Forskning: Livet begyndte med ler

Lagt på d. 09/11-13


Udskriv


Ny forskning viser, at livet begyndte med ler - præcis som både vort sprog og Bibelen som historisk kilde fortæller det. Anden forskning har fundet, at livet startede i vandet. Jo dybere forskerne graver, jo tættere kommer de på sandheden, som de første mennesker, og siden de bibeltroende har kendt, altid.

Ordet menneske kommer af ordet mand, som i Bibelens hebræiske skrift, det gamle testamente, kommer af ordet adam, hvilket det første menneske blev kaldt, da han blev formet af jorden, hebræisk "adama". Bibelen fortæller at mennesker, markens dyr og himlens fugle blev formet af jorden, mens alt livet i havene - selvfølgelig - blev dannet i vandet.

Da forskere i dag er indoktrineret, fra de var spæde, med evolutionstanken, vil de af natur undvige fortolkningsmønsteret som Bibelen giver, så med disse fund vil "videnskaben" med forsæt tvinge fundet til at passe ind i den "videnskabelige" accepterede teori.

Cornell Universitets forskere har fundet, at ler kan have tjent som det første dannelses grundlag for de komplekse biokemikalier som gør livet muligt…"Vi foreslår at i den tidlige geologiske historie, gav ler hydrogel (Hydrogel er gele, der er mættet med vand)kmt. af forfatter en omsluttende funktion for biomolekyler og biokemiske reaktioner", sagde biologiprofessor Dan Luo… Leret absorberer væsker som en svamp og virker som det perfekte sted for kemikalier at reagere med hinanden for at forme proteiner, DNA og slutteligt levende celler… Forskere fandt at ler hydrogel kunne have beskyttet den kemiske proces, indtil membranen der omringer levende celler, var fuldt udviklet.1


Den historik korrekte fortælling er dog ikke, at ler har beskyttet cellernes komplekse kemiske dannelse, men at Gud skabte dyrene og mennesket som hele skabninger.

1 "Study suggests life began with clay, echoing Bible creation story", Fox News, 06-11-2013


Debat: Forskning: Livet begyndte med ler

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Evolution [58]; Skabelse [17]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2013