Den ublu Ny Verdensorden

Lagt på d. 06/04-11Igennem flere nyhedsblogs, har jeg forsøgt at belyse hvordan tumulten i Mellemøsten, i virkeligheden er endnu et skridt mod den endelige Verdensorden1. Jeg kunne næsten ikke tro det, da jeg så dette videoklip fra d. 27-03-2011, hvor CNN, som er en del af Illuminati's mediekoncern "Time Warner", fuldstændigt ublu viser at krigen i Libyen, er forbundet med den Ny Verdensorden2.Dette billede er fra CNN TV, d. 27-03-2011, kl. 10:00 ET (i USA), under en udsendelse med titlen "The New World Order; What's Next for the Middle East?" - "Den Ny Verdensorden; Hvad bliver det næste for Mellemøsten?". Bemærk hvordan logoet "Libya War" står foran teksten "The New World Order". Det er formålet med det, der sker i Mellemøsten! En Ny Verdensorden.

Som speakeren spørger John Negroponte, tidligere ambassadør i Irak og tidligere leder af National Intelligence: "Så lad mig starte med at spørge dig, går denne mission, denne nye verdensorden, hvis du vil, som du ville have ønsket?" - hvortil han svarer: "Nå, jeg - jeg tror det går sikkert nogenlunde på den måde, du kunne have forventet det".

Det er ikke første gang det er sker, at Illuminati viser sit budskab direkte på tv. Helt tilbage i 2009, et stykke inde i den økonomiske krise, viser CNN dette3:Det var også tiden hvor Gordon Brown talte så meget om en ny verdensorden4, og dette viser os, at også den økonomiske krise er et redskab i dannelsen af den Ny Verdensorden. Det er set på mange andre kanaler også - på Sky News i forbindelse med Obama, om hvem der blev vist os, at han skulle "udvikle en overordnet strategi for Amerika i denne periode hvor, virkelig, en ny verdens orden kan skabes"5. Se dette billede fra Sky News6:Illuminati er så langt i planerne, at intet kan stoppe dem. De udstiller sine planer på kæmpe lysskilte, og der er ingen tvivl om, hvad de vil. En Ny Verdensorden, som mange, mange kristne har talt om igennem de sidste årtier. At se dette på TV, er som sådan ikke overraskende, men alligevel næsten ikke til at tro. Vi er langt fremme. I min fantasi ville det her først blive set om nogle år. Men det hele er så fremskreden at man næsten kan føle at riget er komplet.

Når dette rige er komplet, når alle ti kongeriger (Daniel's og Johannes' ti horn, Dan. 7:7; Åb. 12:3; 13:1; 17:3, 7, 16) er modnet7, så kan Illuminati's despot, Antikrist, det elvte horn komme frem, og han vil kort efter vælte tre andre (Dan. 7:20, 24; Åb. 17:12). Tiden rinder ud!

1 "Tumulten i mellemøsten", "Egyptere strømmer til stemmeurnerne", "Amerikanske, Engelske og Franske styrker i Libyen"

2 "CNN Segment On Libya Titled The New World Order", YouTube.com, d. 29-03-2011

3 "The New World Order on CNN", YouTube.com, d. 28-09-2009

4 "CNN: 'The New World Order is emerging'", YouTube.com, d. 19-10-2009, "UK's Brown: Nu er tiden til at bygge global samfund her".

5 Sarkozy, Merkel, Blair påberåber ny kapitalisme

6 "Obama Calls For New World Order In Berlin", YouTube.com, d. 25-07-2008

7 Se Nyt forskningsprogram angående globalt demokrati er etableret


Debat: Den ublu Ny Verdensorden

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Libyen [7]; Mellemøsten [72]; Verdensordnen [157]; Økonomi [100];

Flere nyhedsblogs fra 2011