2000 forlader folkekirken om måneden

Lagt på d. 18/08-12


Udskriv


Da jeg var purung, og skulle gøre mine egne erfaringer i kirkelivet, blev jeg narret ind i en sekt (Københavns Bibeltrænings Center), der misbrugte Bibelen til at udøve magt over mennesker. Jeg så dengang frugten af at misbruge menneskers tro. Jeg lærte paradoksalt nok aspekter af sandheden, ved at være bedraget af løgnen. Det vil sige, først bagefter, da Gud havde kaldt mig ud, vendte Han det tragiske til noget godt, og jeg så at jeg havde erfaret hvilke læremæssige punkter Satan bruger, for at bedrage mennesker.

Der sker hele tiden ting omkring os, som vi enten kan overhøre, eller lære noget af. Og folkekirken lærer den opmærksomme vigtige sandheder, i sin færd mod afgrunden. Lyt engang:

Det seneste halve år har løse optællinger peget i retning af, at folkekirken har tabt medlemmer under debatten om vielser af homoseksuelle.
Nu kommer det første solide talmateriale om kirkemedlemskab fra Danmarks Statistik, og tallene viser, at 12.306 danskere i første halvdel af 2012 har meldt sig ud af folkekirken.

Til sammenligning meldte i alt 13.587 personer sig ud i hele 2011.


Nu kommer det, der giver os en vigtig lærestreg:

Udmeldingerne kommer dels fra de konservative kristne, der er imod det nye ritual, dels fra de moderate kristne, som er blevet præget af den massive mediedækning, der har været om emnet. Her har de set nogle personer i præstekjoler stå frem og tale imod homoseksuelle vielser, hvilket de moderate ikke kan stå inde for.


Man kan ikke blive venner med alle - det er umuligt. Uanset hvad man siger, vil man finde tilhængere og modstandere. Derfor kan man lige så godt forkynde det Gud har lært os. Han siger det selv på denne måde: "I skal tale i lyset, hvad jeg siger jer i mørket, og prædike fra tagene, hvad der hviskes jer i øret! Og frygt ikke for dem, som dræber legemet, men ikke kan dræbe sjælen; frygt snarere for ham, som kan ødelægge både sjæl og legeme i Helvede" (Matt. 10:27-28).

Gud bestemmer! Det er Hans verden, vi er Hans skabning. Han ved ganske enkelt bedst, og Han har ikke efterladt os til at famle efter sandheden. Han har givet os Ordet, som er "gavnligt til at belære, til at irettesætte, til at genoprejse, til at optugte i retfærdighed" (2. Tim. 3:16). Hvorfor ikke gøre sig upopulær med Guds Ord, i stedet for at gøre sig upopulær med menneskers filosofi og samfundets politiske korrekthed? Vi kan ligeså godt lære Hans vilje at kende, og holde os til den, når vi altid vil finde fjender uanset hvad vi siger.

Det er en vigtig og styrkende lærdom, som folkekirkens svaghed og frafald viser os. Hellere venner med Gud, end med verden!
Kilde: www.dr.dk


Debat: 2000 forlader folkekirken om måneden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Endetidens frafald [29]; Folkekirken [12]; Kristendom [61]; Samfund [68];

Flere nyhedsblogs fra 2012