Vend om

af Kim Andersen
Lagt på d. 16/02-02


Udskriv
Oversigt


I denne ”sidste dage” tid, hvor mørket sluger alt hvad det kan få lov til at sluge, er det vigtigt at tage kampen op mod djævelens angreb.

Over alt lurer farerne.
Og man kan hurtigt komme til at føle sig ekstremistisk, religiøs eller fanatisk, når man skal tage de ting op, som rent faktisk er djævelens taktik, for at trække os og vores børn væk fra Gud, og hindre dem i at forstå Guds rige.

De farer jeg taler om, er film i biograferne, udsendelser i tv, computerspil, reklamer, video film osv.

I denne tid, hvor Harry Potter, Pokémon, Ringenes Herre, Excorsisten osv. bliver reklameret op, som noget man bare ikke må gå glip af, kræver det faktisk en kamp for at holde djævelens manipulation på afstand.

Dengang jeg var barn, var det E.T., og Superman osv.
Dengang stod jeg fuldstændig uforstående over for, hvorfor jeg ikke måtte se det, når alle andre børn måtte. Jeg forstod ikke at det ville vise mig et alternativ til Jesus. Superman kunne rede verden og E.T. er en figur, som kan erstatte troen på Gud, med troen på rumvæsner fra en anden planet.
Det lyder måske mærkeligt, men det behov mennesket har, for at tro på noget større, gør satan alt han kan for at udfylde med alt andet end Gud.

I dag, er der ikke noget mystisk eller mærkeligt ved Superman eller E.T. Men det var begyndelsen eller forstadiet til hvad vi står overfor i dag.
Havde man kommet frem med Harry Potter dengang, så ville skidtet have talt for sig selv. Men igennem en lang årrække, er vi blevet vænnet langsomt til, at verden er fyldt med disse ting. Vi er ikke længere mistænksomme eller bange for det okkulte, men ser det som spændende og interessevækkende at se på, såvel som at deltage i.

Voksne bliver måske ikke påvirket så meget af filmene. De er meget mere lukkede for de åndelige ting. Men børn er som en åben bog. De kan ikke altid skelne mellem fantasi og virkelighed, og kan slet ikke gennemskue den dybere mening med hvad de ser.
Men i og med de er mere åbne, er de som ler i satans hænder.

Bibelen siger, at vi skal være som børn overfor Guds rige.
Børn tager ganske enkelt imod hvad de får – om det er godt eller dårligt.
Nu er satan af den natur, at han ikke venter på at mennesker tager imod, men han tvinger sig ind de steder han kan komme til. Ved at man hengiver sig til, eller bare leger lidt med det okkulte, gør man plads til djævelen og hans dæmoner.

Reklamer og div. udsendelser i tv, er fyldt med løssluppenhed i form af nøgne kvinder og mænd, fræk og pervers tale og oprør mod det man burde have respekt for. Selv reklamer på busser og reklamesøjler osv. er beklædt med disse ting.
Tager man en børne CD, er indholdet skiftet ud fra børnesange til pop med stærke seksuelle tekster. Eks. Barbie girl. Barbie er en dukke, et legetøj, så det må jo lige være noget til en børne CD. Men lyt til hvad de synger, det er jo ikke utydeligt at de synger om sex.
Dette sprog og denne holdning giver sig også til kende blandt de kristne når de taler om Gud. Gud er sej, Gud er cool – Jesus freak, Gud styrer for vildt. Sågar, Gud sparker røv er jargonen blandt unge kristne.

Gud er ikke sej eller cool og sparker ikke røv. Han er almægtig, stor, Han er kongernes Konge og herrernes Herre. Han er verdens skaberen, ved hvem vi kan få frelse. Han er Gud, vejen, sandheden og livet. Han fortjener som den eneste i hele universet ære, tilbedelse, ophøjelse, lovsang, vort liv og meget mere. Trods Han er sådanne en mægtig Gud, har Han så meget kærlighed til os, at Han tillader os at kalde Ham Far. Vor Fader i Himmelen. Han fortjener ikke at vi skal være smarte på verdens præmisser og nedgøre Hans status eller person ved at lade smarte ord og betegnelser vælte over Ham. Bare for at være med på verdens jargon. Jesus freak er direkte blasfemisk. En freak er en person som er sindssyg og ude af kontrol. Det er absolut ikke at sammenligne Jesus med!

Hvis man ikke er vågen, vil det lige så langsomt få os til at slappe af og være ukritiske. Vi vænner os til at flirte med urene ting. Den afslappende og ukritiske holdning, vil langsomt vise sig på andre områder, så vi langsomt men sikkert bliver vænnet til at træde væk fra retfærdighedens vej, hvor Helligånden er vores samvittighed, vejleder og hjælper, til at se satans angreb.
Når man kommer væk fra den vej, bliver man forblændet og bedøvet så man ikke kan gennemskue farerne i disse ting.

Denne ukritiske og slappe holdning, er også sluppet ind blandt de kristne i kirkerne i dag. Og er skyld i at de kristne flirter med åndelige ting, som ikke kommer fra Gud. De er vant til at lytte på satans løgne, som siger ”Tag det dog roligt. Der er ikke noget at være bange for. Det er jo bare…. – se de andre kirker gør det også, det er klart at det er Gud, gå ikke glip af dette” osv, osv.
Det som Bibelen siger, at vi skal bedømme om ånderne er fra Gud, er der færre og færre der er i stand til, på grund af deres forblændelse!

Djævelen er ekspert til at forklæde mørkets ansigt i lyse og venlige skikkelser.
Harry Potter er jo bare en sød lille dreng, med en gave til at trylle osv.
Ringenes Herre, er bare en spændende fantasihistorie, hvor det gode bekæmper det onde – ligesom i virkeligheden.
Men det påvirker alt sammen din tankegang, og er lavet direkte for, at dem som ser det, skal trækkes væk fra Guds rige. De folk som ikke kender Gud, bliver frarøvet evnen til at tage imod Gud, hvis de møder ham. Folk bliver bekendt og fortrolig med det okkulte, og derved fremmed over for Guds rige. Det er umuligt at være under påvirkning af mørkets magter, og samtidig få åbenbaret Guds sandheder, om de ting som betyder noget i evigheden. Synd, dom, retfærdighed, sandhed, kærlighed osv. Harry Potter, satan og alt andet forgår. Det er kun de ting der hører Guds rige til, som består.

5 Mos 18,9 - 13
Når du kommer ind i det land, som Herren din Gud vil give dig, må du ikke lægge dig efter at gøre de afskyelige ting, som folkene dér gør. Hos dig må der ikke findes nogen, som lader sin søn eller datter gå gennem ilden, ingen, der driver spådomskunst eller trolddom, ingen, der tager varsler, ingen, der bruger magi, ingen, der udtaler besværgelser, spørger dødemanere eller sandsigere til råds eller søger orakel hos de døde. Herren afskyr enhver, som gør den slags, og på grund af den slags afskyeligheder vil Herren din Gud drive folkene bort foran dig; udadlelig skal du være over for Herren din Gud.


Det som mange film, bøger, spil osv. underviser i dag, er trolddom, magi, spådom og samvær med døde. Når mennesker dyrker disse ting, kan Gud ikke velsigne hverken menneskene eller deres land. Derfor medfører disse afskyelige gøremål at homoseksualitet, abort, mord, sygdom osv. forøges kraftigt. Denne form for satanisme, at man giver sig hen til det okkulte igennem film, spil, musik og hvad der ellers er af input, fremmer øjensynligt satans rige og plan, mørket tager til, mens Guds rige og velsignelse svinder ind. Kun hos dem som holder sig fri af disse ting, vil Guds sandhed, sundhed, kærlighed og meget mere findes.

Vi må se os selv som Kristi brud.
Det er bedrøvende for Gud at se, at vi flirter med alle de andre ”kærester” vi har haft igennem tiden, eller nye ”kærester” vi får øje på.
Vi er nødt til at holde os til Jesus, hvis vi vil være Hans brud. Han accepterer ikke at vi kommer slæbende med 5 andre mænd til brylluppet. Han vil have os helt.

Det lyder måske som en dyr pris, eller nogle vil sige at ”Det er bare en af dem der ser dæmoner over alt”, eller ”Det er fuldstændig overflødigt og overdrevent at gå op i sådanne petitesser
Men når man tør undersøge tingene, vil man finde ud af, at der foregår en nøje planlagt plan, for at få Guds eksistens ud af denne verden. Det er nemt at lukke øjnene, og kikke på de gode sider af denne verden. Men lader man sig ikke oplyse ved at undersøge hvad der egentlig foregår, er chancerne for at man selv bliver revet væk fra frelsens vej stor.

Det er ikke kun på de verdslige områder, vi skal være vågne. Ind i kirkerne og helt ind i den Bibel vi læser, trænger endetidens forvrængelse af sandheden ind.

I Den Danske Bibel, er der fatale ændringer. Eks. vis står der i Rom 8:1Så er der da nu ingen fordømmelse for dem, som er i Kristus Jesus”, hvor der i den Norske King James version står Derfor er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus, de som ikke vandrer efter kødet, men efter Ånden. Det er jo en væsentlig ændring.
I Den Danske Bibel, siger verset, at det handler om at være i Jesus Kristus, hvor den anden oversættelse siger, at man skal være i Kristus og vandre i Ånden for ikke at blive fordømt.

Det vil sige, at det er ikke nok at sige at, ”Jeg er født på ny, og er i Kristus.” Men man er nødt til at vandre efter Ånden (Helligånden). Og det går jo meget godt i spænd med at man ikke bare kan se eller høre eller gøre hvad man vil. Man er nødt til at tage afstand fra hvad der er forkert.
Denne ændring i Den Danske Bibel er bare en ud af 65.000. Og ændringen er stor nok til, at man har muligheden for at misforstå hvornår man er på rette vej eller ikke. Det er ikke noget uheld, at denne ændring er blevet lavet, eller i det heletaget nogle af de 65.000 ændringer. Det er en bevidst plan, for at de kristne skal fare vildt!
Djævelen vil have Jesu forsoning og Hans Guddommelighed skjult for os. Han hader den sejr Jesus vandt. Og det er forståelsen af disse ting som bliver ændret eller udeladt i diverse oversættelser.

Det djævelen gør, både på verdslige og åndelige områder, er at få Jesu eksistens ud af denne og den åndelige verden. Trolddom som Harry Potter, Ringenes Herre, og hvad der ellers er og kommer, har det formål at give os et substitut for Jesus og hele Guds rige.
Det gør os uafhængige af Gud og troen på Gud. En sand kristen kender at afhængigheden, tilliden og længslen efter Gud, er en væsentlig og nødvendig ting, for at holde sig til Ham. Tillader man andet at få den plads i sit liv, går man faktisk væk fra Gud. Man går ind på en vej af bedrag, løgn og manipulation, som man meget hurtigt bliver forblændet af. Satan er løgnens fader, og kan fortælle løgn så overbevisende, selvom det, hvis man kender Guds sandhed, er så åbenlyst forkert.

Mange mener – selv kristne, at homoseksualitet er en ”bygningsfejl”. Det er noget med generne osv. Men virkeligheden er at det er denne verdens påvirkning der vender menneskers tankegang. Homoseksualitet er synd, som adskiller os fra Gud. Hvis homoseksualitet var en ”sygdom”, ville Gud ikke have ladet Sodoma og Gomorra gå op i røg. Det var bl.a. på grund af homoseksualitet at Gud væmmedes over denne by. Bibelen fortæller os hvordan menneskene vendte den naturlige omgang, mand – kvinde, til det unaturlige hvor to af det samme køn havde omgang med hinanden. Selv med dyr havde de omgang. Er du homoseksuel, så må du bede Gud om at udfri dig. Du kan hverken tage piller eller tænke gode tanker for at blive fri for dette. Du er besat af homoseksualitet, og må have udfrielse. Det er et afskyeligt liv, som får døden til følge. Lad dig ikke bilde ind at det er normalt at være homoseksuel. Og lad dig ikke narre af, at der er flere og flere der bliver det. Det er bare et bevis for at vi er i de sidste tider. Vil du være fri, så lad Jesus sætte dig fri. Han er det eneste svar på, at få et rent og Gudfrygtigt liv.

Tiden for Jesu genkomst er nær. Der sker meget i verdensbilledet bare på en dag. Og på meget kort tid kan konflikten mellem Israel og Palæstina udvikle sig til en begyndende verdenskrig. Denne verden er faktisk klar til at antikrist kan komme og udføre kronen på Satans værk. Hele scenen er sat op for ham, så han skal bare træde til, og tage dirigentstokken i hånden, og følge Satans værk til ende.

Hvis du virkelig graver ned i situationen verden over, vil du se et massivt mørke som vælter ind over landende som en tåge. Hele verden er i dag sammensat sådan, at der i øjeblikket sidder, ikke mange mennesker, og styrer hele verdensøkonomien. Teknikken er på plads sådan at antikrist kan være ”allesteds nærværende” og følge alle dem som afviger fra den forudbestemte plan Satan har opbygget. Alle folk som ikke underordner sig denne plan, vil kunne opspores og forfølges, ganske simpelt. Alle mennesker skal meldes ind i dette system for at kunne eksistere. Deres medlemskab af systemet, tilkendegives af (højest sandsynligt) en chip under huden på hånden, eller i panden. Den indikerer at deres sjæl er solgt til dyret, ødelæggeren, antikrist som er Satans søn der med al Satans kraft og indflydelse på denne jord, meget snart overtager al kontrol. 666 er nummeret på denne chip.

Der hvor du står i dag, må du finde tæt ind til Gud. Du må overgive dit liv og din tillid til Ham. Læg alt fra dig som du mærker adskiller dig fra Gud. Lær at være følsom og skarpsindig – og lad Helligånden være din vejleder der afslører løgnens fader.

Hvis du holder dig tæt til Gud, har du intet at frygte. Alt hvad der foregår i dag, har Gud under kontrol. På grund af menneskets synd og dets had til Gud, har han forudbestemt at alt dette må ske. Men hvis du tilhører Guds rige, kan du være tryg, for der foregår ikke noget som Gud ikke har under kontrol. Hvis du giver dit liv til Gud inden Hans folk skal møde Jesus i skyen, lader Gud dig ikke gennemgå trængselstiden hvor antikrist regerer. Men du vil komme til bryllup med al Guds folk, og fejre foreningen med universets skaber. Med Gud den almægtige som har givet dig liv igennem Jesus Kristus. Ham som har friet dig ud af denne verdens undergang.

Hvis du vil vide mere om disse sidste tider, kan du læse flere artikler på Tagryggen, som fortæller om dette:
Kontrolsystemet: Dyrets tal, 666
Hvilken profetisk tid er det?


Debat: Vend om

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Emne: Kristenlivet generelt

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation