Kranium vælter abe til menneske evolutionsteorien

Lagt på d. 10/11-13


Udskriv


Et kranium fundet i Dmanisi, Georgien, i 2005, skaber storm i den "videnskabelige" sandkasse. Ifølge "videnskabelig" datering, opstod det fulde anatomisk moderne menneske for omkring 200.000 år siden. Men dette kranium fra Dmanisi dateres til at være 2.000.000 år gammel - og er alligevel tilsvarende et moderne kranium.

Dmanisi prøven, som nu inkluderer fem kranier, giver direkte bevis for bred morfologisk variation, inden for og blandt tidlig Homo paleo tid (paleolitisk tid = stenalder)kmt. af forfatter. Det medfører eksistensen af en enkelt slægt af tidlig Homo i udvikling, med fylogeografisk (udviklingshistorisk)kmt. af forfatter kontinuitet på tværs af kontinenterne.

For evolutionister, præsenterer kraniet et stort problem. Ifølge naturalistiske dateringsmetoder, er eksemplaret 2 millioner år gammelt. Alligevel, på trods af den angivede oldtidige alder, er kraniet tilsvarende nutidens kraniestrukturer, med forskelle der kunne passe med variations niveauer hos moderne mennesker.

Igennem årtier har evolutionister påstået at forskellige menneskelige arter udvikledes med forskellige hastigheder i forskellige områder. Men kraniet opdaget i Georgien viser, at der faktisk var meget mere sammenhæng end forudset, med kun én bestemt afstamning af mennesket.1


Ledende forfatter for undersøgelsen, David Lordkipanidze siger at "Evolutionære forskere "gentænker" nu det, der skete i Afrika". Tydeligt er det, at "videnskaben" intet aner om tilblivelsen af liv. Storhedsvanviddet skinner igennem her, at de vil gentænke det, der skete i Afrika. Man kan næsten se dem sidde med telegrafiske fingre i tindingen og med psykiske kræfter ændre historien for 200.000 år siden. "Videnskabens" fantasi ændrer ikke historiens beretninger.

Hvad skete der i Afrika? Det samme som på resten af kloden. Mennesket flyttede dertil. De kravlede ikke ned fra træerne eller opstod af mulden. De flyttede rundt.

Bruce Malone skriver i sin bog "Censureret Videnskab" at:

Moderne mennesker har en enorm variation (1,2 - 2,1 meter) i fysisk fremtræden (kul sorte aboriginere til liljehvide skandinavere), og hjernekapacitet (700 - 2.000 kubik centimeter)

Ingen af disse forskelle er bevis for evolution, men ganske enkelt den enorme varietet skabt i den oprindelige menneskelige genpulje.1


"Videnskabens" dateringmetoder stinker. Når der dateres hundredetusinde, millioner og milliarder år tilbage i tiden, skal det forstås at vi er tilbage i tiden før syndfloden, for 4.700 år siden. Det vidnesbyrd vi ser er, at alt opstod på samme tid, inden for seks dage.

1 "Unprecedented Skull Discovery Raises Serious Questions Over Evolutionary Premises", Christian News, d. 04-11-2013


Debat: Kranium vælter abe til menneske evolutionsteorien

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Arkæologi [10]; Evolution [58]; Skabelse [17]; Videnskab [53];

Flere nyhedsblogs fra 2013