Antikrist skildret i FN

Lagt på d. 17/12-21


Udskriv


Det er næsten ikke til at begribe. Men igennem billeder fra både græsk mytologi og Åbenbaringsbogen, viser EU og FN hvad der står bag dem. I WHO og tvangs-vaccination - Antikrist går snart på scenen. citerer jeg passager i Bibelen der afslører for os, at der står åndelige fyrster, i sidste ende Satan selv, bag de verdslige magter. Og det skinner igennem flere steder, for alle der kender billederne.

I en 17 år gammel artikel, fortæller jeg om den Nye Verdensorden, og viser hvordan EU blev oprettet med billeder der skildrer voldtægten af Europa, hvor Zeus (Satan) forklædt som tyr, bortførte Europa og voldtog hende. Mønter, sedler, magasiner, plakater - og ikke at forglemme Europarådets plakat "Europa, mange sprog, en stemme" skildrer Europas undergang. Bemærk hvordan Babelstårnet er omringet af det der ligner parlamentsbygningen i Bruxelles, med elleve fem-takkede stjerner der symboliserer den sataniske medes ged - at dyret er ved magten. Elleve stjerner ligesom Bibelen skildrer ti horn, hvoriblandt det ellevete - Antikrist - bryder frem. Det arbejde med at danne en verdensorden imod Gud, som Nimrod ikke lykkes med i Babel, hvor Gud spredte folket ud i verden med sprogforvirringen, det genoptog Satan med projektet Europa Unionen.

Ligeledes er det med FN i New York, der huser statuen med manden der smeder sværdet om til et plovjern, jf. Es. 2:4, eller pistolen med knude på - billeder der symboliserer "fred og sikkerhed". Bid mærke i de ord.

Men der er endnu en statue - en jaguar med et løvehoved, ørnevinger, bjørnepoter, dragehale og takker på ryggen, nærmest som Daniel Johannes beskriver Antikrist.

Daniel så fire verdensriger, "Det første så ud som en Løve og havde Ørnevinger... det næste i Rækken, så ud som en Bjørn... endnu et Dyr; det så ud som en Panter og havde fire Fuglevinger på Ryggen og fire Hoveder... et fjerde Dyr, frygteligt, skrækkeligt og umådelig stærkt; det havde store Jerntænder" (Dan. 7:4-7). Daniel ser det Babyloniske rige, det Medo-persiske rige, det Græske rige og det Romerske rige. Johannes bliver forklaret om verdensrigerne at, "De fem er allerede faldet, den ene er der, den anden er endnu ikke kommen, og når han kommer, skal han kun blive en kort tid" (Åb. 17:10). 

De fem er faldet, dvs. det ægyptiske, assyriske, babyloniske, medo-persiske og græske rige, mens det ene der er, eller nærmere var, på Johannes' tid, var romerriget, og så er der dette der endnu ikke er kommet, men som skal være en kort tid. Vi ser dette rige formes nu, hvor den gamle verden nedrives med løgnene om Corona og klimaforandring, der danner et narrativ om at vi er nødt til at favne en ny normal, der indeholder FN's 17 klimamål - vejen til fascisme og kommunisme. 

Skulle man lave en illustrativ sammenfatning af disse billeder, der skildrer verdensrigerne, som allesammen kulminerer i det sidste verdensrige - dyret, som Johannes siger, "dyret, som har været og ikke er mere, er selv den ottende og er dog af de syv og går sin undergang i møde" (Åb. 17:11), ville det se således ud:


"Og dyret, som jeg så, lignede en panter, og havde fødder som en bjørn og gab som en løve; og dragen gav det sin kraft og sin trone og stor magt." (Åb. 13:2). 

På FN's Twitter står der følgende tekst:

En vogter for international fred og sikkerhed står på Visitor's Plaza uden for #FN-hovedkvarteret. The Guardian er en fusion af jaguar og ørn og doneret af regeringen i Oaxaca, Mexico1

Det er ikke en fuldstændig skildring, og man kan diskuttere hvor præcist det er - er det et panter hoved eller et løve hoved - er det bjørneklør eller panterpoter. Skaberen af værket er formodentlig ikke klart over at han har lavet en statue, der ligner det, Bibelen siger skal komme i denne tid, og har med stor sandsynlighed ubemærket fået inspirationen fra den åndelige verden. Der er det der ligner en løve, en panter, en bjørn, ørnevinger, der er drage-takker på ryggen og ud på halen, jerntænder - elementer fra alle verdensrigerne inkl. Satan selv der som dragen giver magten til det hele. 

Hvad er det Paulus lærer os om denne tid? "Når de siger: »Fred og ingen fare!« da er undergangen pludselig over dem ligesom veerne over den frugtsommelige, og de skal ingenlunde undslippe" (1. Tess. 5:3) - eller "Fred og Tryghed", som den gamle danske 1871 oversættelse siger. 

Vi ser hvordan magterne og myndighederne, der er marionetførere bag verdensmagterne, skinner igennem og materialiseres som var det fortidens afguder. Derfor er det heller ikke underligt at samme personage, Dyret, skildres på Prince Charles våbeskjold. 


Prince Charles står bag løgnen om den globale opvarmning2, og han samarbejder med World Economic Forum om den Store Nulstilling - om ikke han er selve bagmanden, og han er i det hele taget indædt fortaler for total omvæltning af verden, under foregivelse af bekymring for klimaet. Statuerne knytter enderne sammen for os.

Skitserne til den sidste tid er ikke bare trukket op, de er farvelagt, trykt og parat til global fremvisning. Dyret skildres ved FN og uden tvivl er personen der tager rollen som dyret, levende og klar til at tage sin position i tidens afslutning. Jesus kommer snart!

1 "United Nations Photo", Twitter, d. 09-11-2021
2 Se mere i Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt


Debat: Antikrist skildret i FN

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

EU [50]; FN [36]; Tidens ende [78]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2021

- Israel har svær sygdom blandt vaccinerede [17-11-21]
- Patienter med brækkede ben, kræft og psykisk syge tæller som coronaindlagte [17-11-21]
- Taiwan suspenderer anden runde af Pfizer COVID-vacciner til børn på grund af hjerteproblemer [17-11-21]
- Waterford bydistrikt har statens højeste andel af Covid-19-infektioner [16-11-21]
- Gibraltar, 100% vaccinerede må aflyse julen [16-11-21]
- Endnu en påmindelse om Covid-19 vaccinens ineffektivitet [14-11-21]
- SARS-CoV-2 spikeprotein svækker DNA-skadereparation [14-11-21]
- CDC kender ikke til naturligt smittede der smitter igen [12-11-21]
- Vaccinebivirkninger skyldes negative forventninger [12-11-21]
- Regeringens coronaløgne er Satans løgne. [09-11-21]
- Covid-19 vaccinerne begynder at bide fra sig [04-11-21]
- En lille opmuntring til os der længes efter at Jesus kommer [30-10-21]
- Slettet regeringsrapport fejrer at pøblen elsker at føje sig [30-10-21]
- Hungersnød i en verdensorden af knaphed [27-10-21]
- Paven tydeliggør sin kommende rolle som falsk profet [22-10-21]
- Influenza sæson – hellere influenza end vacciner gennemsyret af løgn [09-10-21]
- Heunickes perfekte storm [28-09-21]
- Den vacciofile Sundhedsstyrelse tyer til New Age [26-09-21]
- William (Bill) Cooper 2001: Vaccinen introducerer sygdommen [23-09-21]
- Også Tyske, Østrigske og Amerikanske forskere har fundet metalfragmenter i covid-19 "vaccinerne" [21-09-21]
- Næsten 17 gange flere døde af influenza, end af Covid-19! [08-09-21]
- Vaccinen virker ikke, Pfizer supplerer nu med piller [04-09-21]
- Japan og Spanien har opdaget "fourenede" Covid-19 vacciner [29-08-21]
- Corona og klima - fantasi er ikke videnskab [28-08-21]