Trængsel nu, eller ikke?

Lagt på d. 15/02-13


Udskriv


Som en lige opfølgning på nyhedsbloggene "Joseph Ratzinger går af - er trængslen kommet til verden?" og "Romeren Peter: Satan faldet fra himmelen som et lyn?" vil jeg lige tilføre følgende punkter til overvejelserne af, hvorvidt vi skal tage Malakias' profetier om paverækken alvorlig.

Der er nogle profetiske opfyldelser, der skal falde på plads meget hurtigt - inden for den næste måned, hvis pave-profetien skal kunne være sand.

1) Der er stadig et arbejde der skal gøres, for at få organiseret klodens grænser og magtfordeling efter det nye 10-kongerigers verdenskort. De 10 kongeriger er ikke på plads, og det kommer til at tage mere end en måned, at forme den nye verdens topografi.

2) Der skal være tid til fred, så folket kan sige "fred og ingen fare" (1. Tess. 5:3), hvorefter ødelæggelsen skal komme. Det er ikke det, Åbenbaringsbogen skildrer, når trængslen går igang (Åb. 6), der vil være krig, død og ødelæggelse.

3) Ifølge Dan. 9:27 skal ofringerne i Israel genindstiftes, og afbrydes efter 3½ år. Det kræver at templet skal bygges inden for den næste måned, så også profetien om at Antikrist skal sætte sig i templet (2. Tess. 2:4) kan opfyldes.

4) Der er et ventende opgør mellem palæstinenserne og Israel, Esaus hus og Jakobs hus som formentlig skal placeres før trængslen, som led i en tostatsløsning i Israel. Vil det ske inden for en måned?

5) Der er Gog og Magog krigen, hvor Rusland med sine allierede vil gå imod Israel, men omkomme i bjergene, ifølge Ezekiel kap. 38-39. Vil den krig udfolde sig før elle i trængslen? Det er der uenighed om, men for overvejelsens skyld nævner jeg den her.

6) Sidst men ikke mindst. Antikrist skal ifølge Åb. 13 rejse sig før den falske profet, så inden for den næste måned skal vi også se Antikrist træde ind på verdenscenen.

Jeg tror ikke på profetiens ægthed. Men skulle verdensbegivenhederne tage overraskende fart, så ændrer jeg gerne holdning!


Debat: Trængsel nu, eller ikke?

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67];

Flere nyhedsblogs fra 2013