Vaccine gav børn hjernesygdom

Lagt på d. 21/02-12


Udskriv


Det er sørgeligt igen at læse, at den vaccine der blev produceret i og brugt i 2009 "pandemien", har givet den frygtede men forventede bivirkning. For et års tid til halvandet siden, forlød det at "influenza-vaccine fremkalder måske sovesygdom" og at "vaccine kan udløse narkolepsi". Nu bekræftes det:

Et stort antal nordiske børn, der i 2009 blev vaccineret mod svineinfluenza, har siden udviklet den svære hjernesygdom narkolepsi... 2009 bredte frygten for svineinfluenza sig i flere lande, og det fik forældre i vores nordiske nabolande til i stor stil at lade deres børn vaccinere mod den frygtede influenza. I Danmark blev få vaccineret, og det er ganske heldigt. Nu viser det sig nemlig, at vaccinerne havde omfattende bivirkninger. Hundredvis af børn i de øvrige nordiske lande har nemlig fået narkolepsi... I Sverige blev 60 procent af befolkningen vaccineret med vaccinen Pandemrix, og mere end 150 børn i Sverige har efterfølgende udviklet den sjældne sygdom, hvor man pludselig får en uimodståelig trang til at sove. I Finland og Norge, hvor næsten halvdelen af befolkningen blev vaccineret, har henholdsvis 121 og 37 personer fået narkolepsi.


Det er ufatteligt. På trods af at "læger tvivler på influenzavaccine", og at "halvdelen af Englands praktiserende læger, nægtede at tage svineinfluenza vaccine", så er der ingen der bliver klogere:

Det er meget ulykkeligt. Men vi ville gøre præcis det samme, hvis vi i dag fik en ny pandemi, siger Anders Tegnell, der dengang var chef for Smittskyddsenheten i Socialstyrelsen


Og en pandemi er blevet let at udråbe i dag, for definitionen af pandemi blev lempet til formålet i 20091. Politiken fortæller at:

I Sverige har en undersøgelse tidligere vist, at børn og unge under 20 år kan have fire gange så høj risiko for at udvikle narkolepsi, hvis de er vaccineret med Pandemrix i forhold til dem, der ikke er vaccineret.2


Virkningen af vaccinen har siden 2009 været betvivlet på det kraftigste, og det kommer også frem:

European Centre for Disease Prevention and Control viste for få dage siden, at de omfangsrige vaccinationsprogrammer mod H1N1-virusset stort set ikke reddede nogen liv.


Jeg har før sagt, at selvom man ikke umiddelbart er ramt af bivirkninger, så kan man ikke vide hvordan man reagerer på kommende vira. Og en teori fra Finland siger det samme:

Teorien i Finland er, at en lokalt virus har cirkuleret samtidig med, at man vaccinerede et meget stort antal børn. Virusset har så påvirket immunforsvaret, og det har yderligere banet vejen for de mange tilfælde af narkolepsi


Det minder skræmmende meget om situationen i 1976 - for kun 36 år siden, da 4.000 amerikanere afkrævede staten erstatninger på grund af de bivirkninger, de oplevede fra vaccinen 3. Jeg håber at folket i fremtiden vil undersøge hvad staten sprøjter ind under deres hud, når lobbyisterne4 igen sætter skræmmekampagner i gang.

1 Hård kritik af WHO's influenza-alarm

2 "Vaccine mistænkes for at påføre børn hjernesygdom", Politiken, d. 20-02-2012

3 Læs mere i artiklen "Svineinfluenza og befolkningskontrol"

4 Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination
Kilde: www.b.dk


Debat: Vaccine gav børn hjernesygdom

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

H1N1 [29]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2012