Covid-19 ”vaccine”

af Kim Andersen
Lagt på d. 29/03-21


Udskriv
Oversigt


Der er titusindvis artikler derude på nettet, der fortæller om sygdom og vaccine, og man skal være ualmindelig heldig for at finde artikler af de almindelige veje – søgemaskinerne, for snart alle søgemaskiner får deres resultater fra Google, som har beruset sig i løgne og bekæmpelse af sandheden.

Jeg vil afholde mig fra at fortælle uddybende om vaccine generelt, dens historie og ødelæggelse igennem tiden, for der er mange af de historier. Der er også gode historier, så vidt jeg forstår det, men det skulle ikke undre mig om en kortlægning af sandheden, ville efterlade historien gold for gode historier.

I 2009 da H1N1 vaccinen hærgede landene, var der 4 ud af 10 der mente at alle i landet burde vaccines mod influenza1. Det er 12 år siden man med svineinfluenzaen forsøgte at bedrage verden, som den er blevet det nu, og dengang hørte man ikke om de mennesker der blev skadet af vaccinen. Jo, nogle få, og den information er blevet bekæmpet lige siden – Desiree Jennings2 er et eksempel på det, da hun ligesiden dengang hvor hun blev syg af vaccinen, er blevet beskyldt for at det hele er skuespil. Dengang stod halvdelen af Englands læger også frem og nægtede at tage vaccinen3. Når jeg siger at de også gjorde det, er det fordi det ikke er sikkert du ved, at de også har gjort det med Covid-19 ”vaccinen”, for medierne prøver at skjule det. I Frankrig forsøgte man også dengang at indføre tvangsvaccination4. Det er helt tydeligt, at H1N1 var et forsøg på at skubbe verden hen, hvor det nu er lykkes med Covid-19.

Normalt ville god tid betyde at man har tiden med sig, men man har tiden imod sig, når man skal skrive sådan et dokument som dette, for jo længere tid der går, jo flere informationer dukker der op, men det er nu vi har brug for informationerne – vi kan ikke vente på at vaccinerne bliver færdigtestet i befolkningen. Det er så vigtigt at få vist at der er store helbredsmæssige problemer med at tage de ”vacciner” der er på markedet nu – hvilke er AstraZeneca, Moderna og Pfizer / BioNTech.

Hvad de ikke ved, slår os ihjel


Et eksempel på hvor farlige utestede ”vacciner” kan være, ses med AstraZeneca ”vaccinen”. I indlægssedlen står de ikke tilbage for at indrømme at der ikke er særlig meget data at bygge deres påstande på,

Det er ikke kendt, hvor længe du vil være beskyttet. I øjeblikket er der begrænsede data om virkningen af COVID-19 Vaccine AstraZeneca hos personer i alderen 55 år og derover….

På nuværende tidspunkt foreligger der ikke tilstrækkelige oplysninger om anvendelse af COVID-19 Vaccine AstraZeneca til børn og unge under 18 år.5

Men de kan dog med sikkerhed sige:

Vaccinen får immunsystemet (kroppens naturlige forsvar) til at producere antistoffer og specialiserede hvide blodlegemer, der modarbejder virussen, og giver på den måde beskyttelse med COVID-19.

På side 4 er der en liste med 35 bivirkninger, og indlægssedlen fortæller i begyndelsen at, ”Dette lægemiddel er underlagt supplerende overvågning. Dermed kan der hurtigt tilvejebringes nye oplysninger om sikkerheden” - hvilken tryghed. Men en ting som dødelige blodpropper – det nævner bivirkningslisten ikke noget om – for ”vaccineerne” er fortsat under fase 3 test – vi er alle forsøgsdyr. Men seks lande, inkl. Danmark har suspenderet brugen af AztraZeneca ”vaccinen”, fordi der er registreret 22 tilfælde af tromboembolisme, dvs. blodpropper – nogle med dødelig udgang. Indtil videre får vi at vide, at en dansk kvinde på 60 år er død af blodprop efter ”vaccinen”6, men, bedyres der selvfølgelig i samme artikel, der findes ingen dokumentation for sammenhæng mellem død og ”vaccine”. Tilmed skriver Ekstra Bladet at ”vaccinen” er frifundet7, og hvorfor i alverden, må man så spørge, suspenderer de ”vaccinen”? Det hele er fyldt med selvmodsigelse på selvmodsigelse. Myndighederne i landet virker komplet mentalt inferiøre og ude af stand til selvstændig tanke og handling.

AstraZeneca afviser selvfølgelig sammenhængen. Husk på at i indlægssedlen beroliger de modtageren af deres ”injektionsvæske” og siger at den er ”underlagt supplerende overvågning” så der hurtigt kan ”tilvejebringes nye oplysninger om sikkerheden”, og de tilskynder at man ”kan hjælpe ved at indberette alle de bivirkninger” man får. Men det er som vist til ingen nytte, og deres argumentation for at afvise anklagen:

”- En analyse af vores data har ikke vist nogen øget risiko for blodpropper i lungerne eller i de dybe vener inden for nogen aldersgrupper, køn, i noget parti eller i noget land, der har anvendt AstraZenecas covid-19-vaccine.

- Faktisk er det registrerede antal af disse hændelser markant lavere blandt dem, der er vaccineret, end hvad der må forventes blandt befolkningen som helhed, skriver AstraZeneca.8

En analyse af deres data… Læs lige indlægssedlen igen. Der er ikke nok data til at kende effekten af ”vaccinen” for personer over 55 og igen data om anvendelse af ”vaccinen” til mennesker under 18… Det siger sig selv at der heller ikke er data nok til at kende alle bivirkninger, og det er 100% sikkert og selvforklarende, at der heller ikke er nok data til at dække alle bivirkninger efter så kort en testperiode.

Det Europæiske Lægemiddelagentur ræsonnerer og siger:

der indtil nu ikke noget, der tyder på, at der er flere blodpropper blandt vaccinerede end i befolkningen generelt.

Så når en person få timer efter vaccinationen dør af blodprop, så kikker man på antal blodpropper blandt ikke-vaccinerede, kontra blodpropper hos vaccinerede, og er der ikke noget at skelne statistisk i regnearket, ja så er ”vaccinen” god nok. Jeg er ikke overbevist!

Der er så mange, mange aspekter af at mingelere med biologien, at intet menneske kan overskue det. Hooman Noorchashm der har en doktorgrad i medicin og filosofi, har advaret imod vaccination af folk der har haft Corona – og her er det ikke AstraZeneca men Pfizer:

Min meget specifikke bekymring stammer fra det faktum, at SARS-CoV-2-virus er kendt for at akkumulere i den indre foring af blodkar - det såkaldte endotel. Så hvis en person med en nylig eller aktiv COVID-19-infektion er vaccineret, vil det yderst effektive og antigenspecifikke immunrespons, tilskyndet af vaccinen meget sandsynligt angribe blodkarets indre foring og forårsage skade, hvilket fører til dannelse af blodpropper. Dette kan resultere i store alvorlige problemer som slagtilfælde og hjerteanfald, i det mindste hos nogle mennesker. Jeg projicerer, at denne risiko vil være størst hos ældre, svagelige og dem med hjerte-kar-sygdomme9

Derfor er det ikke underligt, nærmere uundgåelig, at flere lande end Norge må konkludere, at ”vaccinen” er problemet. Og professor Pål Andre Holme fortæller:

Vores teori om, at dette er en kraftig immunreaktion, som højst sandsynligt sker efter vaccinationen, er blevet bekræftet. I samarbejde med vores afdeling for avanceret blodpladeimmunologi ved Universitetshospitalet for Nordnorge har vi nu kunnet påvise specifikke antistoffer mod blodplader, som kan give et sygdomsbillede, som vi kender fra andre dele af medicinsk praksis, men der med lægemidler som udløsende årsag… Vi har årsagen. Der er ikke andre ting end vaccinen, som kan forklare, at vi har set den immunrespons10

Nu er det AstraZeneca, men uden tvivl kan vi med sikkerhed sige, at ingen af vaccineproducenterne ved nok om mennesket, til at give en one-size-fit-all ”vaccine” til hele verden. Grunden til at der skal testes i en lang årrække er netop, at de ikke ved nok om vores biologi. Der er så uendeligt meget der kan gå galt, og de har ingen respekt for de mennesker der bliver ødelagte af deres kemiske sprøjt.

Dr. Lee Merritt, en tidligere militærlæge, der har studeret biologisk krigsførelse, advarer også på det kraftigste mod ”vaccinen”. Hun siger bl.a.:

Vi har 99,991% chance for at overleve virusudbrud uden at gøre noget som helst. Vi har endvidere flere velkendte behandlinger for disse vira om det skulle behøves. Vi har levet med virus i århundreder og overlevet. Men hvorfor tror du at ingen vil have, at du ved dette? Gæt selv hvorfor.

Om denne nye ”yderst farlige” engelske virusvariant siger hun: Det er en ren bagatel, som du i stedet for at køre 155 km i timen nu kører 160.

Om sikkerheden ved at tage denne mRNAvaccine: Jeg vil ikke engang kalde det en vaccine. Det er noget, vi aldrig tidligere har prøvet. De forsøg, der er gjort med dyr, er alle resulteret i forsøgsdyrenes død.

Der tales nu om at tvangsvaccinere folk. Efter anden verdenskrig hængte vi tyske læger for at have tvunget mennesker til at blive vaccineret. Nu gør vi det samme. Det er ren nazisme.

Vi har midler dels til at beskytte os imod virus og endog til at helbrede os. Det er gammelkendt viden, som desværre nu synes forsvundet eller undertrykt.

Hvis ikke læger begynder at fortælle deres patienter, at der findes helt uskadelige metoder til at beskytte dem, er de den direkte årsag til deres død11

Og hendes råd til verden er:

Vær menneske!

Sluk for dit TV-apparat. Tag din maske af. Åbn din forretning igen og lev dit liv. Giv hele familien og alle dine bekendte et stort knus!


Sluk for dit TV-apparat. Tag din maske af. Åbn din forretning igen og lev dit liv. Giv hele familien og alle dine bekendte et stort knus. Du besøger dem, og du arrangerer nabofester, for vi kan ikke leve nede i vores kælder, heller ikke selv om du tror på at masker hjælper dig. Gør ikke dette imod dine børn. Hvor mange årtier har du tænkt dig at gøre dette, hver vinter, hvert år, iført maske? Jeg gør det ikke. Masker virker ikke.

Hvad med chancerne for at udvikle kræft forårsaget af at man mingelerer med RNA koderne? Molekylærbiologer ved Sloan Kettering Institute, der i mere end 70 år har været i fronten inden for kræftvidenskab, har opdaget endnu en forfærdelig konsekvens ved ”vaccinen”.

Det informationsbærende molekyle, messenger RNA, kan instruere menneskelige celler i sidste ende på samme måde som kræftdrivere, der spiller en vigtig rolle i at få kræft til at trives, mens de inaktiverer naturlige tumorundertrykkende proteiner, som menneskekroppen skaber for at redde dig fra kræft. Dette er det helt modsatte af hvad CDC og vaccineproducenterne fortæller alle lige nu om Covid-vaccinerne… Selv sekventering af DNA i kræftceller afslører ikke disse ændringer, det er så luskede vaccinerne er. Det er som en trojansk hest, der beder dine celler om at lade disse ændringer foretages, som om de var sikre, men de er det ikke. Alle antagelser om, at mRNA er sikkert lige nu, er vendt helt 180 grader med denne forskning. Overvej dette meget nøje, hvis du endnu ikke er blevet vaccineret med mRNA-teknologi, og du måske vil advokatere, hvis du allerede har fået stikkene…

Vaccinen, en trojansk kræfthest

Det er som en trojansk hest, der beder dine celler om at lade disse ændringer foretages, som om de var sikre, men de er det ikke.
Den kan forårsage leukæmi, akut lymfekræft og brystkræft.
Forskere opdagede også, at en betydelig mængde mennesker med blodkræft, også kaldet kronisk lymfocytisk leukæmi (KLL), har den samme nøjagtige inaktivering af tumor-suppressorgener på mRNA-niveau. Faktisk kunne de mRNA-ændringer, de opdagede, muligvis redegøre for de manglende DNA-mutationer, og det er dårlige nyheder for alle, der mener, at Covid-vaccineserien er sikker og effektiv. Den er ganske rigtig effektivt, til at undertrykke proteiner mod kræft, kan man konkludere.

Selvom kun halvdelen (delvis trunkering) af mRNA-ændringer i menneskeceller finder sted, er det nok til fuldstændigt at tilsidesætte funktionen af de normale versioner, der er til stede… Disse ændringer kan også gælde for 100 forskellige gener på samme tid, så ændringerne løber hurtigt op og kan forårsage forfærdelige helbredseffekter….

Det er vigtigt at bemærke, at mRNA ændringer, ifølge forskere, ikke er begrænset til blodkræft, men har været forbundet med akut lymfekræft og brystkræft. Kan det betyde, at vi ser på en ny befolkningskontrolmekanisme skjult i messenger RNA?

Omkring 20.000 mennesker i USA, udvikler KLL kronisk lympthocytisk leukæmi hvert år. Hvor mange vil stille og roligt begynde at udvikle det nu, og vil se det det pludseligt dukke op om fem år fra nu af?12

Geert Vanden Bossche råber også desperat højt, for at få vaccinationerne til at stoppe øjeblikkeligt. Han er ikke hvem som helst – og desuden mere pro vaccine, end mange andre Her kort hans resume:

Geert Vanden Bossche modtog sin DVM fra Universitetet i Gent, Belgien, og hans ph.d.-grad i virologi fra universitetet i Hohenheim, Tyskland… Efter sin karriere i den akademiske verden sluttede Geert sig til flere vaccinevirksomheder (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) for at tjene forskellige roller i vaccine R&D såvel som i sen vaccineudvikling. Geert flyttede derefter for at deltage i Bill &Melinda Gates Foundations Global Health Discovery team i Seattle (USA) som Senior Program Officer; Han arbejdede derefter med Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) i Genève som Senior Ebola Program Manager… Efter at have arbejdet for GAVI, tiltrådte Geert det tyske Center for Infektion Research i Köln, som leder af Vaccine Development Office. Han tjener er i øjeblikket primært som Biotech / Vaccine konsulent og samtidig gennemfører han sin egen forskning på Natural Killer celle-baserede vacciner

Immunundslippelse

Dit medfødte immunforsvar tilsidesættes, og Big Pharma overtager kontrollen af dit helbred.
Han taler om et fænomen han kalder immunundslippelse, som kort fortalt er en situation hvor ”vaccinen” tilsidesætter det medfødte immunforsvar, eller værtsimmunsystemet. Antistofferne fra ”vaccinen” er specifikke, rettet imod Corona, og de er så stærke at de tilsidesætter, eller udkonkurrerer det naturlige immunforsvar, som har antistoffer der ikke er specifikke, som beskytter i et bredt spekter imod virus. Samtidig har antistofferne som ”vaccinen” giver, lang levetid – nogle siger resten af livet. Derfor, når en person har fået ”vaccinen” vil mange virusser undslippe det brede immunforsvar (immunundslippelse) fordi antistofferne der er produceret med ”vaccinen”, tilsidesætter de naturlige brede antistoffer.

Det var problemet man fandt da man testede mRNA metoden på ildere, katte, kaniner og aber. De døde da de efterfølgende blev smittede med virus, for immunforsvaret var ødelagt.

Geert har oprettet en hjemmeside, for han kan ikke nå at få budskabet ud i et korrekt videnskabeligt format i tide. Det tager lang tid, og for at redde liv, har han valgt at handle hurtigt. Han fortæller at:

I løbet af den sidste uge har vi delt overbevisende information om, hvordan Covid-19 kan drage fordel af suboptimale S-specifc-antistoffer (Abs) for at undgå værtsimmunsystemet. Virussen udnytter kun denne mulighed, når immunpresset stiger til et punkt, hvor dets replikation bringes i fare. Som tidligere forklaret vil Covid-19 implementere denne flugt-strategi, når dens replikation bliver alvorligt hæmmet, f.eks. på grund af strenge infektionsforebyggende foranstaltninger (hvorfor vi nu har at gøre med det med et stigende antal stærkt infektiøse varianter). Massevaccination vil forøge immuntrykket på virussen dramatisk, mens det åbner ekstra nødudgange. På grund af forbedret infektiøsitet og spredning af Covid-19, vil virussen faktisk i stigende grad inficere forsøgspersoner, hvis Abs er suboptimal (grundet for lavt koncentrat og / eller lighed). Suboptimal Abs gør det muligt for virussen at vælge mutationer, der er i stand til at styrke dens binding til ACE2-receptoren og derved forstærke dens infektiøsitet og til sidst lade ACE2 udkonkurrere vaccine Abs for at binde til dets spike-protein (resulterer i viral resistens over for vaccinerne).

For dem, der måske har nogle vanskeligheder med at forstå, hvordan massevaccination driver viral immunundslippelse, vil det være nok at se infektionsevne og sygdomsrater i de lande, der nu er lykkedes med at vaccinere millioner af mennesker på få uger (fx Storbritannien, Israel, USA). Imidlertid vil disse lande som nu nyder faldende infektionsfrekvenser, utvivlsomt begynde at plages af en stejl stigning i Covid-19 tilfælde i de kommende uger. Det stejle fald, vi ser lige nu, kan være efterfulgt af et kortvarigt plateau, men en efterfølgende stejl stigning af (alvorlige) sygdomstilfælde er uundgåelig.

Desværre er det førstnår verden bevidner, hvordan sygelighed og dødsfald begynder at øges dramatisk på trods af den stadig voksende vaccinedækningsgrad, atsundhedspolitiske beslutningstagere rent faktisk vil indse attingene går i den forkerte retning. Først da vil de katastrofale konsekvenser af massevaccinationskampagner blive indlysende for WHO og vores politiske ledere. Desværre kan dette stadig tage endnu et par uger. Prisen, der skal betales for tabet af denne dyrebare tid, er bare mere end hvad man kan forestille sig.13

Altså vil coronavirussen i vaccinerede personer kunne lykkes med at mutere, hvilket Geert konkluderer som det første på sin hjemmeside:

Masseforebyggelse og massevaccination med hullede Covid-19-vacciner midt i pandemien, kan kun fremavle meget smitsomme varianter.

Den viden svarer formentlig på, hvorfor smitten i flere Amerikanske stater stiger kraftigt, hvor der er en høj vaccinationsrate:

Coronavirus tilfælde stiger kraftigt igen, i 13 amerikanske stater, ifølge en analyse af tendenser i løbet af den seneste uge, herunder nogle stater som er blandt de højeste i vaccinationraterne, hvor sundhedseksperter advarer om, at mere smitsomme varianter af Covid-19 snart vil dominere USA

Ifølge Johns Hopkins University, ligger Michigan over det amerikanske gennemsnit med hensyn til vaccinationshastighed, men tilfælde, positivitetsrate og hospitalsindlæggelser er alle stigende.

Statslige sundhedsembedsmænd har givet skylden til meget smitsomme nye varianter, der nu spreder sig i staten, da sundhedseksperter advarer om, at nationale vaccinationsbestræbelser er i et kapløb mod de smitsomme stammer.

Andre stater blandt de højeste i vaccinationsrater - inklusive West Virginia, Maine og Montana – er også stillet over for stor smittestigning.

Kun to af staterne med stigende tilfælde - Mississippi og New Hampshire - er under det amerikanske gennemsnit med hensyn til vaccinationsrate, ifølge Johns Hopkins.14

Vi skal senere se på at det samme sker på plejehjem over hele verden, hvor vaccinationen bliver indført. Så snart vaccinationen går i gang, så bliver folk syge! Alligevel fortsætter medier og eksperter utrætteligt med at bedyre ”vaccinernes” mirakuløse virke.

Aviserne fortæller om Seruminstituttets ”nye beregninger”, at 8 ud af 10 dødsfald kan undgås med denne ”vaccine”. De tal bygger på at til juli vil alle 90% vaccinerede være beskyttede mod død15. Og når 2.381 er døde med corona, kunne 1918 af dødsfaldene have været undgået. Det er den mest primitive statistiske matematik! Men det er det, der pladres ud på alle public service kanalerne – og hele Danmark burde boykotte kanalerne og slukke, som Lee Merritt anbefaler, for det er usandheder og direkte løgne som befolkningen betaler for at blive fyldt med. Når nu 10% af befolkningen dør af vaccinen, så vil alt andet end vaccine og corona få skylden, og så vil de primitive vaccineundersøgelser vise, at endnu flere reddes fra døden af vaccinen, for ingen vaccinemord tælles med i statistikken.

Det var nogle få eksempler på at vaccineproducenterne ganske enkelt intet ved om alle de ting her. Uanset hvad der sker, vil ”vaccinen” frikendes – og folket må både sporadisk og systematisk dø, for at rigmændene kan få sine penge. Imidlertid, så fortsætter folk med at dø:


Listen bliver kun længere med tiden. Og det er kun de få tilfælde vi får noget at vide om, igennem de almindelige medier.

Som indledning til at bedre at forstå hvorfor jeg sætter vaccine i citationstegn, og forstå hvorfor jeg skriver en artikel som denne, vil jeg begynde med at spørge om dette:

Hvad er en vaccine?


Når man kikker på illustrationen af en Covid-19 virus, så er piggene virusens protein, ”spike-proteinet”, hvormed virussen binder til kroppens celler. Der er mange proteiner i en virus, SARS-CoV-2 har også flere proteiner på ydersiden, men kroppen lærer spike-proteinet at kende, og så binder antistoffet sig til spike-proteinet, og forhindrer virussen i at binde sig til cellerne. Det er bl.a. dette protein der kan ændre sig når virussen muterer, og det er det protein der identificerer virussen.

Et protein som kroppen ikke selv producerer, kaldes et antigen, som kan være fragmenter fra bakterier, virusser, parasitter og svampe. Når B-cellerne opdager et antigen, udløses et signal, der får T-cellerne til at udskille et protein der aktiverer en deling af B-cellerne.

Den ene del, plasmacellen, producerer antistof, der kan binde sig til virussen og ødelægge den. Den anden del kaldes hukommelses-B-celler, som for en tid husker hvordan antigenet så ud, så hvis en virus igen kommer igennem immunforsvaret (huden eller slimhinderne), så aktiveres immunforsvaret hurtigere.

Alle celler bliver inspiceret af T-cellerne, og de celler der er blevet inficeret med virussen, bliver destrueret.

Den juridiske definition af en vaccine efter Amerikansk jura, er:

Vaccine betyder et specielt tilberedt antigen, der ved administration til en person vil resultere i immunitet og det betyder specifikt i forbindelse med denne regel influenza- og pneumokokvacciner16

Eller denne mere udtømmende definition fra samme side:

”Vaccine betyder en formulering, der er beregnet til at blive administreret i en formulering, der indeholder et eller flere antigen(er) (og/eller en nukleinsyresekvens, der indkodnineret antigen) i form af i) et infektiøs agen (f.eks. bakterier, vira, parasit, protozoer), uanset om de er levende, svækkede eller døde, (ii) protein(er), (iii) nukleinsyre(er), (iv) celler sporer og vektorer (dvs. vira og/eller viruslignende partikler, liposomer, perler og/eller andre substrater til antigenpræsentation), v) fragmenter af et af de foregående og/eller (vi) en kombination af en af de foregående, som formuleringen administreres med henblik på at fremkalde et immunrespons hos den menneskelige og/eller animalske modtager, der specifikt er rettet mod mindst én sådan antigen til forebyggelse eller behandling af en sygdomstilstand, symptom og/eller tilstand hos mennesker og/eller dyr forårsaget af en infektiøst agent”

Kort sagt har en vaccine det formål, at præsentere immunforsvaret for et svækket eller dødt antigen - en levende virus der er svækket, eller dele fra en uaktiv, død virus. Det kan også være inaktiverede giftstoffer17. Idéen er, at vaccinen indeholder det udefrakommende antigen, som kroppen skal lære at bekæmpe, men i svækket form, så man ikke bliver syg. Men sammen med antigenet, sprøjtes der andre hjælpestoffer med ind, for at få din kroppen til at reagere, og det har igennem tiden været ting som både kviksølv, og aluminium, og mens fabrikanterne forsøger at negligere at det er et problem, er der en voksende gruppe der mistænker at eskalerende lidelser som Alzheimers og andre hjerneskader, ADHD og andet kan skyldes den stigende brug af vacciner.

Godkendelse af en vaccine


Det er ikke en triviel sag, at få godkendt en vaccine. Det er så alvorligt et fænomen – menneskelig indgriben der mingelerer med den menneskelige biologi – som kan få – og har igennem vaccinationens historie fået – fatale konsekvenser med død som udgang, for mange tusinder mennesker. Det er ikke noget vi hører meget om, for det holdes skjult. Alvorlige skader, forårsaget af vacciner, er så udbredt, at vaccineproducenter har afkrævet regeringer flere steder i verden for immunitet, for overhovedet at ville producere deres vacciner. Her er hvad den Europæiske Vaccinationsinformationsportal siger som godkendelse af vacciner i EU:

”Før en vaccine kan godkendes i EU, skal den testes grundigt af udvikleren og derefter underkastes en videnskabelig vurdering af kontrolmyndighederne. Disse omfatter Det Europæiske Lægemiddelagentur og andre kontrolmyndigheder i EU-/EØS-landene… Derefter tester vaccineudvikleren vaccinens virkning. Dette omfatter laboratorietest og dyreforsøg. Vaccineudvikleren tester vaccinen i tre faser af kliniske forsøg med et større antal personer i hver fase. Dette program skal følge de strenge normer og de procedurer og protokoller, som kontrolmyndighederne har fastsat.

Dette kan tage ca. ti år fra udviklingen af det oprindelige idekoncept til godkendelsen... Myndighederne kan kun godkende vaccinen, hvis den videnskabelige vurdering af testresultaterne viser, at fordelene ved vaccinen opvejer risiciene18

Alene med falske oppustede smitte- og dødstal, kan coronasituationen med falleret journalistisk hjælp, give skin af at et præparat som denne Covid-19 ”vaccine”, kan opveje risikoen for følgerne af at blive syg af Covid-19. Langt, langt – LANGT størstedelen af alle der har fået sygdommen, kommer sig ubesværet, hvorfor ”vaccinen” på ingen måde har nogen videnskabelig berettigelse. Et forhastet, ikke-færdigtestet produkt, der ikke lever op til definitionen af en vaccine, som ikke er andet end en ufærdig konkurrent til allerede eksisterende behandlingspræparater, kan med sine mulige utestede anvendelsesrisici for modtageren, på ingen måde opveje det, at blive smittet med Covid-19. Endnu mindre kan præparatet løftes op som verdens håb, som den eneste vej til at fallerede og bange ”monkey see monkey do” politikere, slipper sit kommunistiske tag i verdenssamfundet. Endnu mindre kan et præparat der hverken forhindrer eller beskytter mod virus, blive adgangskrav for borgernes deltagelse i samfundet, ved indførelse af et såkaldt vaccinepas.

Covid-19 ”vaccinen”


Det er grunden til at jeg har sat ”vaccinen” i citationstegn. Med ”vaccinen” betegner jeg alle de nuværende forhastede Covid-19 ”vacciner”. Covid-19 ”vaccinen” ikke lever op til definitionen af en vaccine. Man bruger termen vaccine, for undtagelsesvist at få produktet godkendt. Producenterne har fået en midlertidig hastegodkendelse af deres præparat – ikke en egentlig godkendelse – fordi præparatets langsigtede bivirkninger og skader ikke har fået mulighed for at blive observeret. Covid-19 præparatet er ikke færdigtestet. Når befolkningen har været forsøgsdyr i en treårs tid, eller formodentlig kortere tid, vil et skødesløst EU agentur give en endelig godkendelse.

Men hvad er Covid-19 ”vaccinen” så? Det er en RNA sekvens, pakket ind i en ”konvolut” af fedt - en medicinsk, mekanisk og kemisk patogen enhed, der leveres til en celle, for at programmere den til at blive en patogen fabrik. Med andre ord gøres dine celler til en sygdomsfremkaldende fabrik. Derfor kaldes præparatet for genteknologi. Denne RNA besked kan læses af cellen igen og igen i op til to dage, før den destrueres. Beskeden bliver oversat og cellen producerer det protein RNA koden beskriver, og proteinet bliver udstillet på cellens membran, som tiltrækker T cellerne, der begynder at udløse cytokiner, som er immunceller.

Forståelsen og definitionen af en vaccine er som gennemgået, at den stimulerer en immunrespons, og at den forhindrer videreførelse af smitten. Det er ikke det, Covid-19 ”vaccinen” gør. Som det bedste kan man sige om præparatet at det er en behandling der har til formål at begrænse sygdomssymptomer, omend en behandling der ikke er færdigudviklet, idet der fortsat mangler en oversigt over langtidsbivirkninger. Som William A. Haseltine fortæller, hvilket jeg gengiver i artiklen ”Covid-19, vaccine, mundbind og den Store Nulstilling - den store trængsel19, så forhindrer Covid-19 ”vaccinen” ikke alvorlig sygdom, men kan lindre symptomerne, når sygdommen indtræder. Alligevel bygger man nu verden op omkring et vaccinepas, og i Danmark kan det ikke gå hurtigt nok. ”Den nye løsning skal være klar i maj 2021, lyder det i en pressemeddelelse fra Digitaliseringsstyrelsen… Coronapasset kan genetablere den mobilitet i vores samfund, der kan hjælpe os tilbage til en normaliseret hverdag under trygge rammer20.

Det vil sige at dette produkt i bund og grund ikke er andet end en konkurrent til andre behandlingsmetoder som Hydroxyklorokin, Remdesivir, Ivermectin m.fl. Forskellen er bare at præparaterne som Moderna, Pfizer og AstraZeneca har sendt ud i verden, forbigår kroppens naturlige forsvarsmekanismer der ligger i hele fordøjelsessystemet, og går direkte mod cellerne.

Der er hundredvis af artikler og videoer på YouTube, der forklarer hvorfor de forskellige Covid-19 ”vacciner” er sikre. Det er ganske enkelt en videnskabelig og logisk mekanisme der sker i kroppen, når videnskabsfolket mingelerer med vores celler og immunforsvar. En oplyst professor, som f.eks. Professor Shane Crotty, PhD21, der er i stand til at svare på alle spørgsmål - kan han tage fejl? Han har forstået processerne og kan beskrive dem... Problemet er, at det er jo ikke den del, de kan forklare, der er problemet. Var det så simpelt, var der ingen grund for vaccineproducenterne at kræve immunitet for at turde føre deres produkter til markedet. At de tilmed har fået immunitet er et kæmpe politisk svigt af befolkningen. Det er et overgreb fra de af verdens borgere, der formasteligt har aspireret mod lederpositioner i samfundene, som ikke har den fornødne empati og kærlighed til det folk de tjener i deres embede.

Det er øjensynligt ikke nok at kunne forklare det, forskerne forklarer. Det er den del, de ikke kan forklare – den del, de end ikke havde set behovet for at forklare, fordi de ikke har den fjerneste ide om alle de ting, de ikke har fået kortlagt – og det er de processer der dræber og ødelægger menneskeliv. Formastelige forskere leger med skaberværket fra en person, der sammenlagt er alle forskere langt, langt, overlegne. En Skaber der har frembragt et univers så komplekst, fra makro til mikrouniverser, som intet menneske formår at indsamle og holde nok viden om, til at kunne forbedre Skaberens tanker og gerninger. Mennesket kan kun ødelægge med sit forsmåede intellekt, uanset hvor stort det tænker om sig selv.

Effektivitet og virkning


Der er forskel på effektivitet (efficiacy) og virkning (effectiveness). Der bliver sagt at Pfizer’s effektivitet er 95%, hvormed mange antager at den vaccinerede er 95% sikker på ikke at blive smittet. Det er ikke effektiviteten, men virkningen der er tale om.

En 95 procent effektivitet er helt sikkert overbevisende bevis for, at en vaccine fungerer godt. Men det tal fortæller dig ikke, hvad dine chancer er for at blive syg, hvis du bliver vaccineret. Og i sig selv, fortæller det heller ikke, hvor godt vaccinen vil nedbringe Covid-19 i hele USA.

Effektivitet og virkning er relateret til hinanden, men de er ikke det samme. Og vaccineeksperter siger, at det er afgørende ikke at blande dem. Effektiviteten er blot en måling foretaget under et klinisk forsøg. Virkning er, hvor godt vaccinen fungerer i den virkelige verden, sagde Naor Bar-Zeev, en epidemiolog på Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Det er muligt, at virkningen af coronavirus vacciner vil matche deres imponerende effektivitet i kliniske forsøg. Men hvis tidligere vacciner er nogen vejledning, kan virkningen vise sig noget lavere.22

Derfor, når journalisterne bruger de 95% til at fortælle dig hvor god ”vaccinen” er, så er de enten bedragere, eller også er de bedragede bedragere. Bedragere er de, for det er deres ansvar at finde sandheden og præsentere den for befolkningen – det er journalistløftet som jeg fortæller om i nyheden ”Mundbind og journalistisk løgn23

Vaccineforårsagede sygdomme og død


Jeg kan selvfølgelig ikke vise alle vaccinedødsfald her i denne artikel, så ville det blive verdens længste dødsannonce. Men jeg vil nævne nogle for at give en indsigt i at der er menneske der må forlade denne Jord og gå til de steder hvor de hører til, på grund af en sygelig injektionsvæske som verdens politikere på alle mulige måder - og ikke mindst måder der ikke burde være mulige og lovlige – forsøger at få både små og store, både rige og fattige, både frie og trælle til at tage frivilligt. Hvis du synes at have hørt det før, så er det rigtigt, for det er en afsløring som Gud gav for 1900 år siden, som nu ses iværksat for at udvikle sig til det, de fleste kender som dyrets mærke (Åb. 13:17). Jeg vil vise, at du kan ikke vide om du er en af dem, der ikke kan tåle deres ”vaccine”.

Når en person dør med Corona, så er det på verdensplan talt med, uanset hvor mange andre følgesygdomme personen havde. Når en person dør med vaccinen, så får alt fra alder til de fjerneste spor af legemlig svaghed skylden for dødsfaldet. Men mennesker bliver syge og dør af fordi forskere ikke kan forklare eller forudsige hvilket personer der vil dø af ”vaccinen”. Derfor er befolkningen blevet forrådet af de politikere hvis løn de knokler for at betale, for netop at tage hånd om sådanne ting, og sørge for at firmaer der laver dødsvæsker bliver lukket ned, frem for at give dem immunitet.

Det er ikke let at opspore hvordan det går med dødeligheden forårsaget af vaccine. De almindelige medier og fact-checkersiderne, bedyrer at vaccineforårsaget død ikke lader sig gøre. Digitale medier er fortsat censurerende - Twitter, censurerer tweets med ”falske påstande” om negative virkninger ved Covid-19 vaccinerne, ”Facebook Inc og Alphabet Inc-ejet YouTube har begge i de seneste uger annonceret forbud mod falske påstande om vaccinen, der strider mod information fra folkesundhedseksperter24. Ligeledes kan man på bedste kommunistske vis, som levede vi i Kina, forvente at ødelæggelserne, forårsaget af indsprøjtningerne, skjules af den Danske regering:

Herren kommer, Han, som skal bringe for lyset, hvad der er skjult i mørket!

store dele af de faglige grundlag for regeringens håndtering af pandemien er mørklagt
Siden juli har samtlige centrale sundhedsmyndigheder, herunder Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut (under ledelse af Sundhedsministeriet) anvendt et juridisk kneb, der gør det meget vanskeligt for pressen, borgere, forskere og politikere at få adgang til en række oplysninger om indsatsen mod coronavirus. Herunder, om regeringens tiltag bygger på anbefalinger fra sundhedsmyndighederne…

Manøvren går ud på, at Sundhedsministeriet i juli udsendte et notat om, at myndighederne skulle behandle anmodninger om aktindsigt relateret til håndteringen af coronavirus efter offentlighedsloven i stedet for den såkaldte miljøoplysningslov, som praksis ellers havde været siden marts.

Offentlige myndigheder, især statslige, har i offentlighedsloven mulighed for at undlade at udlevere dokumenter og oplysninger, hvis de oplysninger på nogen måde er blevet brugt eller skal bruges til at informere og oplyse den ansvarlige minister på området – i disse sager fortrinsvis sundhedsminister Magnus Heunicke (S).

I praksis betyder det, at store dele af de faglige grundlag for regeringens håndtering af pandemien er mørklagt25

Man forsøger fra mørket at bilde verden ind, at indsprøjtningerne ikke forårsager død. Dog er man klar over at der er store risici forbundet med vaccine. F.eks. siger sundhedsvæsnet i England at:

Genoplivningsfaciliteter bør til enhver tid være tilgængelige for alle vaccinationer. Vaccination bør kun foretages i anlæg, hvor der findes genoplivningsforanstaltninger.26

Men indsprøjtningerne forårsager død! (udråb- og opråbs tegn), og her vil jeg prøve at gengive hvad der er lykkes mig at opspore. Som tidligere nævnt, følger eksemplerne her bekymringerne som Geert Vanden Bossche beskriver.

England:

Snesevis af beboere plejehjem døde med Covid før andet stik.

Regeringens nuværende politik, underskrevet af Boris Johnson, betyder, at patienterne får deres anden dosis af vaccinen op til 12 uger efter den første. Dette gør det muligt for den første stik at nå så mange mennesker som muligt, sagde professor Chris Whitty.

Men social plejeansvarlige advarer nu om, at snesevis af plejehjem beboere dør med virusen, før de kan modtage deres anden vaccine, rapporterer Sunday People… Antallet af dødsfald på plejehjem i forbindelse med Covid den sidste uge, var det højeste antal siden maj. Nogle af dødsfaldene havde modtaget den første Covid stik i december og ventede på deres anden dosis27

Metro News vender ordlyden således at det går for langsomt med ”vaccinen”. Men efter 8 måneder (fra maj til januar), så stiger antallet af døde kort efter første sprøjte, og det forlyder at det er grundet Corona. Man kunne lade det fare, hvis det var en enlig svale. Men også i USA er der dødsfald.

USA:

Covid-19 udbrud på cplejehjem, smitter137 beboere, dræber 24

Der havde ikke været nogen Covid-19 dødsfald på plejehjemmet i Cayuga County, før de første tre dødsfald på Commons blev rapporteret 29 december. De tre andre plejehjem i Cayuga har ikke rapporteret nogen Covid-19 dødsfald….

Det samlede Covid-19 dødstal i amtet er steget fra 13 den 21 december til 44 siden torsdag. Plejehjemmets dødsfald tegner sig for 54% af amtets Covid-19 dødsfald.

Sygehjemmet begyndte at vaccinere beboerne den 22. december. Indtil videre er 193 beboere, dvs. 80%, og 113 ansatte eller mindre end halvdelen af personalet blevet vaccineret. Sygehjemmet planlægger at foretage flere vaccinationer den 12. januar.28

Altså – ingen dødsfald på plejehjemmet før de d. 22. december kører dødsmaskinen i position. Så begyder udrensningen. Igen. Covid-19 udbrud får skylden. Men der begynder at tegne sig et mønster.

Og på et plejehjem i Kentucky, døde fire ældre på et plejehjem, samme dag de fik vaccinen – og tre af dem havde overlevet Corona. I Arkansas døde fire ældre ca. en uge efter vaccinationen, alle blev testet positiv med Corona29.

Canada:

Canada: COVID-19-udbrud på aldershjem, hvor 82% af beboerne er vaccineret

To medarbejdere og 10 beboere blev testet positiv for COVID-19 denne uge på Cottonwoods Care Center, ifølge CBC TV. Den offentligt finansierede pensionsordning har 221 senge i alt. Rapporten siger, at 82% af beboerne var fuldt vaccineret pr. 15. februar. To tredjedele af personalet var fuldt vaccineret. Således var, som ordsproget siger, to-ugers ventetid for påstået immunitet, gået. Otte af de bekræftede tilfælde var fuldt vaccineret.30

Norge:

29 døde i Norge efter vaccination: Hvad vi ved for nu

Hele 29 personer over 75 år døde i Norge efter at være blevet vaccineret mod Covid-19...

Covid-19 vaccinen fra Pfizer og BioNTech, er den eneste tilgængelige i Norge, og alle dødsfald ses at være forbundet med den, ifølge Norwegian Medicines Agency (NMA).

NMA skrev til nyhedsbureauet Bloomberg og bekræftede, at mens de fleste mennesker har oplevet de forventede bivirkninger af vaccinen... Der er 13 dødsfald, der er blevet vurderet, og vi er opmærksomme på yderligere 16 dødsfald, der i øjeblikket er ved at blive vurderet, sagde agenturet og tilføjede, at alle de rapporterede dødsfald var relateret til ældre mennesker med alvorlige grundlæggende lidelser.31

Man har på intet tidspunkt været villig til at sige, at coronadødsfald har været relateret til ældre mennesker med alvorlige grundlæggende lidelser, men det er altså reglen når det kommer til ”vaccinen”.

Det er et tydeligt mønster verden over. Smitte og død følger i kølvandet af Covid-19 ”vaccinen”. I Tyskland er der også rapporteret om samme mønster, hvor en whistleblower beretter – og tænk at sygeplejersker skal fortælle om overgreb anonymt, i frygt for at miste sit arbejde.

Tyskland:

Tysk plejehjemswhistleblower: Ældre, der dør efter COVID-vaccine

For første gang er der en øjenvidnerapport fra et Berlinerplejehjem om situationen, efter vaccinationen. Det kommer fra AGAPLESION Bethanien Havelgarten aldershjem i Berlin-Spandau. Der døde, inden for fire uger efter den første vaccination med BioNTech / Pfizer-vaccinen Comirnaty, otte af 31 seniorer, der led af demens, men var i god fysisk tilstand i henhold til deres alder før vaccinationen. Den første død fandt sted efter kun seks dage, og fem andre seniorer døde ca. 14 dage efter vaccination. De første symptomer på sygdommen var allerede dukket op kort efter vaccinationen.

Den 3. januar 2021 var 31 kvindelige og mandlige beboere på demensafdelingen stueetage / beskyttet område blevet vaccineret med Comirnaty. Pårørende til yderligere tre ældre havde protesteret mod vaccination, og to beboere var i terminalpleje, så der blev ikke givet nogen vaccination.

Beboerne på denne afdeling er meget aktive, ”selvforsvarende” demenspatienter, som fysisk er i god stand. De har lov til at bevæge sig rundt på afdelingen hele dagen uden begrænsning. Dagen før vaccinationen var de 31 vaccinerede personer ved godt helbred. Et par dage tidligere var alle testet negativt for Corona, ifølge whistleblower-rapporten…

Allerede på vaccinationsdagen, begyndte fire af de vaccinerede seniorer at vise usædvanlige symptomer. Om aftenen samme dag, var de udmattede og ekstremt trætte, nogle af dem sov ved bordet under middagen. Et kraftigt fald i iltmætning af blodet blev bemærket. I det videre forløb fortsatte blytrætheden, iltmætning i blodet forblev utilstrækkelig, i nogle tilfælde gispende vejrtrækning, og feber, væskeophobninger, hududslæt, en gulgrå misfarvning af huden og en (karakteristisk) muskelrysten af overkroppen og armene opstod.

Seniorerne viste også en ændring i opførsel, var delvist uresponsive og nægtede at spise eller drikke. En vaccineret ældre, der tidligere havde været i god form for sin alder og ikke led af nogen alvorlige tidligere sygdomme, døde allerede den 9. januar 2021, kun seks dage efter vaccinationen. Dødsfald blandt vaccinerede seniorer og ældre fandt sted den 15. januar, 16. januar, 19. januar (2 dødsfald), 20. januar, 2. februar og 8. februar 2021. Den senest afdøde seniorborger var en tidligere operasanger, der havde spillet klaver dagen før vaccination. Whistlebloweren rapporterer om sundhedstilstanden, at den gamle herre regelmæssigt tog på jogging, dansede, spillede musik og ellers var meget dynamisk og aktiv.

Af de seniorer, der testede negativt før vaccination, viste flere pludselig et positivt testresultat efter vaccination. Imidlertid viste alle disse seniorer ikke nogen af de kendte COVID-19 symptomer, dvs. symptomer på forkølelse såsom hoste, forkølelse, tab af lugtesans og smag osv.

Den 24. januar 2021 blev den anden dosis Comirnaty givet 21 seniorer. Efter denne vaccination viser ifølge whistlebloweren nu elleve seniorer vedvarende ekstrem træthed, delvis gispende efter åndedræt, delvis ødem, hududslæt og den gullig-grålig misfarvning af huden. Fra den 10. februar 2021 er ingen af seniorerne, der modtog den anden dosis Comirnaty, døde, men helbredet for nogle af seniorerne i denne gruppe forværres støt32

Der er flere historier og det er uden tvivl kun en lille del, der er sluppet ud så verden kan høre det. De gamle mennesker verden har lukket alt ned for at beskytte, bliver invalideret og dræbt med indsprøjtninger. Friske gamle mennesker får sprøjten og syner hen.

Spanien:

46 plejehjemsbeboere i Spanien dør inden for 1 måned efter at have fået Pfizer COVID-vaccine

46 plejehjemsbeboere, der havde modtaget deres første dosis Pfizer-BioNTechs hurtige vaccination mod COVID-19 i begyndelsen af januar, var døde i slutningen af måneden, har spanske medier rapporteret.

Personalet rapporterede først om et coronavirusudbrud i Nuestra Señora del Rosario (Vor Frue af Rosenkransen), et plejehjem i provinsen Cadiz, Andalusien i Spanien den 12. januar i kølvandet på en vaccinedistributionskampagne.33

Atiklen fortsætter og fortæller om et andet plejehjem i Spanien:

På et andet plejehjem i den samme sydvestlige spanske provins i Novo Sancti Petri i Chiclani døde 22 ældre beboere og 103 blev smittet efter en vaccinationskampagne.

England:

I et åbent brev fra UK Medical Freedom Aliance, til Nadhim Zahawi, der er minister for Covid-19 vaccineudrulning og Matt Hancock,der er statssekretær for sundhed og social pleje, viser de en graf fra 26. november 2020 til sidst januar 2021, der viser hvordan coronadødsraten stiger sammen i takt med at vaccinationen bliver rullet ud:

Den røde linje repræsenterer det statistiske dødstal før vaccinen, men den blå er det aktuelle dødstal som stiger markant i takt med vaccinationerne – den sorte linje – stiger.

Det samme ses i Irland, Israel, de Forenede Arabiske Emirater og Bahrain, og de skriver,

Vores særlige bekymring er virkningen af Covid-19-vacciner på meget ældre og dem, der er på plejehjem. ONS-data viser, at ugentlige dødsfald på plejehjem tredobles i de to uger mellem 8. og 22. januar 2021, på et tidspunkt, hvor der var en massiv stigning i antallet af vaccinationer af plejehjemsbeboere.34

Israel:

Israel er blevet verdens kæledække, og er foregangsland der viser vejen frem med vaccination. Skulle man forvente sig ødelæggelser, vil det være synligt der. Først endnu et plejehjem:

Udbrud efter vaccine på israelsk plejehjem

Plejehjem i det centrale Israel opretholdte nul smittede blandt beboerne i 10 måneder; næsten 30 testet COVID positiv efter vaccine.

Ichilov Hospital coronavirusafdeling sygeplejerske Yair Rosenhaft, knyttet til plejehjemmet, hvor han tidligere arbejdede, fortalte Arutz Sheva, at institutionen havde opretholdt nul smittede blandt beboerne igennem de ti måneder med COVIDudbrud restriktioner. For omkring to uger siden begyndte plejehjemmet at vaccinere beboere mod COVID-19.35

Det er jo kun komisk når artiklen fortæller at, ”En kilde indefra plejehjemmet understregede, at der ikke er nogen forbindelse mellem vaccination og udbrud, fortæller Arutz Sheva, De var smittet på trods af vaccinen, ikke på grund af vaccinen”.

En anden artikel fortæller at der dør 40% flere ændre i Israel af ”vaccinen” end af Corona:

Eksperimentel vaccinedødsrate for Israels ældre, er 40 gange højere end COVID-19-dødsfald:

Pfizers vaccine dræbte omkring 40 gange flere (ældre) mennesker og 260 gange flere af de unge end hvad COVID-19-virus ville have krævet i den givne tidsramme.

Mens den fulde matematiske analyse kan findes i selve artiklen, demonstrerer forfatterne, hvordan blandt “de vaccinerede over 65, døde 0,2 procent… i løbet af tre ugers periode mellem doserne, således ca. 200 blandt 100.000 vaccinerede. Dette skal sammenlignes med de 4,91 døde blandt 100.000, der dør af COVID-19 uden vaccination.”

Dette skræmmende billede strækker sig også til dem under 65 år,” fortsatte forskerne. I løbet af den fem ugers vaccinationsproces, døde 0,05 procent, hvilket betyder 50 blandt 100.000. Dette skal sammenlignes med 0,19 pr. 100.000, der dør af COVID-19 (som) ikke er vaccineret ... Derfor steg dødsraten for denne aldersgruppe med 260 (gange) i løbet af denne fem-ugers periode af vaccinationsprocessen, sammenlignet med deres naturlige COVID-19 dødsrate.36

I en artikel fra Israel fortælles der at Dr. Hervé Seligmann der står bag rapporten, har skrevet over 100 videnskabelige og har en Bachelor i biologividenskab fra det Hebraiske Universitet i Jerusalem, og hans team konkluderede:

”- Der er et misforhold mellem de data, som myndighederne har offentliggjort, og virkeligheden i marken.

- De har tre informationskilder ud over de e-mails og rapporter om utilsigtede hændelser, de modtager via internettet. Disse tre kilder er israelske nyhedswebsted Ynet, det israelske sundhedsministeriums database, og den amerikanske føderale Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) database.

- I januar 2021 var der 3.000 registreringer af bivirkninger ved vacciner, herunder 2.900 for -mRNA-vacciner.

- Sammenlignet med andre år er dødeligheden 40 gange højere.

- Den 11. februar præsenterede en Ynet-artikel data relateret til vaccination (det var en atikel vedr. data om vaccinationseffektivitet i Israel og dens hurtige virkninger på de unge). Forfatterne af Nakim-artiklen hævder at have afvist denne analyse baseret på data offentliggjort af Ynet selv: ”Vi tog dataene ved at se på dødeligheden i vaccinationsperioden, der strækker sig over 5 uger. - Ved at analysere disse data nåede vi frem til overraskende tal, der tilskriver vaccinen en betydelig dødelighed.”

- Forfatterne siger, ”vaccinationer har forårsaget flere dødsfald, end coronavirus ville have forårsaget i samme periode.”

- Haim Yativ og Dr. Seligmann erklærer, at for dem er ”dette en ny Holocaust”, i lyset af det israelske myndighedspres om at vaccinere borgere.37

Igennem et radioprogram i Israel med Mordechai Sones, afspillet på en video som selvfølgelig overtræder YouTubes servicevilkår og er blevet fjernet, men som endnu er at finde på Bitchute, lader ”Jack” os høre en oplæsning af 28 udpluk fra en dødsliste, – en opremsning der langt fra repræsenterer listens længde. Udplukket spænder over døde fra 25 år til 98 år. Her et par eksempler:

- Rabbi Yitzchak Arya Shiner Roshi Shiva, 98 år fra Kamenetz, døde efter at have modtaget første dose af vaccinen.

- Rabbai Yacov Viceroy, 73 år fra Benerach, døde efter at have fået anden dose af vaccinen.

- Yitzic på 40 år, døde 3 dage efter at have fået anden dose af vaccinen en torsdag. Søndag tog han afsted på arbejde, men vendte ikke tilbage. Han blev fundet livløs i sin bil, ved siden af vejen. Han var ellers sund.

- Rabbai Asher Solomom, 76 år fra Jerusalem, faldt om syg og døde, 2 dage efter første dose af vaccinen. Han havde flere følgesygdomme.

- Juval Hagoel, 45 år fra Arad, fik hjerteanfald og døde efter anden dose af vaccinen. Han havde diabetis.

- Zohar Zamir tante fik et hjerteanfald og døde efter at have fået vaccinen. Hun var en aktiv og sund kvinde.

- Tidlige fodboldspiller Batala Avitan, 80 år, døde dagen efter vaccinationen. Han var sund.

- Eddie Avitan, 67 år fra Kiriat Malachi, døde to dage efter anden dose af vaccinen.

- 45årig fange ved Reimonium fængsel blev fundet død i sin celle dagen efter vaccinen.

- Sion Dayan, 51 år fra Netanya, fik hjertestop efter vaccinen. Han var sund uden følgesygdomme.

- Ahuva Kellerman, 25 år fra Jerusalem, døde en uge efter vaccinationen.

- Hudi Mado, 49 år døde af hjerteanfald 5 dage efter vaccinationen.38

Men det er ikke kun på plejehjem folk bliver myrdet. Og det er ikke kun ældre mennesker. Der drypper løbende tragiske historier ned i bedrøvelsens bægre også unge menneskers liv går til i medicinaltyranniet.

39-årig kvinde dør 4 dage efter anden moderna-vaccine, obduktion bestilt

En 39-årig kvinde fra Ogden, Utah, døde den 5. februar, fire dage efter at have modtaget anden dosis af Modernas COVID-vaccine, ifølge CBS-tilknyttede KUTV.

Kassidi Kurill døde af organsvigt, efter at hendes lever, hjerte og nyrer lukkede ned. Hun havde ingen kendte medicinske problemer eller andre eksisterende tilstande, sagde familiemedlemmer.

KUTV afdækkede dødsfaldet som en del af sin undersøgelse af COVID-vaccine bivirkninger. Undersøgelsen involverede undersøgelse af rapporter indsendt af beboere i Utah, til Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Ifølge Salt Lake Tribune var der fire dødsfald i Utah rapporteret til VAERS i januar og februar, herunder Kurills.39

28-årig Wisconsin-sundhedsmedarbejder hjernedød 5 dage efter anden eksperimentel Pfizer MRNA COVID-injektion

Sara fik et hjerneblødnings-slagtilfælde i hjernestammen søndag den 7. februar i en ung alder af 28. Hun har været i respirator lige siden. Efter alle testkørslene og MR-resultaterne fastslog lægerne, at der ikke er nogen mulighed for bedring, og til sidst vil hendes krop lukke ned.

Fordi Sara er organdonor, vil de fortsætte med at holde hendes krop i live, indtil det er tid til at høste dem. Sara vil fortsætte med at redde utallige liv. Hun fortsætter med at give sine gaver, selv efter at hun er gået hjem til himlen.

Hun reagerer på at blive nappet, men det er det, øjnene er stadig ikke åbne. Subaraknoid blødning er, hvad der skete. (Blødning i rummet mellem hjernen og vævet, der dækker hjernen, er normalt fra en svulmende blodkar, der brister i hjernen)”40

En rapport fra Sverige fra 26 februar fortæller:

85 dødsfald er nu rapporteret af det svenske lægemiddelagentur som mistanke om bivirkninger af koronavaccination. Dette fremgår af lægemiddelagenturets seneste rapport.

83 af dødsfaldene er relateret til Pfizers vaccine Comirnaty, mens 2 er knyttet til Modernas-vaccinen.

Astra Zenecas vaccine har ikke vist nogen dødsfald. De fleste dødsfald handler om mennesker, der har været over 60, men nogle mennesker har været lidt over 40.

Tallene henviser til dødsfald, der mistænkes at have fundet sted som bivirkninger fra vaccinationen. Indtil i dag er der modtaget 1.234 rapporter fra Lægemiddelstyrelsen om formodede bivirkninger. 458 af disse er klassificeret som alvorlige.41

86årige, tidligere baseballspiller Hank Aaron, døde fredsfyldt i sin seng.

Aaron gjorde sin sidste offentlige optræden den 5. januar, da han modtog den første af to doser Moderna COVID-19-vaccine på Morehouse School of Medicine-sundhedsklinikken i Atlanta, sammen med sin kone, Billye, tidligere FN-ambassadør Andrew Young og tidligere Health Sekretær Louis Sullivan42

Han blev vaccineret i offentligheden for at sende en besked til det sorte samfund, at vaccinen er sikker, 17 dage efter lå han fredsfuld og død i sin seng.

Vaccine Adverse Event Reporting System


I USA, er der et vaccinerapporteringssystem kaldt VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), og man mener at kun ca. 1% af alle vaccineskader bliver registreret i den database. En artikel i New York Times fortæller at

Som millioner får skud, Kæmper F.D.A. for at få sikkerhedsovervågningssystemet i gang

For nu har regeringen været afhængige af et kludetæppe af programmer, som embedsmænd siger, er hæmmet af begrænset størrelse og huller i dataindsamlingen… selv de bedste forsøg har begrænset evne til at opdage bivirkninger, der er sjældne, dem, der kun forekommer i visse befolkningsgrupper, eller som sker ud over den tremåneders periode, der er studeret i forsøgene. Sporing af bivirkninger, når vaccinerne gives til den brede offentlighed, er afgørende, ikke blot for at opdage problemer, men for at opbygge tillid til vaccinernes sikkerhed.”43

Der er nu 44.60644 registrerede vaccineskader, dvs. at der kan være helt op til 4.460.600 skader.

Ud af de 44.606 skader, viser OpenVAERS45, tog 6.759 til lægen, 7.485 kom på skadestuen, 4.450 blev indlagt, og 2.050 døde. 421 fik ansigtslammelse, 354 fil allergisk anafylaksianfald, 434 hjertaanfald, 76 kvinder aborterede, 134 der fik let til blødning (trombocytopeni), næseblod, blødende tandkød, tarme, urinveje m.v.

Forsvaret mod disse sygelige ”vacciner” er, at man skal tænke på at millioner er blevet vaccineret, så chancerne for at blive syg er få. Men – er du garanteret at du ikke bliver syg. Er frygten for en virus nok til at spille hasard med dit helbred? En virus der ikke har nye symptomer, blot dem man kender fra tidsligere influenzavirusser – feber, hoste, vejrtrækningsproblemer og senfølger der også er kendt fra almindelig influenza – mistet lugte og smagssans, vejrtrækningsproblemer, mangel på energi osv., – symptomer som der er over 99% sikkerhed for at forsvinde igen.

Vaccinationsstrategien er ubeskriveligt meget ude af proportioner i forhold til den trussel der søges at overvinde! Risikoen for at blive syg af ”vaccinen”, er for over 99% af verdens befolkning langt, langt mere faretruende, end at blive smittet med en navngiven influenza.

Vaccinepas


Danmark er vores land. Det er ikke Regeringens land, det er ikke Mette Frederiksens land. Det er vores allesammens land, hvor vi hører til, hvor vi er blevet placeret på denne Jord for at leve vores liv. ”Himlen er HERRENS Himmel, men Jorden gav han til Menneskens Børn” siger Gud (Sal. 115:16), og det er ikke klodens regenter der giver os rettigheder, det er Skaberen selv! Danmark burde være landet hvor vi er hjemme, hvor vi er frie, hvor vi kan opfostre børn i sikkerhed og frihed. Vi har ingen andre steder at bo, vi har ingen steder at flygte hen. Det er her, vores liv er.

Det, der arbejdes på nu, er et vaccinepas – der ligesom det pas vi kender for at bevæge os i verden – skal give os særlige rettigheder til at bevæge os i vores eget land, vores eget samfund og by. Det skaber første og andenrangs borgere – et medicinsk apartheid, der afskærer os - lovlydige, skattebetalende borgere fra at deltage i vores eget samfund, hvis vi ikke deltager i magthavernes medicinske eksperiment.

Fortalerne for vaccinepas, mener at det er godt at begrænse uvaccinerede mennesker, for vi skal passe på hinanden, og vi kan ikke have potentielle smittebærere gående frit. Og en tanke fra ondskabens dimension, den okkulte, dæmoniske verden, vokser i befolkningen, der tilsiger dem, at mennesker der ikke vil lade sig vaccinere, forhindrer at mennesker der ikke kan tåle ”vaccinen” udelukkes fra samfundet – ”er du så egoistisk, at du er ligeglad med at mennesker der ikke kan tåle ”vaccinen”, ikke kan komme ud?”

Jeg må bare spørge en sådan person, om de er så diktatoriske, at jeg ikke kan komme ud, fordi en anden person ikke kan tåle ”vaccinen”? Der åbner sig en verden af problemer med denne dæmoniske tankegang, og her giver jeg et lille indblik i den:

Hele filosofien siger, at vi er ansvarlige for andres liv. Jeg kan ikke tillade mig ikke at modtage sprøjten, for så kan jeg smitte andre. Det er en generel filosofi, og derfor kan vi ikke begrænse dens sandhed til dette ene element. Det betyder dermed også, at jeg ikke længere kan køre i bil, for jeg kan køre andre ned. Ligeledes kan vi heller ikke længere lave tobak for det forårsager kræft – ligesom sukker og myriader af andre ting, som videnskaben igennem tiden har advaret imod. Vi kan ikke producere spiritus, for folk kan blive afhængige og drikke sig ihjel. Man kan ikke forsvare at have våben på noget niveau, for de kan slå mennesker ihjel. Vi kan ikke undervise atomfysik, for folk kan bruge deres viden til at lave våben, der slår mennesker ihjel.

”Vaccinen” giver ingen garanti for hverken immunitet eller smitteforhindring – og hvis nogen af delene skulle virke, ved man ikke hvor længe. Hvordan kan nogen nogensinde vide, om de beskytter dem, der ikke kan tåle ”vaccinen”? Vaccinepasset sikrer det ikke, men initierer en sprøjte som hele verden kontinuerligt, igen og igen må tage, resten af livet. Og hvorfor skulle det kun gælde Corona? Hvad med alle andre virusser – både gamle der muterer og nye der kommer – skal vi ikke også have en sprøjte for dem? Som det ser ud nu, er det et gjaldende JA.

Og angående dem, der ikke kan tåle ”vaccinen”. Vi har set på det lille udpluk af mennesker der er døde af ”vaccinen”. De kunne heller ikke tåle den. Skal vi alle sammen spille hasard med vores liv, for at andre ikke skal gøre det? Da mundbindene blev indført i Danmark, skulle én million danskere gå med det perfekt, for potentielt at forhindre at én person blev smittet. Der er mellem 167 og 256 der skal gamble med sit liv og tage imod ”vaccinen”, for potentielt at undgå at én, der ikke kan tåle den, ikke bliver smittet46.Afslutning


Hvordan skal vi håndtere situationen? Vil Gud at vi skal tage vaccinen og beskytte os fra den ødelæggelser, så vi kan vedblive accepterede medlemmer af samfundet? Vil Han have at vi står imod og bærer konsekvenserne?

I gammel tid, hvor Israel stred for sin overlevelse, da forgreb de situationen, de jog afsted på heste og endte med selv at blive jaget. Guds råd var dengang at de skulle vente på Ham.

Thi således sagde den Herre HERREN, Israels Hellige: Ved Omvendelse og Stilhed skal I frelses, i Ro og Tillid er eders Styrke” (Es. 30:15). Ligeledes siger Jeremias det, ”På dem, der bier på HERREN, er han god, den Sjæl, der ham søger; det er godt at håbe i Stilhed på HERRENS Frelse” (Klag Es. 3:35-36).

Vores styrke er ikke at kæmpe i egen kraft, men i tillid og ro (i vort bønnekammer) vende os til Gud og vente på Hans frelse! Vent med at lade dig vaccinere. Vent og se om Gud åbner andre muligheder. Måske falder alle fjendens angreb til jorden den sidste tid vi er her. Lad dine ønsker komme frem for Gud og bed Ham om hjælp – bed Ham om styrke til at vente på Ham og bed om glæde og fred, for det har vi alle i særlig grad brug for i dag!

Alt der sker i verden lige nu, er en kæmpe tilrettelæggelse af mulighederne for at trængslen kan begynde når som helst. Alt tyder på at den kontrakt, den fredspagt Antikrist skal underskrive ved trængslens begyndelse, den ligger nu klar,47 og alt den behøver, er Antikrists underskrift.

Der er endnu mennesker som ikke har responderet på Guds kald, og måske passer det Ham at give mennesker yderligere en tid af nåde til omvendelse. Måske bruger Gud mennesker til at stagnere udviklingen, som Reiner Fuellmich, hvem jeg før har skrevet lidt om48, for der er fremgang i det arbejde han begyndte for måneder tilbage:

Lige nu er en anden Nürnberg domstol under forberedelse, med et gruppesøgsmål oprettet i regi af tusindvis af advokater over hele verden bag den amerikansk-tyske advokat Reiner Fuellmich, som anklager de ansvarlige for Covid-19-skandalen, manipuleret af Davos-forummet.49

Pegepinden peger efter dybere efterforskning på Davis-forummet, som er World Economic Forum, der står bag den Store Nulstilling. Det er derfra manipulationen synes at stamme fra.

Høringerne af omkring 100 internationalt anerkendte forskere, læger, økonomer og advokater, der er blevet gennemført af Berlins undersøgelseskommission for Covid-19 affæren siden 10.07.2020, har efter al sandsynlighed vist, med en vis sikkerhed, at Covid-19 skandalen var aldrig et sundhedsproblem. Snarere handlede det om at konsolidere den illegale magt (ulovlig, fordi den blev etableret igennem kriminelle metoder), i den korrupte Davos-klike ved at overføre folks velstand til medlemmerne af Davos-klikken og ødelægge især små og mellemstore virksomheder. Platforme som Amazon, Google, Uber osv. kan således forøge deres markedsandel og velstand.

Formålet med Davos-klikens udnyttelse af World Economic Forum, er at flytte yderligere markedsandele fra forretningsdrivende i lokalområderne, til de store multinationale virksomheder. Det er forberedelserne til deres planer om at ingen skal eje noget, som de siger i deres reklamevideo, ”Du vil intet eje, og du vil være glad50. I deres ”Davos Manifest” favoriserer de ”interessentkapitalisme” frem for ”aktionærkapitalisme”, for interessentkapitalisme ”placerer private virksomheder som samfundets tillidsmænd og er klart det bedste svar på nutidens sociale og miljømæssige udfordringer51. Så når al produktion og salg flyttes over til firmaer der er ejet og styret af elitens hænder, kan de opnå bæredygtighed, et ord der egentlig dækker over privatejede virksomheder, der er kontrolleret af Staterne. Og Covid-19 sammen med klimaforandring, er blevet kæberne med hvilke de laver en knibtangsmanøvre på hele verden.

I Danmark er der også sat noget i gang. Dels er der minksagen der truer Regeringens handling, men også grundlovens §78, bestemmelsen der omhandler forsamlingsfriheden og sikrer, at danskerne kan mødes uden eller blot med meget få begrænsninger, er i spil, når ”Organisationen for Oplysning om Corona” stævner Mette Frederiksen52. Samtidig er der 14 jurister der er gået sammen for at bevise at nedlukningen af landet, også har været grundlovsstridigt. Talsmand for gruppen, erhvervsjurist og civiløkonom Michael Schultz, siger:

”– Vi har i dag nogle nedlukninger, som er meget omfattende og indgribende, og de er baseret på en bekendtgørelse, som er baseret på en epidemilov, som har et formål, og det er, at give staten og myndighederne adgang til at lave nogle sanktioner, hvis der kommer en “alment farlig sygdom”. Det betyder, at den er farlig for alle mennesker og samfundsinstitutioner – ikke kun for en lille gruppe som f.eks. svækkede eller meget gamle borgere53

Lad os i stilhed, ro og tillid vente på hvad Gud gør. Måske vil Han lade ovennævnte tiltag lykkes. Måske har Han andre planer – vi ved det ikke, og derfor er vi nødt til at vente på Ham.

Referencer


1Danskere uenige om influenzavaccine”, DR Nyheder, d. 12-08-2009
2Ufarlig vaccine igen bevist skadelig”, Tagryggen, d. 16-10-2009
7Trods frifindelse: Gør som sin nye coronaven”, Ekstra Bladet, d. 11-03-2021
8Astrazeneca om vaccine: Færre rammes af blodpropper”, Jyllands-Posten, d. 12-03-2021
11DR. Lee Merritt: ”mRNA-Vaccine Er Det Perfekte Biologisk Våben””, NewSpeek, 17-01-2021. Se interviewet med Dr. Lee Merritt her, ”Bio-warfare & Weaponization of Medicine Amid Covid”, The New American, d. 15-01-2021
16Definition of Vaccine”, Law Insider
17Spørgsmål og svar om vaccination”, Sundhedsstyrelsen, 17-07-2019
20Digitalt coronapas skal i lynudbud”, TV2 Øst, d. 13-03-2021
23Mundbind og journalistisk løgn”, Tagryggen, d. 30-10-2020
35Post-vaccine outbreak in Israeli nursing home”, Arutz Sheva, d. 13-01-2021
37Vaccination in Israel: Challenging mortality figures?”, Israel National News, d. 18-02-2021
38Many Dying In Israel after Receiving Vaccine”, Jack, Bitchute, d. 03-02-2021
42MLB Legend Hank Aaron Dead at 86”, The Epoch Times, d. 22-01-2021
45Vaers Covid Reports”, 28-03-2021
48Anerkendt advokat lægger sag mod verden”, Tagryggen, d. 10-01-2021
49Charlie Ward informerar: Den största Nürnberg-rättegången genom tiderna är på väg”, Bakom kulisserna, Med Ocensurerade Nyheter, d. 17-02-2021
508 predictions for the world in 2030”, World Economic Forum, Facebook d. 18-11-2026
51Why we need the 'Davos Manifesto' for a better kind of capitalism”, World Economic Forum, d. 01-12-2019


Debat: Covid-19 ”vaccine”

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*Emne: Endetiden

Information & kontakt

Kontakt

Skriv til Tagryggen, på mail:

Ophavsret

Alle artikler på Tagryggen.dk, stilles til rådighed for visning og læsning.
Det er tilladt at udskrive og distribuere artiklerne, også digitalt, når blot det er til eget brug. Men digital kopiering af hele artikler til visning på andre sites er ikke tilladt.
Citater må gerne kopieres og bruges digitalt, når blot der linkes til omtalte artikel på Tagryggens hjemmeside.

Læs om ophavsretsloven hos Statens Retsinformation