Vaccine kan udløse narkolepsi

Lagt på d. 29/03-11Som advaret i 20091, kommer konsekvenserne ved influenzavaccinen fortsat frem.

Den alvorlige søvnsygdom narkolepsi kan hos børn og unge hænge sammen med vaccination med influenzavaccinen Pandemrix, oplyser Lægemiddelstyrelsen.

Et nyt svensk registerstudie tyder på, at børn og unge under 20 år kan have fire gange så høj risiko for at udvikle søvnsygdommen narkolepsi, hvis de er vaccineret. Resultaterne ligner en finsk undersøgelse. Langt de fleste tilfælde sås i perioden lige efter vaccinationen. Hverken det svenske eller finske studie viste øget risiko for voksne.


Mange advarede, at hjernen og nervesystemet angribes af squalenen i influenzavaccinen, og som sagt i nyhedsbloggen "Influenza-vaccine fremkalder måske sovesygdom", er narkolepsi en hjernesygdom. I samme nyhedsblog ses at "Forskere fra blandt andet Københavns Universitet har for nyligt offentliggjort forskning, som viser, at narkolepsi [er] en autoimmun sygdom - det vil sige en sygdom, der ligger i generne". Det viser hvor lidt de såkaldte forskere ved, og hvor lidt man skal stole på deres forskning. Nu viser det sig at vaccinerede mennesker under 20 år, har fire gange så høj risiko for at udvikle nakolepsi. Det er jo en skandale.

I alt er mindst 30,8 millioner personer i EU blevet vaccineret med Pandemrix. 15. februar 2011 var der i EU og EØS indberettet 339 tilfælde af narkolepsi som mulig bivirkning ved Pandemrix.


Det er omkostningsfrit for forskere og organisationer at erkende alle de fatale bivirkninger, efter befolkningen er pumpet med gift. Vi hørte i 2009 at vaccinen var godkendt af lægemiddelmyndighederne i Europa2, og af eksperter i det europæiske medicinagentur3. Men det gjorde ikke vaccinen mere ufarlig. Erfaringerne fra svineinfluenzaen i '70erne, viser at vaccinen med squalenen er ganske skadelig4.

Der er mennesker der har fået alt hvad der kan fyldes, fyldt med penge5, efter WHO ændrede definitionen af begrebet pandemi6, for at skandalen kunne udløses. Folkets helbred er røget i lommerne på økonomiske spekulanter. Det er ganske enkelt kernen af svineriet, i den "pandemiske" svineinfluenza.

1 "Svineinfluenza og befolkningskontrol"

2 "Vaccine er fuldstændig godkendt"

3 "EU godkender nye H1N1-vacciner"

4 "Svineinfluenza og befolkningskontrol"

5 "Stærk lobbyisme bag WHO-beslutning om massevaccination"

6 "Hård kritik af WHO's influenza-alarm"
Kilde: nyhederne.tv2.dk


Debat: Vaccine kan udløse narkolepsi

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

H1N1 [29]; Sygdom [60]; Vaccine [85];

Flere nyhedsblogs fra 2011