Klima - at stille de rigtige spørgsmål

Lagt på d. 12/05-13


Udskriv


Nu fremviser NOAA og ledende internationale forskere endnu engang en klimagyser - "hvor menneskelige samfund vil stå over for enorme og potentielt katastrofale risici", og siger at

mængden af kuldioxid for første gang i menneskehedens historie har overskredet 400 milliondel (ppm)... Jorden har ikke oplevet så højt et niveau i tre til fem millioner år, længe før mennesket eksisterede... Dengang var det adskillige grader varmere, og havniveauet var 20 til 40 meter højere end i dag.

Det er på høje tid, at verdens ledere vågner op og begynder at handle, siger forskerne.1


Det rette spørgsmål er her: Hvilken menneskelig virksomhed forårsagede global opvarmning for 3-5 millioner år siden? Efter de ledende internationale forskeres egen påstand, eksisterede mennesket ikke dengang. Derfor er den uundgåelige logik, at mennesket intet har med klimaet at gøre - klimaet er en naturlig proces. CO2 er endnu ikke - efter årtier med klimaforskning - bevist at forårsage varmere klima, men at være resultatet af temperatur fald og stigninger.

Milliarder af kroner smides ud i luften, for at nedbringe CO2 - resultatet af klodens egen cyklus. I stedet for at ruste samfundene til naturens luner med de mange milliarder, så kaster man sig over skærpet kontrol over samfundene. Helt tydeligt er det, at klimasagen er et af mange redskaber til at indskærpe borgeres friheder, og fravriste dem deres penge så eliten kan sidde og skumme fløden fra deres "goyim", deres slaver og slagtekvæg.

Meget mere om alt dette i artiklerne "Den globale opvarmning, og sammensmeltning.", "Global opvarmning og tarvelige tricks" og "Klimapolitik og Verdensordenens udøvende arm", tillige med alle de mange nyhedsblogs du kan se ved at klikke på de link der findes herunder, under "Relaterede nyhedsblogs".

1 "Jorden går mod forhistorisk klima", Jyllands-Posten International, d. 11-05-2013


Debat: Klima - at stille de rigtige spørgsmål

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Klimaforandringer [179]; Naturlig klima [40];

Flere nyhedsblogs fra 2013