Den mest belastende vaccinations undersøgelse til dags dato, som ikke er blevet offentliggjort

Lagt på d. 16/08-12


Udskriv


Da det i 2009 gik op for mig, som følge af svineinfluenzaens skræmmekampagner, at der findes en agenda bag den omfattende vaccination af samfundene, begyndte jeg at advare. Uden Bibelen ville jeg aldrig være blevet alarmeret, men da den siger at trængslen som vi står foran vil være præget af "pest og hungersnød både her og der" (Luk. 21:11), så skal det tages alvorligt. Pest er egentlig i flertal, og vi ser allerede skyggerne i dag, hvordan kunstigt fremstillede sygdomme (tillige med naturlige) vil sprede sig i ly af krig og naturkatastrofer.

Når effekten af vacciner måles, er det ofte kortsigtet, dvs. umiddelbare dødsfald og sygdomstilfælde, som jeg har skrevet om flere gange på siden (klik på "Sygdom" under "Relaterede nyhedsblogs"). Men som mistænkt er der en latent trussel i vaccinerne, som nu er kommet frem i denne undersøgelse. Vaccinen svækker legemet på lang sigt:

Der har været rapporter fra epidemiologiske undersøgelser, der bekræfter mistanken om, at dem der er blevet vaccineret, ofte ikke klarer sig så godt med det langsigtede helbred, som dem der ikke er vaccineret.

Disse epidemiologiske undersøgelser (statistiske undersøgelser) har vist, at dårligt helbred er mere udbredt blandt de vaccinerede der overlever uden alvorlige skader, end børn der ikke er vaccineret.

Men hvordan og hvorfor, er ikke blevet undersøgt under kontrollerede dyreforsøg, før Japans Kobe Universitets dyre laboratoriums undersøgelse i 2009.

Denne undersøgelse blev rapporteret og peer reviewed i PLOS One Open Journal, i slutningen af 2009, men har ikke fået meget om nogen offentlig opmærksomhed. Den blev bragt til offentlighedens opmærksomhed for ganske nyligt, i homøeopat og sundhedsforfatter Heidi Stevensons artikel, på hendes Gaia Sundheds blog.


Dem der var så heldige at klare de kemiske giftstoffer i vaccinerne uden umiddelbar reaktion, er i faregruppe for at få langsigtede helbredsproblemer. Konklusionen af den Japanske rapport siger bl.a.:

Systematisk autoimmunitet synes at være den uundgåelige konsekvens af at over-stimulere værtens immun 'system', ved gentagende immunisering med antigen til de niveauer, der overgår systemets selv-organiserende kritikalitet.


Med andre ord, så overstimulerer vaccinerne immunforsvaret mere end det kan håndtere, og det bliver overbelastet så meget at det ødelægges.

Det er meget vigtigt at få følgende sagt:

Det oprindelige formål med denne uafhængigt finansierede undersøgelse, var at forstå hvordan autoimmune sygdomme udvikles fra autoimmunitet. Det var ikke et forsøg på at bevise vaccinationers sikkerhed eller fare.


Man kan forvente, at et udfald fra en videnskabelig undersøgelse der afslører en større agenda, ikke vil gå usagt hen, så formentlig vil der komme modsigende undersøgelser for at overskygge denne sandhed. Men lyt videre:

Det er ikke usædvanligt for cytokin storm (immun system overreaktioner) at overvælde én der er blevet vaccineret. Vaccine bivirkninger har forårsaget permanente invalidskader, autisme spektrum forstyrrelser, eller dødsfald oftere end offentligt fremlagt... Undersøgelsesrapporten nævner ikke giftige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, såsom kviksølv, aluminium eller formaldehyd, der anvendes i vacciner. Antigener blev anvendt uden giftige tilsætningsstoffer, der normalt anvendes i vacciner.

Efter syv indsprøjtninger genvandt musene deres intakte immunforsvar. Men efter den ottende indsprøjtning, begyndte problemerne med de vigtigste immunitetsceller at opstå.

Beskadigede celler blev observeret mikroskopisk, og viste tegn på tidlig autoimmunitet. Deres immunforsvar var begyndt at selv-generere antistoffer til autoimmune reaktioner, efter gentagne immunstof vaccinationer.


Bemærk at virkeligheden er endnu værre end forsøgene med mus viser, da der ikke blev brugt eks. kviksølv, som var blandet i H1N1 vaccinen. Efter otte milde vaccinationer blev musene ødelagt, og flere tegn viser, at blot én H1N1 vaccine gør værket.

Læs mere ved at klikke på linket "Sygdom" under "Relaterede nyhedsblogs".
Kilde: www.naturalnews.com


Debat: Den mest belastende vaccinations undersøgelse til dags dato, som ikke er blevet offentliggjort

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Sygdom [61]; Vaccine [86];

Flere nyhedsblogs fra 2012