Rothschilds fortsatte overtagelse af verdensøkonomien

Lagt på d. 19/02-12


Udskriv


Som jeg fortæller i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt, så er Rothschild familien - synonym for Illuminati, i gang med at overtage og omstrukturere verdenen og verdensøkonomien. Tumulten i Mellemøsten handler om at reorganisere verdenskortet, og få etableret Rothschild ejede nationalbanker i de resterende lande der endnu ikke er "opdateret" efter elitens verdenskort.

I 2001, da tumulten forårsaget af 11. september angrebet for alvor satte gang i den globale omvæltning, var der syv lande, der endnu ikke havde en Rothschild kontrolleret central bank. I 2003 blev Irak og Afghanistan indtaget, og nu bekræftes det at i 2011 blev Sudan og Libyen taget. Illuminati viftede i de dage med lugtesaltet under verdens næse, da de ganske arrogant igennem medierne viste, at deres Nye Verdensorden var kommet til Mellemøsten1. Enhver der har livsånde i næsen burde vågne op efter alle de åbenbaringer.

Nogle researchere påpeger at Iran er en af kun tre lande tilbage i verden, hvis centralbank ikke er under Rothschilds kontrol. Før 11-9 var der efter sigende syv: Afghanistan, Irak, Sudan, Libyen, Cuba, Nordkorea og Iran. I 2003 blev Afghanistan og Irak slugt af Rothschild blæksprutten, og i 2011 forsvandt Sudan og Libyen også I Libyen blev en Rothschild bak etableret i Benghazi, mens landet endnu var i krig.2


Som før sagt er Illuminati's motto "Order Ab Chaos", der betyder at igennem kaos som Mellemøstens tumult, skabes deres egen orden. Derfor kan vi også læse i deres protokoller at:

Over alt i Europa, og ved hjælp af relationer med Europa, på andre kontinenter også, vil vi skabe uro, uoverensstemmelser og fjendtlighed. Derved får vi dobbelt fordel. For det første holder vi alle lande i skak, for vi ved at vi har magten til hvornår end vi ønsker det, at skabe uro eller genetablere orden. Alle disse lande er vant til at se os som en uundværlig tvangsstyrke. For det andet, igennem vores rænker, vil vi sammenfiltre alle de tråde som vi har indført i alle staternes kabinetter ved hjælp af det politiske, de økonomiske traktater, eller lånforpligtelser... Vi må være klar til at reagere på enhver modstandshandling med krig med naboerne til det land som vover at modsætte sig os: men hvis disse naboer også skulle driste sig til at stå sammen imod os, så må vi gøre modstand ved universel krig.3


Samme artikel fra American Free Press fortæller at:

Siden Rothschild overtog Bank of England i omkring 1815, har de udvidet deres bankkontrol over alle verdens lande. Deres metoder har været at få et lands korrupte politikere til at godkende massive lån, som de aldrig kan tilbagebetale, og således stå i gæld til Rothschilds bankmagter. Hvis en leder nægter at acceptere lånet, bliver han ofte enten væltet eller snigmyrdet. Og hvis det fejler, kan invasioner følge, og en åg-baseret bank etableres


Denne historiske information stemmer fuldstændig overens med citatet fra protokollerne. Kan det da undre os, at vi mod alle stemmerne ved urnerne undertvinges EU's kontrol over både lov og økonomi? Iran, Cuba og Nordkorea står nu som de sidste tilbage uden en Rothschild kontrolleret bank, og det bliver "spændende" at se hvem af dem der ryger næste gang. Kan ét af målene i alle krigsrygterne mod Iran4 handle om Rothschilds næste slag i deres uendelige begærlighed efter magt - ligesom det har vist sig i de foregående fire Mellemøstlige lande? Vi får at se.

1 Se evt. "Tumulten i mellemøsten", "Den ublu Ny Verdensorden", "Operation Odysseus Daggry"

2 "Rothschilds Want Iran's Banks", American Free Press, d. 10-02-2012

3 Sions Vises Protokoller 7, afsnit 2, 3.

4 Se evt. "15.000 amerikanske tropper til Iran, Rusland advarer", "Kina beskytter Iran, tillige med Rusland", "EU embargo mod Iran - dollarens fald?".


Debat: Rothschilds fortsatte overtagelse af verdensøkonomien

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Iran [18]; Libyen [7]; Mellemøsten [73]; Tidens ende [78]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2012