl. 21:33

  Jeg synes ærligtalt du sludrer. Du kræver at det kun er faglige eksperter der må udtale sig, og dog tillader du dig at bedømme de kilder jeg citerer - endog at dømme det jeg siger som usandt. Er du ekspert? Jeg mener jo det er noget sludder at give al magten til eksperter og blindt følge dem - for er det eksperten der taler i øst vi skal tro, eller eksperten der taler i vest? De har jo været uenige fra begyndelsen. Det kræver at vi selv gennemgår tingene og tænker selv, og det kan vi gøre uden at blive udråbt som eksperter.

  Du skriver "Vaccinen har færre alvorlige bivirkninger end først frygtet" - Vaccinen er fortsat i fase 3 test, knapt et år er gået, og ingen har nogen ide om hvad der sker om 3, 5 eller 10 år. Hvad har forventningen til bivirkninger været, siden der er færre alvorlige bivirkninger? - og det er da skræmmende hvis de havde forventet sig det værre, og så alligevel tvunget skidtet i befolkningen.

  Du mener jeg er faldet for misinformation, og jeg mener du er ført bag lyset af censur. 

  Jeg fornemmer ikke du har læst hvad jeg skriver - det er anerkendte kilder og jeg citerer, og at du er uenig, kan jeg jo ikke gøre mere for at afhjælpe end at skrive hvad jeg har gjort.
 • Nielsen
  d. 17-07-2021; kl. 23:19

  Tak for dialog 
 • Kim Andersen
  d. 18-07-2021; kl. 20:26

  Lige en sidste hjælp til dig, fordi jeg faldt over den her video, som er en hurtig gennemgang af ting jeg tænker du ikke selv er faldet over.

 • Nielsen
  d. 18-07-2021; kl. 20:47

  Jeg skal nok se videoen. Nu lyder det nok som om, jeg overhovedet ikke har haft tanker, bekymringer omkring.  Jeg har bedt meget over det. Jeg er ikke blåøjet. Jeg har virkelig bedt om visdom og indsigt. Jeg har lagt det hele i en Guds hænder og lagt mig selv i Guds hænder og det har jeg fred i. Jeg er sundheds uddannet og kigger også på det med disse øjne. Jeg har tillid til de mennesker, jeg kender inden for systemet.
  Når man har, som jeg, set sundhedsvæsenet i Nigeria, så er jeg tryg ved det danske sundhedsvæsen. Og jeg mener, vi kan være trygge. Der er så meget kontrol og test af al medicin. Der er altid bivirkninger ved medicin/vacciner. Men nu vil jeg ønske dig Guds fred og alt godt. 
 • Kim Andersen
  d. 18-07-2021; kl. 21:03

  Jeg har også stor tillid til sundhedsvæsenet, og har fået god hjælp som jeg er taknemmelig for, når jeg og familien er kommet galt afsted.

  Men vaccination for Covid-19 har ikke så meget med sundhedsvæsenet at gøre. Det er en global ting, alle lande, inkl. Nigeria vaccinerer befolkningen uden at kende konsekvenserne af vaccinen - uden at kende indflydelsen på vores innate immunsystem. Der er unødigt pres på befolkningsgrupper med coronapas/frihedspas, for at få dem til at tage vaccinen, selvom de ikke har brug for det.

  Hør hvad Allan Randrup Thomsen siger, der er "dansk professor i eksperimentel virologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Der skulle han stå i spidsen for en undersøgelse af, hvordan vira bekæmpes af immunforsvaret, samt om man kan anvende vira i bekæmpelsen af sygdomme"Relaterede nyhedsblogs

Corona [82]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]