Virkelig størrelse af Noas ark offentliggjort

Lagt på d. 11/09-12


Udskriv


"Videnskaben" siger meget om Noas ark - bl.a. at den er for stor til at sejle. De dimensioner som Bibelen angiver, ville forårsage at arken knækkede midt over. Mens gudsfornægterne luner sig ved "videnskabens" garantier, har Johan Huibers fra Holland bygget en kopi af arken efter Bibelens mål og anvisninger. Han er ligeglad med "videnskabens" dom over arken. Han sejler i den alligevel:

Den Hollandske millionær Johan Huibers, har bygget Arken efter målene angivet i Bibelen. Den er komplet med dyr (af plastik).

Arken tog fire år at bygge, og selvom Huibers havde planlagt at sejle den til olympiaden i London, der åbnede i sidste uge, var han ikke i stand til at gøre det, efter, ifølge Sky News, at være blevet bedt om at afklare alt med brandvæsnet først.


Der er flere, der er ligeglade med "videnskabens" beregninger, og søger ly i arken, i tilfælde af at Mayaerne skulle have ret ang. jordens undergang her til december:

21 december 2012, markerer afslutningen på mayaernes kalender, og nogle mener, at verdens ende vil falde på denne dag... Huibers har afvist anmodninger om plads på arken, og siger at det er et museum og ikke en "redningsbåd"


Hos Sky News fortælles ydermere at :

Båden blev konstrueret af et svejset metal skrog sammensat af flere gamle pramme, og skandinavisk fyrretræ blev brugt som beklædning.1


Nogle vil mene, at når båden har et metal skrog, så er det ikke en seriøs replika af arken. Men der er ingen grund til at tro at Noa ikke havde adgang til metal. Bibelen fortæller at tilbage til før syndfloden, var der folk der smedede kobber og jern (1. Mos. 4:22).

Noa var ikke så dum endda! En mand på 600 år ved et og andet - mildt sagt.

1 "Modern-Day Noah Opens Doors Of Ark Creation", Sky News, d. 29-07-2012
Kilde: www.christianpost.com


Debat: Virkelig størrelse af Noas ark offentliggjort

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Bibelkritik [5]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2012