Tempel Grupper Øver Jødisk Påskeofring

Lagt på d. 27/03-13Et lidt mere teknologisk folk end for 2.000 år siden, med mikrofoner og mobiltelefoner, minder os om at alt som vedrører templet er klart, alt der mangler, er det fysiske tempel:

Jødiske grupper holdt en øve påske ofring i torsdags over for Tempelbjerget i Jerusalem. Den rituelle slagtning var ikke bare en historisk rekonstruering, men, siger de, en øvelse forud for genopførelsen af templet.

Øve-ofringen er blevet holdt årligt, de sidste mange år. Dette år fik arrangørerne en ubehagelig overraskelse af et veto fra Israels veterinærtjeneste, som nægtede at godkende begivenheden.

Arrangørerne tog sagen til retten, og fik hurtigt en kendelse der tillod ritualet.

De forskellige grupper som var involveret i begivenheden, blev repræsenteret af Rabbi Yehuda Glick, som fortalte Arutz Sheva at ritualet blev udført med så stor Bibelsk korrekthed, som muligt.

"Vi tog geden som Toraen befaler, vi havde et alter bygget som det virkelige, og en jordovn bygget ifølge halacha [Jødisk Lov]," sagde han. "Vi slagtede geden med Leviim sang og præsteklædning, ligesom ved det rigtige påskeoffer."

Leviim er Jøder der tilhører den Bibelske Levi stamme, hvis medlemmer deltog i tempeltjenesterne.

Ritualet var følelsesmæssigt bevægende, fortalte Rabbi Glick. "Symbolismen i at stå overfor Tempelbjerget og forberede den virkelige påskeofring - er uden tvivl et særligt øjeblik," sagde han.


Se videoen her:Det er disse mennesker, der er kræfterne som arbejder for det tredje tempel - med Illuminati som ivrige observatører, da de ser det som templet for deres kommende despot, Antikrist. Disse Jøder er som du ser utrættelige. Det vil lykkes, og det ved vi fordi Bibelen fortæller at Antikrist vil sætte sig i netop dette tempel, og udgive sig for at være Gud (2. Tess. 2:4).

Det, vi ser her, er profetisk opfyldelse i sin begyndende fase! Det er ét af de mange beviser for Bibelens ægthed - én af de begivenheder hvorigennem Gud beviser Han er almægtig - hvormed Han udfordrer afgudernes kræfter - den okkulte verden:

Fremlæg eders Sag (Gud taler her til den dæmoniske verden), siger HERREN, kom med Bevis! siger Jakobs Konge. De (afguderne, dæmonerne) træde nu frem og forkynde os, hvad der herefter skal ske. Sig frem, hvad I har forudsagt, at vi kan granske derover og se, hvad Udfald det fik; eller kundgør os, hvad der kommer! Forkynd, hvad der siden vil ske, at vi kan se, I er guder! Gør noget, godt eller ondt, så måler vi os med hinanden! Se, I er intet, eders Gerning Luft, vederstyggelig, hvo eder vælger. (Es. 41:21-24)

Kilde: www.israelnationalnews.com


Debat: Tempel Grupper Øver Jødisk Påskeofring

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Det jødiske folk [12]; Israel [103]; Profetisk opfyldelse [32]; Templet [8];

Flere nyhedsblogs fra 2013