Tumulten i mellemøsten

Lagt på d. 02/02-11


Udskriv


I dag (d. 02-02-2011) hørte jeg "P1 Morgen", og der talte de om oprøret i Ægypten. Som indledning efter radioavisen blev der sagt følgende:

Opstanden i Ægypten er et udtryk for at den Nye Verdensorden er nået til mellemøsten.
Lyt her:

I andre nyhedblogs gengiver jeg politikeres ord, hvor de taler om en ny økonomisk verdensorden, hvilket Bibelen har forudsagt. Men opstanden i Ægypten, som spreder sig til nabolandene i mellemøsten, er forberedelserne til en politisk Ny Verdensorden, som Bibelen også har forudsagt. Værten for P1 Morgen kommenterer:

Der bliver brugt mange forskellige ord om det der forgår i Ægypten, i disse dage. Oprør, opstand, revolution, og historien viser at den type begivenheder både kan føre til demokrati, nationalisme og borgerkrig, eller et nyt totalitært styre.
Lyt her: .

Det, vi hører i medierne er, at folket ønsker demokrati. Det lyder jo lovende - vestens frihed til mellemøsten. Eller? Er vi frie, og bestemmer vi i eget land? Jeg har før skrevet at demokrati er et fatamorgana, og verdenseliten er enig i den tanke. Zions Vises Protokoller, som de fejlagtigt kaldes, er Illuminati's arbejdstegning for overtagelse af kloden1, hvilket de kalder Den Nye Verdensorden. De fortæller at demokrati er indstiftet af dem, for at befordre overtagelsen af verden. Lyt engang til dette, fra afsnittet "Vores Mål - Verdensmagt" i protokol 10, med navnet "Forberedelse for Magt":

For at sikre dette, må vi have alle uden forskel på klasse og kvalifikationer til at stemme, for at etablere en absolut majoritet, som ikke kan hentes fra den uddannede klasse. På denne måde, ved at indprente i alle en fornemmelse af selvstændig betydning, skal vi ødelægge vigtigheden af familien og dens uddannelsesmæssige værdi, i blandt goyim (folke-kvæget), og fjerne muligheden for at individuelle sind udskiller sig, for pøblen, styret af os, vil ikke lade dem komme frem, og heller ikke lade dem høre; den er vant til kun at lytte til os, som betaler for lydighed og opmærksomhed. På denne måde vil vi skabe en blind, mægtig styrke, som aldrig vil komme i en position hvor de kan bevæge sig i nogen retning, uden vejledningen fra vore agenter, sat som hoved af os, som ledere af pøblen. Folket vil underkaste sig dette regime, fordi de ved, at på disse ledere afhænger deres fortjenester, tilfredsstillelse og recepten på alle slags fordele.


Hører du dette? Behøver jeg at sige "efterløn"? Vore ledere er indsat af Illuminati. Som sagt før, så er Anders Fogh Rasmussen Bilderberg medlem. Lars Løkke Rasmussen har overtaget posten, men står nu med stor sandsynlighed til at vige for Bilderberg medlem Helle Thorning-Schmidt - der tilmed har været med til at danne en Europæisk version af Illuminati's Council on Foreign Relations1.

Tricket for Illuminati er, at få alle folk, der hverken har interesse eller forståelse på hvordan verden hænger sammen, til at stemme. På den måde kan de diske op med det lækreste valgflæsk, og pøblen, som Illuminati kalder folket, er ikke klogere end sultne dyr, og bider ivrigt fat i krogen. Hvis de bliver lovet penge til en fladskærm, en større bil, eller et større hus, så bider de på - uagtet at der år efter år kun er ganske små løfter der overholdes. Er der nogle individuelle sind, der forsøger at påpege illusionen, mødes præcis den modstand Illuminati har profeteret i de gamle protokoller. Men hvorfor fortsætter vi med at være ignoranter. Verden er ikke som den påstås at være. Er jeg klogere end alle andre, siden jeg kan sige det? NEJ! Men jeg har lyttet til Guds Ord, og ved derfor, at verden er på vej ind i det sidste rige, bestående af 10 nationer, ledet af 10 konger, hvorfra der vil komme en 11. konge, som vil tyrannisere kloden under global diktatur.

Formålet med tumulten i mellemøsten, er med stor sandsynlighed at stifte demokrati - lade det uvidende folk stemme på stort, større eller størst - for at brolægge vejen til et kommende totalitært styre. Den, der kan love flest goder, bliver valgt, og alt er anstiftet af Illuminati. Er tumulten i mellemøsten anstiftet af Illuminati? Kortet herunder, er givet af Thomas P.M. Barnett, som er professor i krigsførelsesanalyse og har været rådgiver for forsvarsministeriet i USA, tillige med at han til stadighed instruerer Pentagon og efterretnings samfundet. Kortet kalder han "Pentagon's Nye Kort", og findes i hans bog af samme navn, fra 2004.


Klik for at forstørre

Vi er siden 11-09-2001 blevet programmeret til at forstå, at i lande som Irak, Iran, Afghanistan, Libanon, Jordan, Afrika osv., findes den terror der ramte USA og nu truer vesten. Jeg hører igen og igen soldater tale om hvordan de bekæmper terror i udlandet, for at forsvare deres lande. Men hvis det var formålet og målet med krigene, hvorfor har vi så stadig problemer med Muhammedtegningerne? Hvorfor oplever vesten stadig terror? Fordi krigene virker? Krigene har intet med terror at gøre, men alt med Illuminati's overtagelse af verden at gøre.

På kortet ses et godt stykke af kloden indkredset af de sorte stiplede linier. Det er den ikke-integrerbare del af verden, som jeg før har talt om. Ægypten er inkluderet. Bemærk hvordan kampzonerne er markeret i Bosnien, Albanien, Irak, Afghanistan og Sudan. Det er alle kendte krigsområder, og siden 2001 har Irak og Afghanistan fået elitens "kærlighed" at mærke. Over for Iran rasles der jævnligt med krigssablen.

Jo, Verdens Ordnen er kommet til mellemøsten, som der blev sagt på P1 Morgen. Der gøres forberedelser for magt!

1 Læs mere i artiklen Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt.


Debat: Tumulten i mellemøsten

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Konspiration [53]; Kontrol [93]; Mellemøsten [73]; Terror [15]; Trængslen [70]; Verdensordnen [157];

Flere nyhedsblogs fra 2011