Moderkirkens fortsatte taktiske træk for global magt

Lagt på d. 03/02-13


Udskriv


Moderkirken griber fortsat om sig, for at få alle sine "kyllinger" ind under vingerne. Et økumenisk dokument kaldt "Disse levende vande: Fælles Enighed om Indbyrdes Anerkendelse af Dåb"1, befordrer at presbyterianerne og den reformerede kirke i USA godkender den katolske barnedåb, og omvendt.

Moderkirken anser dåben som midlet til frelse, og det er derfor et vitalt emne - en kerne lære for moderkirken. Millioner verden over går fortabt, fordi de ved denne vranglære afholdes fra den åndelige fødsel ind i fællesskabet med Gud. Barnedåben er for flere protestantiske samfund ikke en direkte befordrer af frelse - omend en forfejlet ubibelsk praksis, men bliver det nu fordi moderkirkens oldgamle videreførelse af den hedenske tradition - at overgive børn til guderne - nu med denne aftale anerkendes.

Moderkirkens indtog i protestantismen står ikke stille. Bid for bid føres verden tilbage til Rom. Ufrelste og bedragede katolikker, kan nu trygt komme over i den reformerede kirke uden at blive konfronteret med deres kritiske status som syndere foran Gud. Et fabelagtigt træk fra Satans håndlangere!

Moderkirken er også ude med sine fangarme i Israels land. Moderkirken har en skjult agenda om at få højsæde i Israel, og en aftale mellem Israel og Vatikanstaten forventes underskrevet i juni 20132, der fritager religiøse institutioner (moderkirken) fra at betale skat, på lige fod med synagoger og moskeer.

Israel anerkender således moderkirken som et validt trossamfund, ligesom protestantismen anerkender moderkirkens vej til frelse. Løgnen og bedraget udgydes fortsat over klodens samfund. Tiden nærmer sig i hast, hvor Jesus kommer tilbage og fra Zion fjerner sløret (af bedrag i alle sine former) der tilslører og dækker alle folk og folkeslag (Es. 25:7).

1 "Protestant Denominations, Catholics Sign Ecumenical ‘Mutual Recognition of Baptism' Agreement", Christian News, d. 30-01-2013

2 "Vatican and Israel edge closer to an agreement", Vatican Insider, d. 30-01-2013


Debat: Moderkirkens fortsatte taktiske træk for global magt

Skriv kommentar

Navn*
E-mail* (vises ikke)
Kommentar*

Relaterede nyhedsblogs

Den katolske kirke [67]; Endetidens frafald [29]; Falsk religion [82]; Frelse / fortabelse [10]; Israel [105]; Kristendom [61];

Flere nyhedsblogs fra 2013