Magog rumsterer igen

Lagt på d. 12/05-13Som de fleste ved, har Israel angrebet et mål i Syrien, hvilket de sidst gjorde for mere end fem år siden. Både Syrien og Israel har bekræftet det. De ramte formentlig en konvoj med en forsendelse af såkaldte "game changing" våben1 - våben der ville kræve en strategiændring fra Israels side - dvs. store chancer for en alvorlig krig. Syriske statslige medier siger, at angrebene ramte et militær forskningscenter tæt på Damaskus, mens regionale sikkerhedskilder fortalte at målet var en konvoj med anti-luftskyts til Hezbollah i Libanon2.

Det "interessante" er, at begivenhederne forgår tæt må Damaskus, for der er profeteret at Damaskus, i dag Syriens hovedstad, skal udgå af byernes tal, hvilket endnu aldrig er sket - hvorfor vi ved, det er i vente i disse dage. Esajas profeterede for ca. 2.800 år siden at: "Se, Damaskus går ud af Byernes Tal og bliver til Sten og Grus" (Es. 17:1).

Historisk set blev Damaskus ødelagt af Assyrien under Tiglat Pileser, i 732 f.Kr., men blev hurtigt genopbygget. Tiglat-Pileser kom i 740 f.Kr. og indtog Damaskus, og førte alle indbyggerne bort til Kir, og dræbte Syriens kong Rezin.

Skal man være tro mod Bibelens talemåde i Esajas' profeti, så vil denne begivenhed først udfolde sig umiddelbart før, eller først i trængslen. Talen peger hen mod "hin dag", en Bibelsk betegnelse for trængslen, og efter trængslen, dagen hvor Jesus kommer tilbage: "På hin Dag ligger dine Byer forladt" (Es. 17:9), hvor "dine byer" på Esajas tid, henviser til Syriens og Israels forenede byer, der dengang var i alliance mod Juda - dvs. inklusiv Damaskus.

Der er et interessant element mere, for Rusland truer nu Israel - Rusland der som Bibelens Magog er profeteret at skulle drage imod Israel, af en årsag vi ikke kender - Gud siger blot at "På hin Dag skal en Tanke stige op i dit Hjerte, og du skal oplægge onde Råd og sige: "Jeg vil drage op imod et åbent Land" (Ez. 38:11)hvilket er Israel.

Den Israelske premiere minister, Binyamin Netanyahu blev, mens han var i Shanghai, givet et skarpt møgfald af den Russiske præsident Vladimir Putin, en advarsel at Rusland ikke ville tolerere flere Israelske angreb på Damaskus, og ville i så fald reagere3


Samme trussel er også rettet mod USA, der vil supplere Syriens oprørsgrupper med Amerikanske våben.

Rusland ser dette angreb som et angreb mod Damaskus. Det kan betyde to ting. 1) at det blot er endnu et ubetydeligt krigsrygte, som Jesus sagde der ville være eskalerende mange af i vores tid (Matt. 24:6) - som med fødselsveer (Matt. 24:8). 2) at vi virkelig nærmer os trængslen som skal komme over hele jorden.

Vi må følge med og se hvad der sker. Disse rygter viser under alle omstændigheder, at der er kræfter der arbejder hårdt på at frembringe det, Bibelen har advaret os om vil komme.

1 "Israel confirms airstrike inside Syria", Aljazeera, d. 04-05-2013

2 "Syria confirms Israeli airstrike", Aljazeera, d. 04-05-2013

3 "Russia Not to Tolerate Further Israeli Attacks on Damascus", FARS News Agency, d. 07-05-2013


Debat: Magog rumsterer igen

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Gog & Magog [23]; Israel [101]; Mellemøsten [71]; Rusland [23]; Trængslen [70];

Flere nyhedsblogs fra 2013