15.000 amerikanske tropper til Iran, Rusland advarer

Lagt på d. 12/01-12


Udskriv


Det næste der meget vel kan være den store begivenhed i verden, er det, der kaldes Magogkrigen. Bibelen fortæller i Ezekiel kap. 38+39 om Gog fra Magog, hvilket historien afslører, er Rusland1. Med Rusland skal også Persien gå imod Israel (Ez. 38:5), hvor Persien er dagens Iran.

Jeg har haft en teori om, at denne Magog krig kunne startes af en krig mellem Israel og palæstinenserne. Talen om en tostatsløsning , en palæstinensisk stat i Israel, ville forårsage at Israel lovligt ville kunne forsvare sig, stat mod stat, og udrydde Esaus hus, dagens palæstinensere2. Men måske er det omvendt, måske er der andet under opsejling, som vi bør holde øje med, hvilket kan udløse tumult i hele verden inkl. Israels krig mod palæstinenserne:

Uden særlig mediedækning, bliver tusinder af amerikanske tropper udkommanderet til Israel, og Iranske embedsmænd tror at det er den seneste og mest åbenlyse advarsel om at US snart vil angribe Tehran.

Spændinger mellem nationer har været høje de sidste måneder og er kun blevet værre, i løbet af de sidste uger, siden tidligt i december, da Iran kaprede og bjergede et amerikansk drone fly. Mange har gættet på at en frem-og-tilbage mellem de to lande, snart vil eskalere Iran og US ind i en gennemgribende krig, og det kan endda ske før end forventet3


15.000 tropper på krigsskibe er sendt af sted, og i første omgang gav jeg det ikke mange tanker, for Iran er ifølge Bibelen ikke forgangsland for Magogkrigen, det er Rusland. Men da jeg læste denne nyhed, blev jeg mistænksom:

En ledende russisk diplomat, har på det stærkeste advaret Vesten imod et angreb på Iran, og sagt at det vil ryste global sikkerhed.

Viceudenrigsminister Sergej Ryabkov fortalte i onsdags ITAR-Tass nyhedsbureau, at en militær aktion mod Iran vil være en "alvorlig fejl, en åbenlys fejl" med vidtrækkende konsekvenser for den regionale og globale stabilitet.

Ryabkov sagde også at Rusland er stærkt imod eventuelle nye sanktioner mod Iran. Han sagde ensidige sanktioner fra nogle vestlige magter vil skade bestræbelserne på at løse den iranske kernekraft hårdknude gennem samtaler.

Hans kommentarer fulgte tirsdagens erklæring fra det russiske udenrigsministerium, der udtrykte beklagelse og bekymring over lanceringen af den nye iranske facilitet til berigelse af uran, men opfordrede alle involverede parter i den nukleare hårdknude med Iran, til at undgå forhastede skridt.4


Pludselig er Rusland også involveret. Hvis dette eskalerer, kan vi være meget tætte på Kristi komme for menigheden5. Illuminati forventer en krig, en Tredje verdenskrig på 91 dage, som skal producere deres despot, Antikrist. Magogkrigen kan meget vel blive udløseren for Satans søn. Vi ved fra Bibelen, at menigheden skal væk før Antikrist kan komme, så som sagt - er dette noget der udvikler sig, så er vi meget tæt på! Lad os våge.

1 Se mere i artiklen Bibelens troværdighed - se evt. også oversigt over medsvorne lande i samme artikel.

2 Se Situationen i Guds land, Israel.

3 "Obama Sends in the Marines – 15,000 Troops to Iran Area", Morning Liberty, d. 05-01-2012

4 "Russia warns West against attack on Iran", Haaretz.com, d. 11-01-2012

5 Læs mere om bortrykkelsen her: Menighedens bortrykkelse og Herrens dag.


Debat: 15.000 amerikanske tropper til Iran, Rusland advarer

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; Iran [18]; Tidens ende [78];

Flere nyhedsblogs fra 2012