Forskere afdækker påskeharens hemmelighed

Lagt på d. 09/04-12


Udskriv


Det er ingen hemmelighed at verden er ramt af skab - en sygdom der rammer dyr, hvilket Bibelen fortæller vi mennesker er, når vi fornægter Gud. Som verdens klogeste mand nogensinde skrev i sin håbløsheds stund: "Jeg sagde ved mig selv: "Det er for Menneskenes Skyld, for at Gud kan prøve dem, og for at de selv kan se, at de er Dyr." Thi Menneskers og Dyrs Skæbne er ens; som den ene dør, dør den anden, og en og samme Ånd (livsånde) har de alle; Mennesket har intet forud for Dyrene, thi alt er Tomhed. Alle går sammesteds hen, alle blev til af Muld, og alle vender tilbage til Mulden." (Præd. 3:18-20). Skab er en konstant irritation der forhindrer dyr i at æde og hvile, så de svækkes og dør.

Og dyr er vi, hvis vi skal tro viden-skaben, som er den pandemi, der igennem århundrede har svækket verden, og den æder bid for bid Gud - liv, lys og glæde i verdens mennesker. Den ignorerer og fordummer, og mennesket glemmer sandheden og almen historisk kendskab. Som i eventyrerne skubbes fortiden millioner af år væk, fortolkes og fordrejes, så både Gud og gudløsheden der har dannet vore civilisationer og bestemmer vores evige skæbne, glemmes og erstattes af denne viden-skab.

Dette nye viden-skabelige fund, er endnu et slag mod sandheden om den ugudelighed der dannede vore samfund i gammel tid, og imod den åndelige fortabelse som Gud gav os sin Søn til udfrielse af. Den hedenske påske.

En international gruppe forskere er kommet frem til, at ligheden mellem de påskeæg, vi køber i butikkerne i dag, i form har slående ligheder med 70 mio. år-gamle fossiler af dinosaurus-æg...Forskningsresultatet er offentliggjort i den seneste udgave af tidsskriftet, Palaeontology, men en delkonklusion er altså ligheden med de kommercielt producerede påskeæg... ifølge Darla Zelenitsky, professor i paleontologi fra University of Calgary og ekspert i dinosaurer, har paleontologer længe foreslået, at tidlige pattedyr gik på rov i dinosaurernes reder og altså - som påskeharen - havde en svaghed for andre arters æg.

- Den generelle opfattelse har været, at de stjal æggene for føde. Men måske havde de tidlige pattedyr i virkeligheden mere legesyge og farverige motiver, siger professoren.


Det er et pragteksempel på hvor latterlig viden-skaben er. Konklussionen er, at fordi det industrielle påskeæg har form som fossillerede æg, så har nutidens påskeæg sit oprind for 70.000.000 år siden - 67.500.000 før viden-skabens homo sapiens vandrede på klodens flade.

Sandheden er, at ægget er en ihukommelse af Ishtar, himmeldronningen, ligesom nadveren er en ihukommelse af Kristus. To modsætninger - Ishtar står for prostitution, og kaldes gudernes kurtisane (en elegant prostitueret), og Kristus står for renhed, og kaldes Guds Enbårne Søn. Læs mere om den hedenske påske i artiklen Påsken, verdensordnen og Lady Gaga: Påsken og rugeægget.
Kilde: www.b.dk


Debat: Forskere afdækker påskeharens hemmelighed

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Højtider [1]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2012