Anglikanere får nyt U.S. hjem i den Katolske kirke

Lagt på d. 02/01-12


Udskriv


I fortiden blev ikke-katolske troende kættere med rette, i Guds navn og velsignelse, tortureret og brændt. Jesus advarede alle troende om det og sagde: "De skal udelukke jer af synagogerne, ja den tid skal komme, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved dyrker Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken kender Faderen eller mig" (Joh. 16:2-3). Bibelen blev holdt som kirkens eje, og var ikke et såkaldt lægmands eje, og messen blev sagt på Latinsk hvilket både åndeligt og fysisk holdt verden i kirkens fangenskab.

Men tiderne ændrede sig, og moderkirken mistede sit jerngreb, og fårene slap ud af folden. Under Vatikankoncil 2 blev en strategi derfor søsat, for at få de fortabte får tilbage i folden. Synet på kættere blev ikke ændret, men omtalen af dem blev til "adskilte brødre", og messen måtte fremføres på andre sprog. Ja, om man blot anerkender Gud, eller ikke engang det, men blot lever et retskaffent liv efter sin egen samvittighed, så er man med til at opbygge Kristi (og Marias) fred1. Men som tiden går, lægges der mere tydeligt an til igen at overtage verden, for igen at føre folket frem under Pavens herredømme, som vil lede mennesket i global tilbedelse af Illuminati's despot, Antikrist.

Ikke blot er den latinske messe taget frem igen2, men paven opretter også en mellemstation til de "adskilte brødre". Ironisk er det, at Gud kalder sit folk helligt, og hellig betyder at være tilsidesat - adskilt. Så sandt er det, at vi er adskilte, mens Himmeldronningens forførte mennesker i moderkirken, i det lys ikke anses for værende hellige.

Da den Anglikanske kirke (pendant til den Danske folkekirke), som brød med moderkirkens magt i 1534, i 2007 ordinerede en homoseksuel biskop, så paven sit snit til at forberede vejen for potentielle 77 millioner anglikanere tilbage til moderkirken, da en utilfredshed med kirken opstod.

Pave Benedikte XVI, udpegede i søndags en tidligere Episkopal biskop som hoved for den første U.S. organisatoriske ordning for utilfredse anglikanere og Episkopale som ønsker at tilslutte sig den Romerske Katolske Kirke...Vatikanet oprettede den første sådanne ordinering i Storbritannien sidste år. Andre ordinater overvejes i Australien og Canada.


Når jeg siger at konceptet er en mellemstation, så er det fordi Ratzinger tillader afvigelser fra den katolske tradition:

I pavens plan, vil det være tilladt for anglikanere der bliver katolikker, at beholde noget af arven i liturgien og på andre områder. Gifte anglikanske præster som konverterer, kan forblive gift og blive ordineret i den katolske kirke, hvilket er en undtagelse i forhold til Vatikanets cølibat regel. Men gifte anglikanske biskopper kan ikke beholde den position, og vil tjene den katolske kirke som præster.


Gud advarede os for 1.900 år siden, at hele jorden vil følge efter dyret, en skildring af Antikrist (Åb. 13:3), og den falske profet, den siddende pave på det tidspunkt, vil forårsage at hele jorden tilbeder Antikrist (Åb. 13:12), og opfordrer alle til at lave sig et udskåret billede, en afgud, af ham (Åb. 13:14). Det er meget tydeligt at denne mellemstation er forberedelsen af det endelige bedrag af en dragetilbedende verden (Åb. 13:4), hvor dragen er et billede på den egentlige genstand for afgudstilbedelse, Satan selv.

1 Læs mere i artiklen Den katolske kirkes strategi og mål: At forberede alle til Antikrist

2 Den inkvisitoriske profet.
Kilde: www.usatoday.com


Debat: Anglikanere får nyt U.S. hjem i den Katolske kirke

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2012